Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kimse mazeret göstermesin diyorda arkadaş penaltıda penaltı yani ya Perea mıydı bilmiyorum ama eliyle topa dokunuyo Caner'in açısını bozuyo yani orda hakemde var nasıl görmüyor anlamıyorum ben.Caner'de artistmisin sen Allah aşkına ya.2 dakika önce aynı hareketi yaptın sarı kart gördün,2 dakka sonra gene aynısını yaptın ve atıldın yapma Allah Aşkına az Prof ol ya .Yazık valla.Elano-Ayhan değişikliğini zaten anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tam da neill geldi defanstan top çıkarıyoruz diyorduk ki, biri geri pas biri duran top olmak üzere sevgili leo franco'nun bariz bir şekilde dışarı nişanladığı topun dönüşleri gol oldu bunu da unutmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şu forumda Avrupa Maçları sonrasında yarım saat için küfür serbest bırakılmalı... Ben biriken nefretimi Word dosyalarına kusmak zorunda mıyım??

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Şu forumda Avrupa Maçları sonrasın da yarım saat için küfür serbest bırakılmalı... Ben biriken nefretimi Word dosyalarına kusmak zorunda mıyım??
    Müthiş bir yenilik olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri biran önce gelsede uğur defolup gitse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Şu forumda Avrupa Maçları sonrasında yarım saat için küfür serbest bırakılmalı... Ben biriken nefretimi Word dosyalarına kusmak zorunda mıyım??
    Hep destek tam destek yüz yılın yeniliği olur
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben valla şu mübarek günde küfür etmek istemedim yoksa bayağı bi saydırırdım..Artık ne desek boş hakemler el birliği vermiş ne yaparsın artık..Lige iyi konsantre olmalıyız artık ligide alamassak yazık..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

maci izleyemedim son dakikalarda actim dakika 87 felandi galiba Forlan golü atti.Keske hic acmasaydim maci

Kale arkasındaki hakem ve orta hakeme sesleniyorum:
    Boyunuz posunuz devrilsin, bugünden sonra gün yüzü görmeyin, yağmurlu günde susuz kalın. Allah bin türlü cezanızı versin. O penaltı verilse turu geçmiştik.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kimse mazeret olarak penaltıyı falan sunmasın birbirinin önüne.

2 maçtada bize turu kaybettiren,bu kadar emeği boşa çıkaran bir isim vardır;Caner Erkin.Sezon sonu direkt Rusya'ya paketlensin.

Türk takımlarının gücü gerçekten bu kadar.Kendimizi boşuna avutmayalım.Bu ülkeye Avrupa'dan bir kupa daha gelirse mucize olur.

2 tane aptalca yenilen gol var.Bu savunma ile bu iş yürümez.Transfer döneminde artık savunma tamamen yenilensin -kaliteli adamlarla,kalede dahil- başka birşey istemiyorum.

Adamlara turu ellerimizle hediye ettik.Tebrikler gerçekten.
    saçmalamışsın yunus.. hagi de haindi o zaman. finale kadar gelirken yaptıklarını hiçe sayalım. caner golden önce neler yaptı ve taç kazanıp gol attık. Verilmeyen penaltıda topu rakipten kaptı.. daha ne yapsın. biraz insaf.

sövün.. uğur uçara, caner erkine.. alayına sövün de kupayı versinler size..

bir daha Türk hakemlere laf eden karşısında beni bulur bundan sonra.. hıncal'a da gün doğdu yazsın Rijkaard hoca değil, Arda topçu değil diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    saçmalamışsın yunus.. hagi de haindi o zaman. finale kadar gelirken yaptıklarını hiçe sayalım. caner golden önce neler yaptı ve taç kazanıp gol attık. Verilmeyen penaltıda topu rakipten kaptı.. daha ne yapsın. biraz insaf.

bir daha Türk hakemlere laf eden karşısında beni bulur bundan sonra.. hıncal'a da gün doğdu yazsın Rijkaard hoca değil, Arda topçu değil diye.
    Bir insan bir yapar,iki yapar,3.de akıllanır.1.maçta frikik yaptıran kim,Caner.2.maçta atılan kim Caner.1.maçta oyundan alınmasına rağmen akıllanmıyorsa ben burada faturayı Caner'e keserim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Servet'in bir kırmızı kartını ve Madrid'in bir penaltısını atlamış hakem, Engin Verel'in söylediğine göre. . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post

Caner konusunda haklısında uğur konusunda aynı şeyi söyliyemicem beğenmedim uğur'u bugün...

Ben Hıncal'ı takmıyorum artık konuşuyor öyle Rijkaard'ın elinde adam mı kaldı zaten n'apsın ayrıca Rijkaard ağzıyla kuş tutsa tutma stili eleştirilir yani mutlaka bi şekilde eleştirilir o yüzden Rijkaard'a yapılan saçma eleştirilileride takmıyorum artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Servet'in bir kırmızı kartını ve Madrid'in bir penaltısını atlamış hakem, Engin Verel'in söylediğine göre. . .
    Servet için dediği Agüero'nun sakatlandığı pozisyon sanırım. Madridin penaltısını ben görmedim. hangi pozisyon olduğunu arkadaşlar anlatırsa sevinirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben penaltı pozisyonunu hatırlıyorum. Ama verse kimse niye verdin demez vermese niye vermedin demez. Hakemin yorumuna bağlı bir karar. Ama bizim penaltının yorumlanacak bir yanı yok.

Servet pozisyonunda karta gerek yok. Servet isteyerek yapmadı onu. Siz servetin adamın kafasına tekme atabileceğine inanıyormusunuz ? Kendide zaten orda isteyerek yapmadığını anlatıyordu

Bu arada Agüero ya tam olarak ne oldu ? Dişlerimi kırıldı çenesimi çıktı ? Tam bir bilgi yokmu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Rijkaard: "Penaltımız verilmedi"

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Atletico Madrid'e yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada hakemlere ateş püskürdü.

Rijkaard, AA'da yer alan açıklamalarında "Perea'nın elle müdahele ettiği pozisyon çok net bir penaltıydı. Çizgi hakemi 2 metre önünde olan pozisyonu nasıl görmedi gerçekten çok ilginç. O an maçın kırılma anıydı. Ayrıca hakem, maç boyunca takdir haklarını hep rakipten yana kullandı" dedi.

İlk yarıda iyi oynadıklarını belirten Hollandalı teknik adam ikinci yarıda bazı oyuncularının temposunun düştüğünü sözlerine ekledi.

Leo Franco'nun yaptığı hataların sorulması üzerine ise Rijkaard, "Yenilginin faturasını tek bir oyuncuya kesmek doğru değil. Ayrıca Leo Franco çok iyi toplar da çıkarttı" şeklinde konuştu.

goal.com

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İsterse 18 hakem konulsun.Adam gibi hakem olmadıkça.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

...............
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çizgi hakeminin ne işe yaradığını soraarlar adama 1 metre yakınında olan pozisyonuda görmüyorsa hakemlik yapmasın genede takımım sonun kadar mücadele etti helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Penaltı pozisyonu olmadan önce de hakem takdir haklarını genelde rakipten yana kullanıyor demiştim. Bunun bize karşı bir düşmenlıktan kaynaklandığını düşünmüyorum ama hakem gerçekten kötüydü hatta hepsi kötüydü. Muhtemelen Agüero'nun pozisyonundan sonra, acaba gerçekten tekme mi atmıştı düşüncesinde takıldı kaldı ve bu nedenle rakibin lehine daha kolay düdük çaldı.

Satılmış maç yorumları var ama eğer Caner atılması, Galatasaray bir şekilde yine gol bulup turu geçerdi, o zaman maçı satanlardan biri de Caner'dir diyelim, hoş olmaz hiç.

Fenerbahçe'de de transfer döneminde yapılan hata Galatasaray'da da yapıldı. 2 takım da teknik adamların oyuncu transferinde hatalarıyla elendi bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

GS'li arkadaslar biraz kendi takimlarinin oyunundan bahsetsin hakeme yuklenecegine. Servet Aguero'nun agzini burnunu dagitti ve kirmizi gormedi, keza ayni sekilde Reyes'in de bir penaltisi calinmadi. Ama Keita her mac bir yumruk veya dirsek atinca, Caner 2 tane amator sari kartla atilinca birsey soylenmiyor tabii. GS ozellikle 2. yari cok kotu oynadi ve Atletico Madrid top gostermedi GS'ye. 2. yari Atletico Madrid'in maci alacagi zaten belliydi, ki GS'nin tesadufi golu (tek atak) de bunda birsey degistiremedi......

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Penaltı pozisyonu olmadan önce de hakem takdir haklarını genelde rakipten yana kullanıyor demiştim. Bunun bize karşı bir düşmenlıktan kaynaklandığını düşünmüyorum ama hakem gerçekten kötüydü hatta hepsi kötüydü. Muhtemelen Agüero'nun pozisyonundan sonra, acaba gerçekten tekme mi atmıştı düşüncesinde takıldı kaldı ve bu nedenle rakibin lehine daha kolay düdük çaldı.

Satılmış maç yorumları var ama eğer Caner atılması, Galatasaray bir şekilde yine gol bulup turu geçerdi, o zaman maçı satanlardan biri de Caner'dir diyelim, hoş olmaz hiç.

Fenerbahçe'de de transfer döneminde yapılan hata Galatasaray'da da yapıldı. 2 takım da teknik adamların oyuncu transferinde hatalarıyla elendi bence.

Hah, iste bunlari soylemek olmuyor iste. Ben bunu 1 ay evvel soyledigimde mesajlarim silindi, kac tane tepki aldim, insanlar ne iddiali konustu GS transfer topiginde. Simdi cikip konussunlar bakalim. Jo ve Dos Santos dunya yildizi, Elano 2 yonlu oynuyor, Haldun baba muthis transfer yapti, konussunlar bakalim. Sezonun en kritik macina cikiyor GS ve forvetinde Arda, orta sahasinda M.Sarp-M.Topal ikilisi, yeni transferlerden biri oynayamiyor (Jo), digeri ise kulubede 90 dakika (Santos). Simdi o zamanlar o kadar iddiali konusan arkadaslar ciksin da kim hakliymis soylesin.
    Hatta birini ben buldum bile, delikanli ise bunlar simdi cikip konusurlar...

bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
    Guzel soylemissin, 2 tane 11 cikiyor, sadece ileri ucta degil. Onliberoda kalite eksikligi varken, yedek onlibero Ayhan iken, beklerde yedek sikintisi varken zaten Arda, Caner, Elano, Keita'nin oldugu bolgeye adam almak bana gore gereksiz. Zaten simdi bunlari konusmak anlamsiz, ilerki haftalar transferlerin ne derecede dogru oldugunu gosterecek.....

izmer96

herkesin bu forumda istedigi baslik altinda yorum yapmasi gayet normaldir , fakat tek soylemek istedigim sudur bugun bu yorumlari yapan arkadaslar lutfen bundan 1-2 ay sonra bu yorumlarini unutmasinlar , bizzat ben size hatirlaticam...
    izmer96 vbmenu_register("postmenu_1639298", true);

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Senin mesajlarının silinme nedeni rakibi tahrik edercesine yazmış olman yoksa burada herkesin düşüncesine saygı vardır ve senin düşüncen bana uymuyor diye mesajlar silinmez. Mesajlarını yazarken biraz daha özen gösterirsen bence hepimiz için daha iyi olur.

Fenerbahçe'nin o dönemlerde transfer için sol kanat ya da forvet düşündüğü dönemlerde savunmaya takviye yapılması gerektiğini yazdım her platformda. Orada ihtiyaç olduğu belliydi çünkü. Galatasaray da Jo'yu aldığında avrupada oynayabileceğini düşündüğüm için olumlu bakmıştım ama oynayamayacağını öğrendiğimde üstüne bir de Nonda gönderildiğinde buna da karşı çıktım. Burada zaten avrupada başarı düşünülmediği anlaşılıyordu.

Çünkü ligde daha çok puan kayıpları olacak, Kewell, Baros takıma lig bitmeden dönecek, o zaman Santos ve Jo'nun da katkısı olacak mutlaka şampiyonluk yarışında ama kupa ve avrupa elden kaçmış oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi penaltı verilse, o gol atsa turu belki de geçecekti Galatasaray, bunu da unutmamak gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Penaltı çok net bir şekilde oyunun kaderine etki edecekti. Şu oyuncu girse bu kart görse ya da görmese gibi de değil. Direkt turu geçmemizi sağlayacaktı. Bu nedenle çok üstünde duruluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hah, iste bunlari soylemek olmuyor iste. Ben bunu 1 ay evvel soyledigimde mesajlarim silindi, kac tane tepki aldim, insanlar ne iddiali konustu GS transfer topiginde. Simdi cikip konussunlar bakalim. Jo ve Dos Santos dunya yildizi, Elano 2 yonlu oynuyor, Haldun baba muthis transfer yapti, konussunlar bakalim. Sezonun en kritik macina cikiyor GS ve forvetinde Arda, orta sahasinda M.Sarp-M.Topal ikilisi, yeni transferlerden biri oynayamiyor (Jo), digeri ise kulubede 90 dakika (Santos). Simdi o zamanlar o kadar iddiali konusan arkadaslar ciksin da kim hakliymis soylesin.
    Hatta birini ben buldum bile, delikanli ise bunlar simdi cikip konusurlar...
    bir teknik direktör oyuncusunu form durumuna göre oynatır.demekki dos santos yeterli forma ve kondisyona sahip değil ki rijkaard ona şans vermemiş.atletico t.direktörü de maça forlan la başlamadı.spikeri de duyduysan eğer formsuz olduğunu anlamıssınıdır.yani bu anlattıklarım tüm dünyada geçerli.bir futbolcu formsuz ise yerine daha formda olan biri oynatılır.buna dos santos da dahil,ronaldo da dahil kaka da dahil messi de dahil..

umarım bu yazdıklarını bir kez daha gözden geçirirsin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

O neydi ya adam resmen avuçladı topu. Kör bir insan onu göremez ama hissederdi hakem hes geçti. Bir de 5. hakem koyuyorlar kenara 5 hakemden hiç biri o pozisyonu göremediyse bir daha hiç biri maç yönetmesin.

Caner bence takımı yaktı. hiç yoktan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. herşey tam Galatasaray'ın istediği gibi giderken A.madrid lehine döndü oyun.

Ben A.madrid'in Galatasaray'ı rahat eleyeceğini düşünüyordum ama göründüğü gibi öyle olmadı. Galatasaray beni yanılttı. yapılan transfer hataları avrupa macerasına son noktayı koydu. Forvetli bir Galatasaray bu A.madrid'i her türlü elerdi bence.

Yinede mücadele için Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hadi penaltı verilmedi diyelim. Olur da verilmez görmemiştir. Ama Caner'in yaptığı olacak iş değil. Sarı kartın varken rakibe arkadan girmek amatör liglerdeki maçlarda bile yapılmıyor...

Galatasaray'a geçmiş olsun. İki maçtada Atletico daha iyiydi. Bu arada maç öncesi koreografi çok başarılıydı...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçtan yeni geldim Yeni'deydim , 90 dakika tezahürat yılmadık numaralıyı bile bagırttık ve elendik nasıl elendik top oynamadan , yazıklar olsun.

Hakem inanılmaz kötüydü bütün takdir haklarını Atletic lilerden yana kullandı alakası olmayan pozisyonlara caldı direk ofsaytları vermedi , elle aldı bilmem ne ve %100 bir el kırmızı kart ı vermedi Perea'ya verse penaltı.

Mustafa Sarp-Mehmet Topal ve sonradan Ayhan kendi ekseni etrafında dönmeden asla topu ayagından cıkarmıyorlardı ileride cogalamadık , kendi sahamızda seyircimizin müthiş destegini karsılıksız bıraktılar mücadele etmedik elendik , saglık olsun.

Kareografiye hayran kaldım , çok müthişti , ambians da harikaydı , tek harika olanda zaten taraftardı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Iki mac uzerinden bakarsak, Galatasaray rakibini oynatmamak uzerine kurdugu taktik ile 3 buyuklere karsi sahaya cikmis bir Anadolu takimi (zamandan calma gibi hareketleri Galatasaray yapmamis olsa da) goruntusu verdi. Madrid'de bu ise yaradi, hatta Ali Sami Yen'de de yarayacakti az daha.

Hakemlere en ufak itirazim yok. Oynatmamaya calisan takim ile oynamaya calisan takim karsi karsiya geldiginde nasil hakemlik yapilir cok guzel ornegini gosterdi. Sahada oynamaya calisan takim Atletico Madrid oldugu icin de takdir haklarinin hepsini onlara kullanmasindan daha dogal bir sey olamaz. Belki hakem Italyan degil de bir Iskandinav ulkesi hakemi olsaydi Galatasaray'in lehine o penalti verilirdi. Ama futbolun icinde hakemleri de yenmek var.

Takimda Gio yerine bir santrafor olsa Galatasaray Atletico Madrid'i elermiydi? Sadece bir santrafor'un olmamasi nedeniyle Galatasaray pasa dayali oyununu tamamen rakibi oynatmamak ile degistiriyorsa, tek sorun santrafor eksikligi olamaz. Normal oyununu oynayip cok gol kacirsa veya pozisyona girmekte zorlansa, bence bunu santrafor eksikligine baglayabilirdik. Ama eksiklikler bence daha temel. Iyi bir santrafor'un varligi, sadece Galatasaray'in karsisina daha guclu bir rakip cikana kadar eksiklikleri saklardi en fazla.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri