Quote Originally Posted by anilla View Post
Burada mac hakkında konusuyoruz bu bir. gelelim ikiye bizim hayatı toz pembe görüp hayaller kurmamız da gayet doğal çünkü bize dünyaca tanınmış futbolcuları getirebilecek bi yönetimimiz war ki hayal kurmuyoruz dun gece atletico yu eleyebilirdik şanssızlıktır ki Baros ve Kewell yoktu.Üçüncü olarak da senin tuttuğun takıma gelecek olursak da son 10 senede bir tane avrupa başarınız yok,bir tane dunya capında aldıgınız yıldız yok-8Meuroluk Tabata dısında- hala gelmiş Galatasarayımıza(Avrupada Türkiyeyi en iyi temsil eden klübe) çamur atıyosunuz, keşke "sizin takımınız" da Avrupa da maç yapabilseydi de onları da tartışabilseydik...

Mactan bahsediyorsak o zaman baskalarinin tuttugu takimi ve mesajlarini sorgulamayaksin bu bir.
Ikincisi, sen Dos Santos ve Jo'yu dunya yildizi olarak gorebiliyorsun, ben goremiyorum. Dun gece dunya yildizlari kim gorduk. Kulubede 90 dakika oturan Dos Santos mu, mactan oynamayan ve oynasa bile birsey yapamayacak Jo mu yoksa Simao ve Reyes mi (ki onlar bile bana gore dunya yildizi degil). Hos, zaten konu bunlarin dunya yildizi olup olmamasi degil, dogru transfer olup olmamasi idi, ama neyse.
Ucuncusu, sana gore Jo dunya yildizi ise Carew uzay yildizidir, Brezilya milli takiminda oynayan Elano dunya yildizi ise o milli takimda dunya kupasini kaldirmis ve ilk 11 oynamis Kleberson ve Ricardinho da uzay yildizilir. Buradan zaten yildiz tartismasina girmeleyim, cunku anlamsiz. 10 tane yildizim olacagina takima faydali olan oyuncum olsun, ben sizin gibi isime bakarak yorum yapmiyorum, gercekleri soyluyorum. Sizin super transfer, dunya yildizi dediginiz 2 oyuncu sezonun en kritik macinda yoklar, siz daha kendinizi avutun.
Dorduncusu, bizim takimimiz Avrupa'da mac yapti. Ingiltere sampiyonu ve Almanya sampiyonunun oldugu bir grupta 4 puan topladik, ki bu fena degildir. Biz de Avrupa Liginde Tobol, Talinn, Sheriff gibi ne idugu belirsiz takimlarla oynaysaydik en az buralara kadar gelirdik, emin olabilirsin.