Bu maçın hakemleri sorgulanmalı.Kaç para aldılar die.
Bu maçın hakemleri sorgulanmalı.Kaç para aldılar die.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Yapacak birşey yok, maalesef haçlı birliğini, Atletico'nun 12. adamını gözden kaçırdık ve elendik... Artık lige konsantre olacağız ve şampiyon olmak zorundayız...
adamları görüyormusunuz ya ne güzel maçı bekletiyorlar valla..Tırsaklık bu olsa gerek..
Screw you guys, I'm goin' home
Soruşturma felan yaptırsakta UEFA reddeter bizi kesin.. :S
Yazıklar olsun böyle hakemlere kendi akrabalarını korumak için elinden geleni yapıyolar.O penaltıyı görmemek için körden de öte birşey olmak gerek.O kadar emeğimizi harcadı bitirdi![]()
yapacak birşey yok... penaltı verilmedi ama ona da sığınmamak lazım.Ceza alanına sokulan santrafor sıkıntımız bu maçta bence bizi yaktı
Arda'yı solda kullanamıyor olmak üzüyor beni... Adam gibi Baros gelse Arda solda Keita sağda oynardı..Neyse sonuç itibariyle elendik ve lige devam....
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Salvioyu biraz erken alsa izleseydim bari fmde zenci kısa boylu bişe hayal ederdim değişikmiş![]()
türk takımlarına birinin artık maçların 89 dakika olmadıgını birinin öğretmesi gerekli.
Caner atılmamalıydı, hakem daha beterini yapsa da atılmaması lazımdı, ne olursa olsun ya bu kadar düşüncesizlik olmaz. İnsan takımını eksik bırakmaz.
Caner bey in cani sagolsun iste bu yuzden diyorum ben turk futbolcularinin profesyonelligi P si yok diye , hakem penalti verir vermez , sen futbolcusun 2 tane arka arkaya hemde gereksiz hareket den kirmizi kart , tam bastirmaya basladigimiz anda Caner bizi 10 kisi birakar sonuca mal oldu ,soylenicek fazla bisey yok saglik olsun , lig i alicaz artik
Artık Lig kaldı bi onuda alamazsak o kadar paraya yazk olacak..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Caner saçma sapan çocukluklar yaptı. Çok daha önce atılacağı belliydi zaten. Caner atıldıktan sonra da hep sağ kanattan geldi At. Madrid. Gol de zaten oradan geldi..
hadi hakemi verilmeyen penaltıyı anladık da ayhan elano değişikliği ne oluyor yahu hem de maç 0-0 ilk yarı deli gibi atak oynamışız gole ihtiyacımız var kendi evimizdeyiz ayhanın alınması 0-0a yatmaktan başka bişiy değil ve böyle oynuyorken kendi evimizdeki neden elano alınıp ayhan sokuldu benim merak ettiğim tek nokta bu
Caner bu futbolla TSL'nin ötesine gidemez.En azından bu agresiflikle.Penaltı verilmedi mi , hakemi utandırmak için çalışacaksın rakibi bunaltacaksın .Hakem'i eleştirmeyeceğim ben yine de.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
bu arada ntvspor.net'in maç sonu yazısı aşırı derecede kötü olmuş, birileri o kırgınlık ve sinirle yazmış hiç beğenmedim en çirkin cümlesi de ''Arda golü atmaya doğru geliyor ama istikbal göklerdedir. 40’ta Maradona’nın damadı Agüero, Servet’in hamlesiyle sedyelik oluyor. Sakatlıklardan mustarip Galatasaray’ın seyircisi, tekmenin sahibini alkışlıyor.''
Kimse mazeret olarak penaltıyı falan sunmasın birbirinin önüne.
2 maçtada bize turu kaybettiren,bu kadar emeği boşa çıkaran bir isim vardır;Caner Erkin.Sezon sonu direkt Rusya'ya paketlensin.
Türk takımlarının gücü gerçekten bu kadar.Kendimizi boşuna avutmayalım.Bu ülkeye Avrupa'dan bir kupa daha gelirse mucize olur.
2 tane aptalca yenilen gol var.Bu savunma ile bu iş yürümez.Transfer döneminde artık savunma tamamen yenilensin -kaliteli adamlarla,kalede dahil- başka birşey istemiyorum.
Adamlara turu ellerimizle hediye ettik.Tebrikler gerçekten.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Maalesef daha 2. turda elendik, halbuki Galatasaray final oynar deniyordu ki kadrosu da müsaitti. Maçı izlemedim ve hakem hatalarını görmedim. Ama Türküz, Müslümanız diye yaptıklarını düşünmüyorum, öyle olsa bu hataları her maç görürdük. Halbuki geçen sene Beşiktaş-Metalist maçını(İstanbul'daki) bize hediye etmişlerdi.
sanki bilerek tekme attı ha..Bende hiç beğenmedim o cümleyi..
gerçekten hiçbirşeye üzülmüyorum.galatasaray hakkıyla oynadı.0-0'a oynadı.bir gol bulursak kafi dedi.Tek gururma dokunan bir hakem yüzünden maçı kaybetmek.gerçekten ligte değilde avrupa da koyuyor.toplasanız 3 faul çaldı galatasaraya.ilk yarıda elano topu kaptırdı elano ya faul verdizaten orda anladım hakem ne olduğunu.takımda eksikler olmasa fark yapardık ama kısmet değilmiş.Seneye daha iyi kadroyla şl'de üstlere oynayacğız inşallah
Teşekkürler Aslanlar.
Belki Rijkaard kafasını çalıştırıp ikinci yarı başında Caner'i oyundan alsa daha akıllıca bir iş yapmış olurdu.Bence en çok Keita'ya yazık oldu hakediyordu galibiyeti yaşamaya..
Satılmış maçı izliyoruz. Ayırdığım 2 saate yazık.Mübarek günde demediğimi bırakmadı.
Türk takımı olmasak yıllar önce çok başka yerlerde oturmuş şimdide keyif yapıyor olurduk. Nedir Bu türk düşmanlığı. Bi kerede galibiyeti hak etmeden yenilelim ya bikere !
İlk yarıda oyunu durduran çok fazla birşey yoktu ama hakem (!) 3 dk uzatma verdi. 2. Yarı Sarı kartlar , kırmızı kart , Sakatlıklar ve dahada önemlisi 3 gol olmuşken sen yine 3 dk uzatma veriyorsan söylenicek bişey kalmamıştır. Arda adama arkadan dokunuyor hakem düüt faul bir daha dokunuyor düüt sarı kart. İlk yarıda vermediği faulleri 2. yarı kartla çıkarmak istedi ama ayarsız işte. Verilmeyen penaltıyı söylemiyorum bile. Ya gözünün önünde ya gözünün önünde. Öbür yarı sahanın korner yerinde değil senin bulunduğun korner bölgesinde ve 2 adım önünde. Belki 2 adımdan bile daha az var. Adam topu eliyle ittiriyor zıplatıyor ama sen bişey diyorsun. Hepsi bu gece iyi kâr yaptılar. Tebrikler UEFA ...
Maç için konuşacak fazla bişey yok zaten. Mustafa gibi adama 90 dk dayanan Frank a bişey demiyorum. Adama 10 top geldiyse 8 i ni aynen geri verdi rakibe. Caner desen kendi çapında bişeyler yapıyor. Kendi kendine kırmızı kart görüyor.
Bide anlamadığım bir olay var. Maç 2-1 ve son dk lar oynanıyor. Sen sanki öndeymişsin gibi oyuncu değişikliği yapıyorsun. Dalga geçer gibi ...
UEFA nın bu Türk karşıtlığı olduğu sürece Takımlarımızın biyere gitmesi çok zor. Çabalarımız hep boşa bugün bunu gördük. Gerçi bu filmi kaçıncı kez izliyoruz ...
Last edited by Nedvedmania : 25.Şubat.2010 at 23:02
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
'Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.'
yine de ayhan'ın girmesi çok saçma değil mi yani ofans oynayacak oyuncu mu kalmadı
Servet'in pozisyonu direk kırmızı karttı Bunu da gündeme getirmek lazım .. O pozisyon da penaltı bunu da belirtmek gerekir .. Hakemden ziyade böyle amatörce oyundan atılan Caner'e kızılmalı ..