Sayfa 14 / 80 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2003

Anelka ozellikle kontra ataklarda cok yararli bir oyuncu. Suratli, topu iyi saklayan ve dengesiz yakalanmis defansa karsi direk kaleye giden bir oyuncu.

Turkiye'de Fenerbahce'ya karsi cok az takim toplu halde saldirir ve bu da Anelka'nin bitiriciligini gosterebilecei pozisyon bulmasini zorlastirir. Thierry Henry'de cok iyi bir bitirici degildir. En iyi oynadigi sezonda (2 sene once) 18% gibi bir bitiricilik yuzdesi ile oynamistir. Cok iyi bir bitirici olmamak bir forvetin kalitesini dusurmez, cunku burada yazdigim gibi fazla pozisyona girebilmek daha onemlidir. Henry'inin dunyanin en iyi forvet oyuncusu olmasi iyi bitirici oldugu icin degil, kendi kendine pozisyon yaratabilme becerisi oldugu icindir. Ama kapali defanslara karsi da Henry zorlanir. Ayni sekilde Anelka da zorlanir cunku stilleri bos alanda rakibi gafil avlamaya daha uygundur.

Kapali defansa karsi Anelka yilar, bir Hakan Sukur veya bir Pierre Van Hooijdonk gibi defansla vucut vucuda mucadeleye girmeyi sevmez. Bu da ozverili oynamadigini dusundurur. Ancak Anelka Avrupa kupasi maclarinda cok daha yararli ve cok daha teklikeli gorunmustur, bu da bos alan bulabildigi icindir. Anelka'nin Turk takimlarina karsi oynamasi icin alindigini sanmiyorum ancak Fenerbahce Avrupa kupalarina ileri turlara gecerse, ancak o zaman Anelka'nin esas futbolu ortaya cikar.

Bu acidan bence Anelka'nin Fenerbahce'de satrafor olarak oynamasi lukstur. PVH veya Carew tipinde bir oyuncunun arkasindan bos alanlara kacan bir Tuncay ve/veya Anelka bence daha yararli olacaktir. Bir PVH veya Carew tipinde oyuncu defansin gobeginde iki oyuncuyu mesgul ederken hem Tuncay hem de Anelka beklerle yanliz kalir ve birebirden pozisyon bulur veya yaratir.

Nobre tek santraforluk gorevini iyi kotu yapiyordu ancak bu tip bir diziliste Alex fazla gelir, orta sahada Alex yerine daha fazla mucadele edecek top kapacak ve hemen bu toplari kanatlara tasiyacak oyuncular oynamasi daha dogrudur. Yani Lampard, Juninho Pernambucano, Scholes, Deco tipinde bir oyuncu gereklidir (bence bu isi Appiah da yapabilir ve arkasina yine defansif acidan saglan bir oyuncu alinabilir) veya Alex'in daha gayretli oyunun iki yonunu de oynayan bir oyuncu haline gelmesi gerekir. (Galatasaray'in UEFA kupasini kazandigi sene, Avrupa'da oynadigi 4-3-3 tipindeki dizilis, su anda Mourinho, Rijkaard ve Alex Ferguson'un oynattigi 4-3-3 dizilisine cok benzerdir, bu yuzden Hagi'yi Avrupa maclarinda genelde kanatta gorursunuz, sahanin ortasinda degil. Ve orta sahada 3 tane kosan, pres yapan ve kaptiklari toplari kanatlara pas olarak aktarabilen Emre, Suat ve Okan vardir) Tabii bir ihtimal de Alex'i kanatta oynatip, daha hizli oynamasini istemektir.

Yani bence yeni Fenerbahce teknik direktorunun vermesi gereken onemli karar, Alex ile dusuk tempoda futbol veya Anelka ile tempolu futbol oynamaktir. Simdiye kadar Alex'in yaptiklari ve Anelka'nin yapamadiklari goz onunde bulundurulursa bu secim bence Alex lehine yapilir (dogru veya yanlis demiyorum) ancak dusuk tempolu futbol oynayan Fenerbahce bence ozellikle Avrupa kupalarinda cok zorlanir, kapali defansi acmak icin ugrasmak, ani ataklarla defansi dengesiz yakalamaktan cok daha az verimlidir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Default Campbell: "Fenerliler beni beklesin"

F.Bahçe'ye gelme ihtimalim yüksek. Çünkü sadece para önermediler, önüme bir iddia da koydular. Dünya Kupası'ndan sonra herşey netleşir."
    07.06.2006
    F.Bahçe'nin transfer listesinde bulunan ve sarı-lacivertlilerin uzun bir süredir renklerine katabilmek için çabaladığı İngiltere Milli Takımı'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Sol Campbell, kamp yaptıkları Baden-Baden'de VATAN'a konuştu. Öncelikle İstanbul'a gelebileceğini söyleyen Campbell, yapılan teklifin kendisini heyecanlandırdığını ve kararını Dünya Kupası sonrası vereceğini açıkladı. İngiltere antrenmanı öncesi görüşme isteğimizi "Sonra" diye geri çeviren Campbell, idman sonrası çocuklara imza dağıtırken Türkiye'den geldiğimizi söyleyince "Hemen yanınıza dönüyorum" diyerek randevu verdi.

'5 aydır görüşüyoruz'
    Çevresini saran gençler ve fanatiklerin tüm imza isteklerini yerine getirdikten sonra yanımıza gelen Campbell "Türkiye'den geliyorsanız konuşalım" dedi. Menajerlerinin yaklaşık 5 aydır F.Bahçe yönetimi ile görüştüğünü söyleyen Campbell "Benimle ciddi bir şekilde ilgilendikleri ortada. İyi ve içi dolu bir teklif yaptılar. Adım adım gidiyoruz. Dünya Kupası sonrası kesin kararımı vereceğim. Ama F.Bahçe'ye gitme ihtimalim, gitmeme ihtimalimden daha fazla" diye konuştu. İstanbul'a daha önce bir kez geldiğini ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Türkiye'ye karşı oynadığını belirten Campbell şunları söyledi:

'Hedefleri büyük bir kulüp'
    "Biliyorum ki F.Bahçe Türkiye'nin en iyi imkânlara sahip kulübü. Temaslarımız da gayet medeni ve uluslararası ölçülerde geçti. Görüşmeler hâlâ da devam ediyor. Hedefleri büyük ve arkasında ilginç bir potansiyeli olan bir kulüp F.Bahçe. Türkiye'de gazetelerde adım çıktıktan sonra Londra'daki Türk arkadaşlarımın hücumuna uğradım. Hepsinden İstanbul ve F.Bahçe hakkında bilgi topladım. Şu anda Dünya Kupası'nda olduğum için düşünüyorum, herhangi bir resmi adım atmadım.

'Benim için ilginç olur'
    Sanıyorum F.Bahçe de düşünüyor. Dünya Kupası sonrası kararımı net olarak vereceğim. F.Bahçe'de oynamak benim için de ilginç olabilir. Ama önce buradan İngiltere'ye zaferle dönmeliyiz. Şimdilik tek isteğim bu. Sonrasını siz de ben de hep birlikte göreceğiz. Türkiye'de oynayan birçok büyük futbolcu var. Onlardan hep iyi şeyler duydum. Fazla değil bir ay sonra herkes kararımı öğrenecek."

Haber: Gökmen ÖZDEMİR
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Default Anelka için 32 milyon YTL

Anelka için 32 milyon YTL

Sarı-lacivertli kulübün yıldız oyuncusu Nicolas Anelka'ya, İngiliz kulüplerin ilgisi devam ediyor. Yönetimin de satışına sıcak baktığı Fransız yıldız için son olarak Portsmouth devreye girdi.

Premier liginde geçen sezon güçlükle düşmekten kurtulan Portsmouth, zengin Musevi işadamı Alexandre Gaydamak'ın kulübü satın almasıyla birlikte yıldız isimlere kanca atmaya başladı. Porsmouth'un son olarak Anelka için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Fenerbahçe ile kulüp menajerleri arasında yapılan pazarlıklar sonunda İngiliz ekibi fiyatı 15.5 milyon euroya (31 milyon 800 bin YTL) kadar çıkardı.

Gözler Yıldırım'da

Sözleşmesinde "20 milyon euro getirmesi halinde serbest kalır" ibaresi yer alan Anelka'nın da İngiltere'ye dönüş sinyalleri yakması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Portsmouth'un fiyatı biraz daha artırması halinde satışa onay vereceği öğrenildi.

Anelka için geçen sezon Newcastle United 20.5 milyon euro önermiş, ancak teklif geri çevrilmişti. Tottenham ise, Anelka'nın menajerleri tarafından getirilen öneriyi "sorunlu" olduğu gerekçesiyle veto etmişti.
    07.06.2006

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence anelka bu sezon 40 civarına yollarlar 32 az

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Umarım Campbell Türkiye'ye gelir. Prestije ihtiyacımız var.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua
    Anelka ozellikle kontra ataklarda cok yararli bir oyuncu. Suratli, topu iyi saklayan ve dengesiz yakalanmis defansa karsi direk kaleye giden bir oyuncu.

Turkiye'de Fenerbahce'ya karsi cok az takim toplu halde saldirir ve bu da Anelka'nin bitiriciligini gosterebilecei pozisyon bulmasini zorlastirir. Thierry Henry'de cok iyi bir bitirici degildir. En iyi oynadigi sezonda (2 sene once) 18% gibi bir bitiricilik yuzdesi ile oynamistir. Cok iyi bir bitirici olmamak bir forvetin kalitesini dusurmez, cunku burada yazdigim gibi fazla pozisyona girebilmek daha onemlidir. Henry'inin dunyanin en iyi forvet oyuncusu olmasi iyi bitirici oldugu icin degil, kendi kendine pozisyon yaratabilme becerisi oldugu icindir. Ama kapali defanslara karsi da Henry zorlanir. Ayni sekilde Anelka da zorlanir cunku stilleri bos alanda rakibi gafil avlamaya daha uygundur.

Kapali defansa karsi Anelka yilar, bir Hakan Sukur veya bir Pierre Van Hooijdonk gibi defansla vucut vucuda mucadeleye girmeyi sevmez. Bu da ozverili oynamadigini dusundurur. Ancak Anelka Avrupa kupasi maclarinda cok daha yararli ve cok daha teklikeli gorunmustur, bu da bos alan bulabildigi icindir. Anelka'nin Turk takimlarina karsi oynamasi icin alindigini sanmiyorum ancak Fenerbahce Avrupa kupalarina ileri turlara gecerse, ancak o zaman Anelka'nin esas futbolu ortaya cikar.

Bu acidan bence Anelka'nin Fenerbahce'de satrafor olarak oynamasi lukstur. PVH veya Carew tipinde bir oyuncunun arkasindan bos alanlara kacan bir Tuncay ve/veya Anelka bence daha yararli olacaktir. Bir PVH veya Carew tipinde oyuncu defansin gobeginde iki oyuncuyu mesgul ederken hem Tuncay hem de Anelka beklerle yanliz kalir ve birebirden pozisyon bulur veya yaratir.

Nobre tek santraforluk gorevini iyi kotu yapiyordu ancak bu tip bir diziliste Alex fazla gelir, orta sahada Alex yerine daha fazla mucadele edecek top kapacak ve hemen bu toplari kanatlara tasiyacak oyuncular oynamasi daha dogrudur. Yani Lampard, Juninho Pernambucano, Scholes, Deco tipinde bir oyuncu gereklidir (bence bu isi Appiah da yapabilir ve arkasina yine defansif acidan saglan bir oyuncu alinabilir) veya Alex'in daha gayretli oyunun iki yonunu de oynayan bir oyuncu haline gelmesi gerekir. (Galatasaray'in UEFA kupasini kazandigi sene, Avrupa'da oynadigi 4-3-3 tipindeki dizilis, su anda Mourinho, Rijkaard ve Alex Ferguson'un oynattigi 4-3-3 dizilisine cok benzerdir, bu yuzden Hagi'yi Avrupa maclarinda genelde kanatta gorursunuz, sahanin ortasinda degil. Ve orta sahada 3 tane kosan, pres yapan ve kaptiklari toplari kanatlara pas olarak aktarabilen Emre, Suat ve Okan vardir) Tabii bir ihtimal de Alex'i kanatta oynatip, daha hizli oynamasini istemektir.

Yani bence yeni Fenerbahce teknik direktorunun vermesi gereken onemli karar, Alex ile dusuk tempoda futbol veya Anelka ile tempolu futbol oynamaktir. Simdiye kadar Alex'in yaptiklari ve Anelka'nin yapamadiklari goz onunde bulundurulursa bu secim bence Alex lehine yapilir (dogru veya yanlis demiyorum) ancak dusuk tempolu futbol oynayan Fenerbahce bence ozellikle Avrupa kupalarinda cok zorlanir, kapali defansi acmak icin ugrasmak, ani ataklarla defansi dengesiz yakalamaktan cok daha az verimlidir.
    Söylediklerinin büyük bir kısmına katılıyorum yalnız alex bu gibi kontra ataklarda attığı ara paslarla Anelkaya çok güzel pozisyonlar hazırlayabilir o yüzden belki her maçta değil ama alex ile Anelka yanyana oynamalıdır.

Anelka çok kaliteli bir oyuncu oyun zevkini artıran izlerken zevk veren bir adam sırf bu yüzden gitmesini istemem ama yeni gelen TD yine daum gibi santrafor oynatmak isterse Anelka yine etkili olamaz seninde dediğin gibi kapalı defanslara karşı Anelka ancak uzaktan attığı şutlarla etkili olabilir ama bu şut şansını ona kaç kere verirler o da ayrı bir konu tabi.

Anelkanın iyi oynadığı maçlara bir bakalım şampiyonlar liginde ilk Milan maçı ardından inöünüdeki bjk maçı hemen ardından PSV maçı bu maçlarda hep kontraatak tarzında oynayan Fenerde en çok göze batan Anelka ve Alex olmuştur

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Umarım Campbell Türkiye'ye gelir. Prestije ihtiyacımız var.
    bencede.. ama Gs yede gelsin yildiz oyuncu gelmese bile biz onlari yildiz yaparak prestij yakalarizz

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Anelka - Alex ii pas yapmalari gerekiyo dimi anlasmakari gerekiyo ama ben fenerbahce maclarinda hicbir zaman alex in ilk hedef olarak Anelka yi dusundugunu gormedim. hep nobre hep nobre.Alex anelka geldiginden beri boyle.Alex sadece eger ben bu pasi da vermessem taraftar .......... diye dusundugunde Anelka ya pas veriyor(ortasaha daki basit paslasmalar sayilmaz tabi burda). Ve tekrar soyluyorum Anelka yi gonderdigimizde pisman olabiliriz ama alacagimiz futbolcu mutlaka onun yerini dolduracak seviyede olacaktir. bana sorarsaniz fener de Fatih - Anelka beraber oynarsa. Dunya nin en tehlikeli forvet ikilisi olurlar.
    Ama fenerbahce her zaman defansindan zarar gordugu icin Sampiyonlar liginde rustu - deniz - umit gibi futbolcular yuzunden hic bisey yapamaz. Sol campbell insaalah gelirde biras toparlariz. bide kalite li TUrk defans alsak cok ii olur. fenerbahce bundan bir daha yenilirse ayip olur zaten TR liginde.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kaliteli türk defans diyosun şuanda en genç,en kaliteli,en yetenekli türk defans sizde.....CAN ARAT bu sezon oynamalı artık....

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

efet sana katiliyorum CAn arat super bi defans olacak insaallah. hava topu vermiyo hizli kuvvetli. calim kolay yemiyo. gercekten genc bi yildiz .ama daum her genc gibi bunuda harcadi gecen sene. gelecegin yildizlarindan Olcan da bu harcadi. En iyi sag kanatimiz olan serhatida harcadi. fener e akilli bi teknik direktor gelir umarim.

Fenerbahçe'de imza şov...

Sarı-Lacivertli yeni transferler Tümer Metin ve Uğur Boral'ın yanı sıra sözleşme yenileyen Selçuk, Servet, Semih, Can, Olcan, Kerim ve PAF takımı kalecisi Volkan'a da imza attırdı.

3 yıllık imza atan Tümer 11, Uğur ise 25 numaralı formayı giyecek

Fenerbahçe Kulübü'ndeki imza töreninde yöneticiler Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu ve Vedat Olcay bulunurken, Özaydınlı, yaptığı konuşmada 100. yılda en iyi kadroyu kurmak istediklerini ifade ederek, "Önümüzdeki bazon bizim için çok önemli. Bugün de gerek iç transferde, gerekse dış transferde anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzalıyoruz. Hepsi birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. İnşallah gelen gideni aratmaz. Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum. Çok güzel bir sezon bizi bekliyor" dedi.

Sarı -lacivertli kulübün Beşiktaş'tan transfer ettiği Tümer Metin ise, Fenerbahçe'nin 100. yılında formasını giymekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "100. yılda böyle bir kadronun içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Aldığım kararların hep arkasında oldum. Eleştiriler hep olacaktır. Buna da saygı duyuyorum. Ancak, bu eleştirilerin dozunun hakaret boyutuna çıkmamasını rica ediyorum. çünkü öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, kimse kimsenin ne olacağını bilemez. Ben 100 yılda Fenerbahçe formasını en iyi şekilde taşımak istiyorum. İnşallah bu sezon şampiyon oluruz. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yıldız futbolcu, "Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda formam giymem" sözlerini de şöyle değerlendirdi. "Ben kendi gerçeklerimle yüzleşmesini öğrendim. Beşiktaş taraftarının tepkisini normal karşılıyorum. Fazla söylenecek birşey yok. hayat her dakika insana yeni birşeyler öğretiyor. Geceleri yatttığımda, huzur içinde uyuyabiliyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden transferi Uğur Boral da, Fenerbahçe ile 100. yılda şampiyonluk yaşamak istediğini söylerken, "Öncelikle bu camida bulunmaktan dolayı çok mutluyum. 100. yılda Fenerbahçe'de oynamak, onur verici bir olay. Devre arasında yaşadığım bazı olaylardan sonra Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu anladım. Bana kendi kulubümden daha fazla yardımcı oldular. Burada olmak onur verici. Fenerbahçe'ye kalıcı olmaya geldim. İki taraf içinde hayırlı olur inşallah" diyerek sözlerini tamamladı.
    07.06.2006

Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

tamam peki bitiriciliği sıfır olmasın
    ama benim söylemek istediğim asıl şey şu
    fenerbahçenin bir jardele,bir etoya ihtiyacı var
    yani bu ayardaki futbolculara
    bir golcü belkide iki çok ii golcüye ihtiyaç var

rüştü:bu sezon kalması bence faydalı olur,tecrübeli
    ü.özat:yapılan eleştiriler bazen çok haklı,fakat söylendiği kadar kötü bir futbolcu değil,fbnin defansının yaptığı her hatada özat akla geliyor ve suçlanıor,bu imajı silmeli
    önder:yetenekli,çalışkan,gelecek vaadediyor
    servet:hatalarını mutlaka azaltm:alı,sahada asla dribling yapmamalı!
    lucianorta kalite bir defans.Takımda kalması yararlı olabilir
    appiah:çok hrslı,takımın dinamosu,isabetli şutları var,bence fbnin yaptığı en ii transfer
    kemal:çok yetenekli,muhakkak sakatlıklar zinciirni atlatmalı
    serkan:çok koşuyor,başka birşey yapmıyor
    deniz:kademesi güzel
    me.yoz:becerikli bir sağ kanat
    semih:çok becerikli,harika bir şut tekniği var
    aurelio:türk olsa hiç fena olmaz!!!!
    u.boral:gençlerde iyi işler yaptı,gelecek vaadediyor
    tümer:çok kaliteli bir ortasaha,pasları,çalımları üst düzey
    alex:biraz daha mücadele edebilir,onun dışında çok kaliteli.paslar,duran toplar
    tuncay:keşke biraz fm oynasa ve kendi yeteneğine konsantre olup birz istikrar yakalasa. İsteyince çok ii şeyler yapıyo. Çok hırslı,ii çalım atıyo,defansı bozabilecek yapıda,çok hızlı ve dayanaklı.
    cana arat:mutlaka ilk onbirde oynatılmalı. Kademe anlayışı çok umut veriyor
    olcannu izleme şansı bulamadık,fakat avrupa şampiyonasında iiydi oldukça
    selçuk:yorum yok!
    volkan:havalara girmemeli

bu gençlere yer vermeyenin gözü kör olsun be özellikle can ve olcana

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

tekrar hatırlatıyorum, Bu konu transfer haberleri konusu...

Vieri’yle anlaştılar mı?

Hakan Şükür, eski takım arkadaşı Vieri’nin Fenerbahçe’yle anlaştığını açıkladı.

Fenerbahçe ile Milan’ın ünlü golcüsü Chiristian Vieri görüşmesi farklı bir boyut kazandı. Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Inter’den takım arkadaşı olan yıldız futbolcunun sarı lacivertli kulüple anlaştığını söyledi. Hakan Şükür, Vieri hakkında şunları söyledi:‘’Benim duyduğuma göre Fenerbahçe, Vieri transferini bitirdi. Vieri her şeyden önce çok iyi bir profesyonel. Eğer kendini oyuna verirse Türkiye’de inanılmaz iş yapar. Vücudunu harika kullanır. Tutulması çok zor bir forvet’’

‘’Sol ayağı tartışmasız dünyanın en iyileri arasında. Ayak içini de aynı derecede mükemmel kullanır. Fenerbahçe Vieri ile hava hâkimiyeti problemi yaşamaz. Ceza alanına yapılacak her türlü ortada topa bir şekilde vurabilen bir futbolcu. Inter’de arka adalesinden sürekli bir sakatlığı vardı. Ancak bu müzmin bir problem değildi. Ben kendisiyle halen görüşüyorum. Kişilik olarak çok iyi bir dostum. Kendi halinde mütevazı bir yapıya sahip, uyumlu biri."

Kaynak : Spor3

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu vieri haberini akşam gazetesinde bende okudum doğruysa çok iyi transfer olur fb için...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Roberto Carlos, Türkiye'de Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlere sert tepki göstererek, "Benim gönlüm Fenerbahçe'ye gitmekten yana değil. Chelsea'ye transfer olacağım. İngilizce kurslarına bile başladım" dedi. Transferi yılan hikayesine dönen Roberto Carlos'un Fenerbahçe ye transfer olacağı söylentilerine Brezilyalı yıldız son noktayı koydu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Beyler insaallah Hernan Crespo geliyor. Bosver in Vieri. 2 sene once olsa tamam derdim bu transfere ama bu saat ten sonra izin veremem

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fenerbahce vieriyi kacırmasın anelka ile vieri bu sezon 10 golü rahat gecerler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    aman aman Allah korusun işallah yalandır vierri yüremiyor bile artık olmaz işallah böle bi transfer
    arkadas da demis 2 3 sene önce böylemiydi vieri dünyada en sevdigim futbolcuydu kendine bakamadı o gollerini 1 daha görmek fırsat olmadı.gelirse 10 gol ün üstünde atamaz..inş crespo gelir istemeyiz vieriyi

http://www.msbnews.net/news/1913?124900002 [fotomaç 2]

Artık yorum yok
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

keremin koyduğu yazıyı bende eklemiştim ama ingilizce olduğu için sildim

kereme katılıyorum fotomaç 2
    ama her ilgilenilen adam gelicek diye bişey yokki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Habere göre, Fenerbahçe 56 M € verecekmiş, Ronaldinho'ya ise haftada 150.000 €, yani 5 yıl için 36 milyon € verecekmiş Transfer kesin gibi diyorlar.

Çok iddialı bir haber yapmışlar

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    http://www.msbnews.net/news/1913?124900002 [fotomaç 2]

Artık yorum yok
    Aman Allahım!Bu da ne böyle???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu haberi bende gördüm ve çok güldüm bizde fotomaça kızıyoruz bomba haber yapıyo diye buna ne demeli

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Fenerbahçe Chelsea yi pilot takım yapacak tabi siz bilmiyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

yahu yuh bunu fotomaç bile yapmadı.

ama ronaldinhoyu transfer etmek için önce bi performansına bakmak lazım bizim yöneticiler gidip dünya kupasında izlesin başarılı olursa öyle alsın yoksa yararsız boşa transfer olur
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yuuhhhhhh beeeeeeee bu kadarda sallanmaz yani...

Sayfa 14 / 80 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Mesaj Yetkileri