1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: data editör - sakatlık silme sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen o zaman modifier kullan. Her maçtan sonra oyuncuların morallerini - kondüsyonlarını fullersin. Sakatlık kaldıramazsın Editörden.

Real Time Editör 10.2 diye arama yaparsan bulabilirsin.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Sen o zaman modifier kullan. Her maçtan sonra oyuncuların morallerini - kondüsyonlarını fullersin. Sakatlık kaldıramazsın Editörden.

Real Time Editör 10.2 diye arama yaparsan bulabilirsin.
    öncelikle önerin için teşekkürler ancak yazıda belirtmiştim framework sorunları sebebiyle real time editörün hiç bir sürümünü çalıştıramıyorum.

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Oyuncuların sakatlanmaması için Naturel Fitnes(Sağlık) ve İnjury Pro.(Sakatlık riski)..Oyuncunun Naturel Fitnesini yüksek İnjury Pro.çok düşük olarak ayarlarsan sakatlık sorununu kolay kolay yaşamazsın ve bu dedikleri editörden yapabilirsin..
    bu dediğini dikkate alıcam, ama oyunun ilerisi için 10 sezon sonra örneğin yeni oyuncular ve regenler geldikçe sanırım çaresiz kalacağım.

Peki benim bu framework sorununu aşmamın bi yolu var mı? Her türlü framework sürümüyle denedim ve en son framework 3.5 sp1 denememde de başarısız oldum. Bilgisi olan varsa yardımları için şimdiden teşekkürler.

Mesaj Yetkileri