Satılmış maçı izliyoruz. Ayırdığım 2 saate yazık.Mübarek günde demediğimi bırakmadı.
Türk takımı olmasak yıllar önce çok başka yerlerde oturmuş şimdide keyif yapıyor olurduk. Nedir Bu türk düşmanlığı. Bi kerede galibiyeti hak etmeden yenilelim ya bikere !
İlk yarıda oyunu durduran çok fazla birşey yoktu ama hakem (!) 3 dk uzatma verdi. 2. Yarı Sarı kartlar , kırmızı kart , Sakatlıklar ve dahada önemlisi 3 gol olmuşken sen yine 3 dk uzatma veriyorsan söylenicek bişey kalmamıştır. Arda adama arkadan dokunuyor hakem düüt faul bir daha dokunuyor düüt sarı kart. İlk yarıda vermediği faulleri 2. yarı kartla çıkarmak istedi ama ayarsız işte. Verilmeyen penaltıyı söylemiyorum bile. Ya gözünün önünde ya gözünün önünde. Öbür yarı sahanın korner yerinde değil senin bulunduğun korner bölgesinde ve 2 adım önünde. Belki 2 adımdan bile daha az var. Adam topu eliyle ittiriyor zıplatıyor ama sen bişey diyorsun. Hepsi bu gece iyi kâr yaptılar. Tebrikler UEFA ...
Maç için konuşacak fazla bişey yok zaten. Mustafa gibi adama 90 dk dayanan Frank a bişey demiyorum. Adama 10 top geldiyse 8 i ni aynen geri verdi rakibe. Caner desen kendi çapında bişeyler yapıyor. Kendi kendine kırmızı kart görüyor.
Bide anlamadığım bir olay var. Maç 2-1 ve son dk lar oynanıyor. Sen sanki öndeymişsin gibi oyuncu değişikliği yapıyorsun. Dalga geçer gibi ...
UEFA nın bu Türk karşıtlığı olduğu sürece Takımlarımızın biyere gitmesi çok zor. Çabalarımız hep boşa bugün bunu gördük. Gerçi bu filmi kaçıncı kez izliyoruz ...