Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 31.82%
  • Bursaspor

23 52.27%
  • Berabere

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 234 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Güiza'ya niye üzülüyorsunuz ki Gol atamasada adam aliyor parasini keyfi yerinde aglamismis felan gececek o ayaklari adam gibi top oynasin.

Doğru söylüyorsun.. Birilerinin gitme zamanı geldi de geçiyor.. Ama bu sezon sonunda dilerim ki topu birden gider.. Başkanından hocasına, Guiza'sından Volkan Demirel'ine kadar.. İnşallah..

KAÇ YILDIR BİZLERE APTAL MUAMELESİ YAPANLAR, DÜNYA KULÜBÜ MASALIYLA AVUTANLAR ve BİR ARPA BOYU YOL ALMAYANLAR BUNUN HESABINI VERECEK KADAR FENERBAHÇELİDİR HERHALDE..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Doğru söylüyorsun.. Birilerinin gitme zamanı geldi de geçiyor.. Ama bu sezon sonunda dilerim ki topu birden gider.. Başkanından hocasına, Guiza'sından Volkan Demirel'ine kadar.. İnşallah..

KAÇ YILDIR BİZLERE APTAL MUAMELESİ YAPANLAR, DÜNYA KULÜBÜ MASALIYLA AVUTANLAR ve BİR ARPA BOYU YOL ALMAYANLAR BUNUN HESABINI VERECEK KADAR FENERBAHÇELİDİR HERHALDE..
    Aynen daha önce şampiyon olmuş olabiliriz bu kişilerle teşekkür ederiz ama yetti artık!Bu sene gider zaten şampiyonluk sene sonu tüm sorumlular çekip gitsin.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aynen daha önce şampiyon olmuş olabiliriz bu kişilerle teşekkür ederiz ama yetti artık!Bu sene gider zaten şampiyonluk sene sonu tüm sorumlular çekip gitsin.

Kardeşim..Geceler boyu uykularıma karabasan gibi çöken Denizli kabusundan sonra bile bu yönetime inandım.. Her sohbetimde onları savundum..Ama geçen yıl Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün bunların nato mermer,nato kafa olduklarını anladım.. Hele Daum takımın başına geri geldiği gün buna iyice inandım.. Adamlar dokunulmaz olduklarına o kadar inanmış ki, bizim gibi küçük düşünen,günlük başarıya odaklılar kim oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kardeşim..Geceler boyu uykularıma karabasan gibi çöken Denizli kabusundan sonra bile bu yönetime inandım.. Her sohbetimde onları savundum..Ama geçen yıl Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün bunların nato mermer,nato kafa olduklarını anladım.. Hele Daum takımın başına geri geldiği gün buna iyice inandım.. Adamlar dokunulmaz olduklarına o kadar inanmış ki, bizim gibi küçük düşünen,günlük başarıya odaklılar kim oluyor..
    Aynen abi.Ben Daum'u severdim aslında yalan söylemiyim.İlk geldiğinde çok iyi kadro kurmuştu.2.gelişinde de bunu yapacağını düşünüyodum.Sezona 8 de 8 yaparak başladık.Ama sonra o kadar saçma hatalar yapıldı ki.Devre arasına lider girdik devre arası transfer yapamadık.Ordan sonra ip koptu bence.

Devre arasında forvet almamak,saçma Guiza ısrarı,Bilica transferi bu takımı bitirdi.He bu sene şampiyon da olabiliriz.Ama gereken yapılmayalı 4 sene oluyor.

Mesaj Yetkileri