Quote Originally Posted by MeMo View Post
Nasıl geniş kadro?9 sakatla falan mı şampiyon oldunuz anlamadım şimdi?
Quote Originally Posted by Sekopej View Post
7 tane kanatta oynayabilecek oyuncu yarın forma giyemeyecek. Sıkıntı da burada zaten. Defansa devre arası yabancı alınmaması hata, orada Lugano'nun yerini doldurmak zor. 7 tane kanat oyuncusu say bakalım Galatasaray'da ve oynamadıklarını düşün?
Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
Fenerbahçenin kadrosu en az GS kadar geniş kimse merak etmesin Bu sene şanssızlık tuttu diye dar demek haksızlık olur kadroya. Bu kadar sakat her sezon olmaz, 4-5 sezonda bir olan olağanüstü bir durum. Zaten geniş bi kadromuz olmasaydı Kazım eğlenmeye las vegasa da gitse gönderilmezdi ya da transfer yapılırdı yerine
Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Sırayla yazdığımızda Fenerbahçe'nin de alternatifli kadrosu olduğu görülür. Tekrarlıyorum ama yarın oynayamayacakların 7 tanesi kanatlarda oynayan isimler. Devre arası gönderilen Kazım ve Carlos, işte bu nedenle gönderildi yoksa orada oynayabilecek 9 isim olacaktı.

ben zaten feldkamp'lı ilk dönemden bahsetmiştim hatırlarsınız eminim.kaç tane sakatla şampiyon olmuştuk.en az bu kadar sakat oyuncumuz vardı takımda.semih kaya falan kadroya alınmıştı daha 16-17 yaşlarındayken.şimdi de geniş kadromuz var.bir tek forvetimiz az var.