Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Hah, iste bunlari soylemek olmuyor iste. Ben bunu 1 ay evvel soyledigimde mesajlarim silindi, kac tane tepki aldim, insanlar ne iddiali konustu GS transfer topiginde. Simdi cikip konussunlar bakalim. Jo ve Dos Santos dunya yildizi, Elano 2 yonlu oynuyor, Haldun baba muthis transfer yapti, konussunlar bakalim. Sezonun en kritik macina cikiyor GS ve forvetinde Arda, orta sahasinda M.Sarp-M.Topal ikilisi, yeni transferlerden biri oynayamiyor (Jo), digeri ise kulubede 90 dakika (Santos). Simdi o zamanlar o kadar iddiali konusan arkadaslar ciksin da kim hakliymis soylesin.
Hatta birini ben buldum bile, delikanli ise bunlar simdi cikip konusurlar...
bir teknik direktör oyuncusunu form durumuna göre oynatır.demekki dos santos yeterli forma ve kondisyona sahip değil ki rijkaard ona şans vermemiş.atletico t.direktörü de maça forlan la başlamadı.spikeri de duyduysan eğer formsuz olduğunu anlamıssınıdır.yani bu anlattıklarım tüm dünyada geçerli.bir futbolcu formsuz ise yerine daha formda olan biri oynatılır.buna dos santos da dahil,ronaldo da dahil kaka da dahil messi de dahil..

umarım bu yazdıklarını bir kez daha gözden geçirirsin