Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Lille | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daum antremanlarda şu 11'i deniyormuş.

Volkan
    Gökhan-Bilica-Önder-Deniz
    --------Selçuk-Emre-----
    Deivid -----------Semih
    -------Alex--------
    -------Guiza------

Ligtv muhabiri söyledi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Lille de gervinho,eden hazard,debuchy,de melo kadroda olmıcaklarmış sanırım fenerde de çok önemli sakatlar var santos da cezalı çekişmeli bir maç olacak.Rakip fener kadar tecrübeli değil fener erken bir gol atarsa buna rakibin tecrübesizliğide eklenince turu alabilir.Eğer uzun süre gol atamazsa çok adamla ileriye çıktımı arkada az adamla yakalanıp gol yiyebilir.Zaten 1 gol yerse maçı çevirmesi çok zorlaşır..

Bu ikili yoksa Fenerbahçe'nin eleyememesi bence gecenin sürprizi olur. Eğer o ikili olsa şans % 51 Lille'den yana derdim ancak bence şu anda en kötü ihtimalle ibre % 60-65 Fenerbahçe'ye dönmüş durumda...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post

Bu ikili yoksa Fenerbahçe'nin eleyememesi bence gecenin sürprizi olur. Eğer o ikili olsa şans % 51 Lille'den yana derdim ancak bence şu anda en kötü ihtimalle ibre % 60-65 Fenerbahçe'ye dönmüş durumda...
    Fenerbahçe'de de çok eksik var hatta daha çok eksik var.Bence elememiz zor.

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    ilk 11 i acikladimi dahi daum?
    Hayir aciklamadi..Ama zaten 11-12 kisi kaldi

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Daum antremanlarda şu 11'i deniyormuş.

Volkan
    Gökhan-Bilica-Önder-Deniz
    --------Selçuk-Emre-----
    Deivid -----------Semih
    -------Alex--------
    -------Guiza------

Ligtv muhabiri söyledi
    iyi 11 ama Semih yerine Guiza'yi solda oynatsa daha iyi olur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok fazla düşünmesine gerek yokki 17 kişi kaldı şu anda bunların 3 tanesi kaleci : )

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk 11 kurulmuyor! İşte sakatlar, işte ihtimaller!

Sizce ne olacak? F.Bahçe Perşembe gecesi 2-1'lik yenilginin rövanşında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fransız temsilcisi Lille ile karşılaşacak.

TSİ ile 22.05'te başlayacak mücadele öncesi F.Bahçe'yi sakatları oldukça sıkıntılı bir duruma sokuyor.

Takımın Alman teknik direktörü Christoph Daum maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında 9-10 eksikliklerinin olduğunu söylerken sarı-lacivertli kesim ilk 11 kurmakta zorlanıyor.
    Fenerbahçe'de bu maç öncesi takımını yalnız bırakacak oyuncular şu şekilde; Lugano, Vederson (bir son dakika gelişmesi yaşanabilir), Mehmet Topuz, Cristian, Ali Bilgin, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Andre Santos (cezalı), Gökhan Ünal (UEFA listesinde yok).
    Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Deivid ise henüz ilk 11 için hazır durumda değil

FENERBAHÇE A TAKIMI KADROSU
    01. Volkan Demirel
    02. Lugano (Sakat)
    19. Önder Turacı
    10. Alexsandro de Souza
    21. Selçuk Şahin
    23. Semih Şentürk
    24. Deniz Barış
    25. Uğur Boral (Sakat)
    17. Ali Bilgin (Sakat)
    99. Deivid de Souza
    06. Gökçek Vederson (Sakat, bir son dakika gelişmesi yaşanabilir)
    77. Gökhan Gönül
    88. Volkan Babacan (Kaleci)
    24. Fehmi Mert Günok (Kaleci)
    9. Daniel Gonzalez Güiza
    5. Emre Belözoğlu
    20. Özer Hurmacı (Sakat)
    66. Mehmet Topuz (Sakat)
    58. Fabio Alves Da Silva (Bilica)
    15. Bekir İrtegün
    67. Onur Karakabak
    54. Furkan Aydın
    22. Mahmut Ertuğrul Taşkıran
    27. Andre Clarindo Dos Santos (Cezalı)
    16. Cristian Oliveira Baroni (Sakat)
    39. Gökhan Ünal (UEFA'ya bildirilen kadroda yok)

A Takım kadrosunda yer almayan ama UEFA'ya bildirilen kadroda ise A2 Ligi'ne mücadele eden şu genç oyuncular bulunuyor:

Defans: Sertaç Eren (1991), Murat Özer (1991), Okan (1991)

Orta Saha: İsmail Aslan (1991), Barış Yardımcı (1991), Enis Gül (1991), Gökay Iravul (1992)

Christoph Daum'un açıklamalarına göre Lille maçında Fenerbahçe'de sağlam futbolculardan bir 11 oluşturulacak ve birçok futbolcu kendi mevkisinde yer almayacak.

Özellikle sol kanatta bekte Vederson'un sakat olması, açık oynayabilecek iki futbolcudan Özer Hurmacı'nın sakatlığı ve Andre Santos'un cezalı oluşu takımı bambaşka bir duruma çevirecek.
    İşte ilk 11 için ihtimaller:

1- Bekir İrtegün sağ bekte oynayacak, Gökhan Gönül önünde görev yaparken sol bek çok sürpriz bir şekilde Önder Turacı olacak. Daum sevdiği tercih Deniz - Bilica stoper seçimini bozmayacak.

2- Semih Şentürk Luis Aragones zamanındaki gibi orta sahada sağ kanatta görev yapacak. Sağ bekte Gökhan Gönül kendi mevkiisinde oynarken Önder - Bilica ikilisi stoperde, Bekir sol bekte görev yapacak. Deniz ve Selçuk ise Emre'nin sol açığa kayışından önliberoda görev yapacak.

3- G.Antep'te daha çok stoperde oynayan Bekir İrtegün asıl mevkiisi stopere geçecek. Sağ bekte Önder Turacı, sol bekte daha önce bir maçta sol bek oynayan Gökhan Gönül yer alacak. Deniz - Selçuk ikilisi yine önliberoda görev yaparken, sol açık Emre Belözoğlu'na teslim edilecek.

4- Bekir İrtegün F.Bahçe'de zaman zaman şans bulduğu ama istediği ritme ulaşamadığı sağ bekte görev yaparken, Önder ile Bilica geri dörtlünün ortasında yer alacak. Sol bekte ise Daum'un jokeri Deniz Barış görev yapacak. Sağ açıkta Gökhan Gönül, sol kanatta ise Semih Şentürk görevlendirilirken, önliberolar Selçuk - Emre olacak. Daum'un bu 11'i tercih etme şansı oldukça fazla.

Eksik futbolcular göze alındığında ihtimallerin sayısı tahmin edilemeyecek kadar artıyor. Sözün özü Perşembe gecesi Lille karşısında F.Bahçeli futbolcuların mevkiiden öte takım halinde yardımlaşma sağlayan ve sürekli birbirleriyle mevkiilerini değiştiren görüntüsüne tanık olabiliriz.
    Eğer Cristian ile Vederson'dan son dakikada mucize bir şekilde iyi haberler gelmezse Daum'u zor bir seçim bekliyor ve tabii ki akıllara devre arasında yolların ayrılmak zorunda kalındığı Roberto Carlos ile Toulouse'a kiralanan Colin Kazım Richards geliyor.
    Esat DERGİ

24.02.2010
    Kaynak : Sporx.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Kaleci hariç 10 sağlam futbolcumuz var"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında yarın Lille ile yapacakları maç öncesi, sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, bazı futbolcuların, bu maçta mevkilerinin dışında görev alabileceklerini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, maçla ilgili değerlendirmeler yapan ve soruları yanıtlayan Alman çalıştırıcı, sakatlıkları bulunan futbolculara ek olarak Lugano, Vederson ve Cristian'ın da forma giyemeyeceğini açıklayarak, ''Sıkıntılı bir durum yaşıyoruz. 9 eksiğimiz var, yarın belki 10 olur. Dolayısıyla, yarın görev alacak futbolcularımız, kendi mevkilerinde değil, belki başka mevkide oynamak zorunda kalacak, ama bizim onlara verdiğimiz görevi en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Yarınki maçta maalesef ilk defa böyle bir durumla karşılaşacağız. İlk defa 'Niye oynamadı' soruları olmayacak. Kaleci hariç 10 sağlam futbolcumuz var. Diğer bir sağlam oyuncumuz Deivid, o da yedekte oturacak. Sağlam oyuncularımızın hepsi ilk 11'de yer alacak. Sahaya çıkacak her futbolcumuza güvenimiz sonsuz. Herkese inanıyorum'' diye konuştu.

-''HEDEFİMİZ YARININ DÖNÜM NOKTASI OLMASI''-

Yarın Lille karşısında alacakları iyi bir sonucun, son dönemde aldıkları kötü sonuçların ardından pozitif sonuçlar ortaya çıkarabileceğini kaydeden Daum, ''Bir dönüm noktası olabilir. Yarın inşallah iyi bir sonuç alırız. Yarın olmazsa, pazar günü de olabilir. Hedefimiz bu. Yarın, bizim için dönüm noktası olsun'' dedi.

Daum, Lille karşısında alınabilecek olası bir kötü sonucun baskısını kaldırıp kaldıramayacağı sorusuna, ''En büyük baskıyı kendim yaratıyorum zaten. Her zaman, kendimi baskı altında tutuyorum. Onun için, dışarıdan gelen baskı bizim için tabii ki önemli, ama sonuçta eleştirilere açığız '' yanıtını verdi.

''Daha iyi oynayan, daha şanslı olan takımın kazanmasını istiyoruz'' diyen Daum, ''Yarın bu turun ikinci yarısı bizi bekliyor. Devrede Lille takımı 2-1 önde. Yarın amacımız, maçı çevirmek olacak. Evimizde oynuyoruz. Taraftarımızla birlikte apayrı bir güce sahibiz. Bu güç bizim için çok önemli olacak'' diye konuştu.

Daum, sakatların çokluğu nedeniyle nasıl bir kadro kuracağı yönündeki soruya esprili şekilde, ''Fransa'dan gelen misafirlerimiz var. Lourdes diye özel bir ilaç varmış. Belki bize ondan getirip yardımcı olabilirler'' diye yanıtladı.

-''KONTRATAK OYNAYAN BİR LİLLE BEKLİYORUM''-

Lille takımını iyi tanıdıklarını ifade eden Daum, yarın karşılarında kontratak oynayan bir ekip olacağını sandığını söyledi. Daum, ''Kontratak oynayan bir Lille takımı bekliyorum. Gerçekten süratli kanat oyuncuları var. Aynı zamanda erken baskı kuran bir takım. Bunu da zaman zaman yapabilir. Kompakt organizasyona sahipler ve bizi güçlü bir rakip bekliyor. Rakibimizde duran toplarda etkili oyuncular da var. Buna da hazır olmamız gerekiyor'' dedi.

''Ligde mağlup oldukları Bursaspor maçında Güiza'yı oyundan seyirci baskısı nedeniyle aldığı, bu nedenle de maçı kaybettikleri'' yorumlarının yapıldığı ifade edilerek yöneltilen soruya, Daum şu yanıtı verdi:

''Medyada bazı söylentiler olabilir, ama öyle bir şeye katılmıyorum. Ben de şöyle bir şey sorabilirim: 'Semih'i maça alınca mı kaybettik?' Maçı kaybetmemizin nedeni tabii ki o değişiklik değildir. Gerçekten bu söylemler mantıksız. Anlamıyorum. İkinci golde çok şanssızdık. Cristian'a çarpan top var. Kaleye girmesi büyük bir talihsizlik. Onun, daha önce yaptığımız değişiklikle ne alakası var. Bursaspor frikik golünde çok şanslıydı. Cristiano Ronaldo'yu, Rooney'i bulundurun isterseniz, yine o top Cristian'a çarpıp girecekti. Net söylüyorum, Bursaspor'a karşı aldığımız mağlubiyetin nedeninin değişikliklerle alakası yok.''

24.02.2010
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum'a sakatlar var, yarın kimler nasıl oynayacak diye sordular, O da, zaten sağlam 10 oyuncum var, hepsi oynayacak dedi.

Benim beklediğim, kalede Volkan, Deniz-Bilica-Önder-Bekir, Deivid(oynama ihtimali var)-Emre-Selçuk-Gökhan, Alex, Güiza. 4-3-1-2 denerse eğer, sola Önder geçebilir, Bekir stopere, Gökhan sağ kanada, Deniz de orta sahaya.

Tam kadro olsak en azından kanatlarda oynayabilen 7 oyuncudan en azından 2 tanesi oynayabilecek olsa turu geçeceğimizden şüphe duymazdım ama bu şartlarda çok zor olacak. Oynayacak 10 oyuncu belli, ve sonradan girecek 1 oyuncu da belli Deivid.

Diziliş nasıl olacak, onu herkes gibi ben de merak ediyorum.

Bir de FM'de neden bu kadar sakatlık oluyor, oyun saçma diyenler görsün, Galatasaray'ın 2 senedir yaşadıkları, Fenerbahçe'nin şimdiki durumu, demek ki olabiliyormuş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi bir de en önemli oyuncumuz seyirciyi unutmamak gerek. İstediğinde takımı nasıl motive edebildiklerini gördük. Pazartesi günü onlar da kötüydü, formsuzdu, bunu telafisini mutlaka yapmalılar. Takımı asla yalnız bırakmamalılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hazard'ın durumu maç saati belli olacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daum'a sakatlar var, yarın kimler nasıl oynayacak diye sordular, O da, zaten sağlam 10 oyuncum var, hepsi oynayacak dedi.

Benim beklediğim, kalede Volkan, Deniz-Bilica-Önder-Bekir, Deivid(oynama ihtimali var)-Emre-Selçuk-Gökhan, Alex, Güiza. 4-3-1-2 denerse eğer, sola Önder geçebilir, Bekir stopere, Gökhan sağ kanada, Deniz de orta sahaya.
    Yahu Serkan bu kadar yoksullukta bile Semih'i yedek bırakmışsın helal olsun sana

Bu adam ne zaman oynayacak

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de, takımın bir sistemi var, 4-1-3-2 denedi Daum 2-3 defa ve olmadığını gördük. Eğer Deivid yetişirse Semih yedek beklemeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İyi de, takımın bir sistemi var, 4-1-3-2 denedi Daum 2-3 defa ve olmadığını gördük. Eğer Deivid yetişirse Semih yedek beklemeli.
    Adam 10 sağlam oyuncu varken de oynamazsa artık bırakır futbolu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhtemelen oynayacak zaten. Ben Divid'in de sağlam olduğunu varsayarak bir kadro yaptım. Kanatta kanat oynamayı bilmeyen bir oyuncu oynayacağına Deivid oynasın.(Deivid'i beğenmediğimi bilenler bilir) Gerçi kanatta oynamayı bilmeyen Gökhan yarın oynayacak ve sol kanatta kim oynayacak onu da bilmiyorum.

Ali Bilgin belki de Fenerbahçe'de en çok forma giyebileceği dönemde sakatlanarak bu şansını da kaybetti. Sakatlanmasa belki bu dönemde takımda kalıcı olmak adına bir şeyler ispatlayabilirdi. Şans yok adamda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana bu sakatlıklar gs'nin ne kadar geniiş kadrosu olduğunu birkez daha açıkladı.en az bu kadar sakatla şampiyon olmuştuk.inşallah fenerde kazanır.artık türklerin kazanma vakti geldi.guiza oynarsa gol atacak haberiniz olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    bana bu sakatlıklar gs'nin ne kadar geniiş kadrosu olduğunu birkez daha açıkladı.en az bu kadar sakatla şampiyon olmuştuk.inşallah fenerde kazanır.artık türklerin kazanma vakti geldi.guiza oynarsa gol atacak haberiniz olsun.
    Nasıl geniş kadro?9 sakatla falan mı şampiyon oldunuz anlamadım şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

7 tane kanatta oynayabilecek oyuncu yarın forma giyemeyecek. Sıkıntı da burada zaten. Defansa devre arası yabancı alınmaması hata, orada Lugano'nun yerini doldurmak zor. 7 tane kanat oyuncusu say bakalım Galatasaray'da ve oynamadıklarını düşün?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post

GK : Leo ,Aykut,Ufuk
    DR: Sabri,Uğur,Serdar
    DL: Hakan,Caner
    DC: Neill,Servet, Emre
    DMC/MC: Mehmet,Barış, Ayhan,Mustafa,Elano
    MR: Keita ,Santos
    ML: Arda, Emre Ç. ,Kewel
    SC: Baros,Jo

Bence bu alternatifler birbirine yakın oyuncular hep yani her mevkide hemen hemen 2 hatta 3 oyuncumuz var... Sabri aynı zamanda sağ kanat ilerde de oynayabilir, Aynı şekilde Arda 2 kanatta hatta amc'de oynuyor, Neil sağa çekilebilir vs vs bir sürü kombinasyonla her mevkide 3 alternatif çıkıyor kaliteli isimlerle... "Geniş kadro"dan kasıt bu sanırım (bunlar bu sezon için yani)

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçenin kadrosu en az GS kadar geniş kimse merak etmesin Bu sene şanssızlık tuttu diye dar demek haksızlık olur kadroya. Bu kadar sakat her sezon olmaz, 4-5 sezonda bir olan olağanüstü bir durum. Zaten geniş bi kadromuz olmasaydı Kazım eğlenmeye las vegasa da gitse gönderilmezdi ya da transfer yapılırdı yerine
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sırayla yazdığımızda Fenerbahçe'nin de alternatifli kadrosu olduğu görülür. Tekrarlıyorum ama yarın oynayamayacakların 7 tanesi kanatlarda oynayan isimler. Devre arası gönderilen Kazım ve Carlos, işte bu nedenle gönderildi yoksa orada oynayabilecek 9 isim olacaktı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ
    Sakat futbolcuların çokluğu ve sarı kart cezalısı Andre Santos'un yokluğunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Lille karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:

Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Deniz, Gökhan Gönül, Selçuk, Emre, Güiza, Alex, Semih.

HaberTürk
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Güzel bir 11 cikarmis dahi Daum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Defansif Hattaki hata yapması muhtemel oyuncuların çokluğu bizi zor duruma sokacaktır.Önder'in milli maçlarda yaptığı hatalar,Bekir'in avrupa deneyimsizliği,Bilica'nın vurma-kırması,Deniz'in saçmalaması ve Selçuk'un topu sadece geriye doğru atabilmesi bizi zor duruma sokacak bence.Ne atağa çıkabilecek,ne de doğru düzgün defans yapabileceğiz.

Bunun yanında çift forvet oynamamız bence takımdaki herkesin yararına oldu.Güiza'nın bu maçla moralsizliğini üzerinden atmayı başaracağını düşünüyorum,özellikle Semih ve Alex'in kaptan ve 2. kaptan olmaları Güiza'ya bir özgüven getirecektir.inşallah yani

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hazard'ın durumu maç saati belli olacakmış.
    Hazard geldi mi Türkiye'ye?

Maç ilk yarı 2 ikinci yarı 1 olur bu arada.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hazard geldi diye biliyorum. Büyük ihtimalle de oynicak. Kadroya alınıp oynama ihtimali %50 denilen ve "durumu maç saati belli olacak" diye konuşulan futbolcuların %99u oynar o maçta
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    7 tane kanatta oynayabilecek oyuncu yarın forma giyemeyecek. Sıkıntı da burada zaten. Defansa devre arası yabancı alınmaması hata, orada Lugano'nun yerini doldurmak zor. 7 tane kanat oyuncusu say bakalım Galatasaray'da ve oynamadıklarını düşün?
    Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Fenerbahçenin kadrosu en az GS kadar geniş kimse merak etmesin Bu sene şanssızlık tuttu diye dar demek haksızlık olur kadroya. Bu kadar sakat her sezon olmaz, 4-5 sezonda bir olan olağanüstü bir durum. Zaten geniş bi kadromuz olmasaydı Kazım eğlenmeye las vegasa da gitse gönderilmezdi ya da transfer yapılırdı yerine
    Sırayla yazdığımızda Fenerbahçe'nin de alternatifli kadrosu olduğu görülür. Tekrarlıyorum ama yarın oynayamayacakların 7 tanesi kanatlarda oynayan isimler. Devre arası gönderilen Kazım ve Carlos, işte bu nedenle gönderildi yoksa orada oynayabilecek 9 isim olacaktı.

ben zaten feldkamp'lı ilk dönemden bahsetmiştim hatırlarsınız eminim.kaç tane sakatla şampiyon olmuştuk.en az bu kadar sakat oyuncumuz vardı takımda.semih kaya falan kadroya alınmıştı daha 16-17 yaşlarındayken.şimdi de geniş kadromuz var.bir tek forvetimiz az var.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'ye sol kanattan bir müjde!

Perşembe gecesi Fransız temsilcisi Lille ile 22.05'te başlayacak maçta karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'ye Gökçek Vederson'dan sevindirici haber geldi.

NTVSpor muhabiri Loran Vayloyan'ın verdiği bilgiye göre daha önce oynayamayacağı açıklanan ve teknik direktör Christoph Daum dahil bütün Fenerbahçelileri büyük sıkıntıya sokan sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson maç kadrosuna dahil edildi.

F.Bahçe'deki kritik maç öncesi eksiklerde son durum ise şu şekilde:

Lugano, Mehmet Topuz, Cristian, Ali Bilgin, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Andre Santos (cezalı), Gökhan Ünal (UEFA listesinde yok).

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Deivid ise henüz ilk 11 için hazır durumda değil.

Ntvspor/Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yardır Guiza (:

Guiza'dan goller bekliyorum.Umarım Fenerbahçe turu geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yardır Gûiza : )

Hafta içinden beri Gûiza'ya destek sürüyo. Bakalım bu maçta nasıl performans gösterecek. Ben Galatasaray maçındaki gibi bir hırs bekliyorum ondan.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri