Aslında dediklerinde birşey yok gerçekleri söylemiş ama tabi böyle elenince insana koymuyo değil. Sen 90 dk pres yapıyosun rakibini yıldırıyosun ama saçma sapan hatalardan gol yiyosun. Hakem hakem diyeceğinize ilk golde Simao'nun gidişini izleyen Uğur'a laf edin. O yetmezse Agüero'ya attığı tekme yüzünden hakemin Galatasaray lehine hata yapmasına sebep olan Servet'e laf edin. Rakipten korkan ve Elano'yu oyundan alan Rijkaard'a tepki gösterin. Hakem dün akşam kırılma anında penaltıyı vermedi. Ama ondan önce Servet'in kırmızı kartını ve Reyes'in penaltısını es geçti. Mehmet Topal'a ortasahada bir hareket yaptı Assuncao o hareket bana göre kartlıktı.. Ama Uğur'a maç içerisinde 2 kere sarı göstermedi. Tek tek pozisyonlara bakarsak kartlarda çok dengesiz davrandığını hakemin görebiliriz. Ama tek pozisyon vermemesi maçın önüne geçti bizim açımızdan.

Dün akşamın tek sorumsuzu var Rijkaard. Ben iyi hoca olduğuna katılmıyorum. Barcelona'da çalışması onu iyi hoca yapmaz. Elano sakatlandı diye çıkarmıştır diye umuyorum. Yoksa yaptığı davranış çok amatörce. Madem sen gol arıyosun. Emre Çolak veya Santos alırsın. Mehmet Topal - Mustafa Sarp zaten defansın önünden hiç çıkmıyo. Al Arda'yı arka tarafa Santos ileride gezinsin dursun rakibin dengesini bozsun. Ama yok vatan millet sakarya yapıyosun Ayhan'ı alıyosun. Madem pres yapmasını bekliyosun Barış var yedeklerin arasında. Ayhan bu sene kaç maça çıktı zaten.

Transfer hataları - Oyuncu seçimleri - Rijkaard'ın hataları derken Galatasaray elendi. Artık elinde tek lig kaldı. Bu kadroyla şampiyonluk için oynayamazsa zaten Rijkaard'ın durmasına gerek yok.