1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kimse mazeret olarak penaltıyı falan sunmasın birbirinin önüne.

2 maçtada bize turu kaybettiren,bu kadar emeği boşa çıkaran bir isim vardır;Caner Erkin.Sezon sonu direkt Rusya'ya paketlensin.

Türk takımlarının gücü gerçekten bu kadar.Kendimizi boşuna avutmayalım.Bu ülkeye Avrupa'dan bir kupa daha gelirse mucize olur.

2 tane aptalca yenilen gol var.Bu savunma ile bu iş yürümez.Transfer döneminde artık savunma tamamen yenilensin -kaliteli adamlarla,kalede dahil- başka birşey istemiyorum.

Adamlara turu ellerimizle hediye ettik.Tebrikler gerçekten.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kimse mazeret olarak penaltıyı falan sunmasın birbirinin önüne.

2 maçtada bize turu kaybettiren,bu kadar emeği boşa çıkaran bir isim vardır;Caner Erkin.Sezon sonu direkt Rusya'ya paketlensin.

Türk takımlarının gücü gerçekten bu kadar.Kendimizi boşuna avutmayalım.Bu ülkeye Avrupa'dan bir kupa daha gelirse mucize olur.

2 tane aptalca yenilen gol var.Bu savunma ile bu iş yürümez.Transfer döneminde artık savunma tamamen yenilensin -kaliteli adamlarla,kalede dahil- başka birşey istemiyorum.

Adamlara turu ellerimizle hediye ettik.Tebrikler gerçekten.
    saçmalamışsın yunus.. hagi de haindi o zaman. finale kadar gelirken yaptıklarını hiçe sayalım. caner golden önce neler yaptı ve taç kazanıp gol attık. Verilmeyen penaltıda topu rakipten kaptı.. daha ne yapsın. biraz insaf.

sövün.. uğur uçara, caner erkine.. alayına sövün de kupayı versinler size..

bir daha Türk hakemlere laf eden karşısında beni bulur bundan sonra.. hıncal'a da gün doğdu yazsın Rijkaard hoca değil, Arda topçu değil diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    saçmalamışsın yunus.. hagi de haindi o zaman. finale kadar gelirken yaptıklarını hiçe sayalım. caner golden önce neler yaptı ve taç kazanıp gol attık. Verilmeyen penaltıda topu rakipten kaptı.. daha ne yapsın. biraz insaf.

bir daha Türk hakemlere laf eden karşısında beni bulur bundan sonra.. hıncal'a da gün doğdu yazsın Rijkaard hoca değil, Arda topçu değil diye.
    Bir insan bir yapar,iki yapar,3.de akıllanır.1.maçta frikik yaptıran kim,Caner.2.maçta atılan kim Caner.1.maçta oyundan alınmasına rağmen akıllanmıyorsa ben burada faturayı Caner'e keserim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post

Caner konusunda haklısında uğur konusunda aynı şeyi söyliyemicem beğenmedim uğur'u bugün...

Ben Hıncal'ı takmıyorum artık konuşuyor öyle Rijkaard'ın elinde adam mı kaldı zaten n'apsın ayrıca Rijkaard ağzıyla kuş tutsa tutma stili eleştirilir yani mutlaka bi şekilde eleştirilir o yüzden Rijkaard'a yapılan saçma eleştirilileride takmıyorum artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri