Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 27.08%
  • Galatasaray

26 54.17%
  • Berabere

9 18.75%
1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Topun 4 / 3 çizgiyi geçmiş bulunmakta.Eğer topun tamamı geçmesi gerekiyorsa gol değil,% 50'den fazlası geçmesi gerekiyorsa gol.
    Defansif olarak çıktığımız maçtan bence istediğimizi aldık.Sağ beke Sabri geldikten sonra tut bakalım sağ kanadı tutabilirsen.
    o topun 4/3 ü geçmisse ben yarın gözlerime baktırmaya gidiyorum.beşiktaşlılar bile biliyor geçmediğini.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    o topun 4/3 ü geçmisse ben yarın gözlerime baktırmaya gidiyorum.beşiktaşlılar bile biliyor geçmediğini.
    Henüz bakmadım teleligde dedi emin olcaskınız geçip geçmediğinden az sonra gibi bişeler dedi ama bakmadım. Belli oluryarın ama geçse nolcak geçmese nolcak anlk kararlar bunlar , hemen kötü mana çıkarmamak gerekli. Devidin 1 metre içeri düşen golü verilmedi bizimki hiçbişey.

Ben açıkçası bazıları hariç çoğu hakemin art niyetli oldugun sanmıyorum. Biraz empati kurarsak saniyeden bile daha az sürede karar vermenin zorluğnu anlarız.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    İkimizden birinin gitmesi gerekiyor.Benim gördüğüm bu.Sen bir git sorun yoksa bende giderim.

Mesaj Yetkileri