Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 203 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kırmızı yazınca saldırasım geliyor abisi yeşil yazsan olmaz mı,malum gözler.

Geçti Madrid'in pazarı sür eşeği annemizin ligine.Durum budur.

Birazda yurtdışında her takımı destekleyelim ,avrupanın iyi özellikleri kapıp da birbirimize atıp tutmayalım,oh ne güzel olmuş oh yandan diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default G.Saray UEFA'ya savaş açtı!

Adnan Polat, Atletico Madrid maçını yöneten İtalyan hakem Gianluca Rocchi'ye tepki gösterirken UEFA'yı da protesto edeceklerini söyledi. Galatasaray Müzesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılan, ''Bir Numaralı Galatasaraylı: Ali Sami Yen'' sergisine katılan Adnan Polat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'nden elenmeleri ve dünkü maçta sergilenen hakem yönetimiyle ilgili hayal kırıklıklarını dile getirdi.

Atletico Madrid'e elenmelerinden dolayı yaşadıklarını üzüntüyü vurgulayan Polat, ''Futbol dışı olaylar oldu orada. Zaten bugün bütün medya aynı şekilde bu durumu yansıttı. Biz Atletico Madrid'den daha çok, Madridli hakeme yenildik'' dedi.

''UEFA'YI PROTESTO EDECEĞİZ''
    Adnan Polat, İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin, ortaya koyduğu saha içi yönetimde, tüm takdir haklarını Atletico Madrid lehine kullandığını, olan bir penaltıyı da vermediğini aktararak, şunları söyledi:

''Eğer o penaltı verilse, rakibimiz 10 kişi kalacak ve belki turu atlayan taraf biz olacaktık. UEFA Başkanı, genel sekreteri, yönetim kurulu üyeleri ve tüm federasyon başkanlarına, bu maçla ilgili yazı yazıp, maç görüntülerinin yer aldığı bir CD göndereceğiz. Bu anlamda UEFA'yı protesto edeceğiz. Bize daha önce adı şaibelere karışmış, yargılanmış, ismi temiz olmayan bir hakemi gönderdikleri için.''

UEFA Hakem Komitesi Başkanı'nın bir İspanyol olduğu şeklindeki bir soru üzerine başkan Polat, ''Evet. UEFA Hakem Komitesi Başkanı'nın bir İspanyol olduğunu biliyorum. Neler olduğunu ben bilemem. Biz sadece sahadakini görüyoruz. Maalesef saha içi yönetim de böyle bir müsabakayı kaldıracak şekilde adilane olmadı. Hakem taraflıydı'' ifadelerini kullandı.

''BU SENE BEKLENTİLERİMİZ FARKLIYDI''
    Galatasaray olarak bu sene Avrupa kupalarında daha farklı bir beklenti içinde olduklarını aktaran Adnan Polat, Atletico Madrid'e elenmelerinin kendilerinde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını anlattı.

''Maçta alınan neticeye ve elenmeye üzüldük'' diyen Adnan Polat, ''Bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Dün maçı hep beraber izledik. Tüm medyada söz birliği edilmişcesine tek bir neden gösteriliyor. Hakemin maçın kaderini tayin ettiği ortada. Turu bizden aldı ve Atletico Madrid'e verdi. Şimdi oturup ağlama edebiyatı yapacak halimiz yok. Önümüzde Türkiye Ligi var. Onun için mücadelemizi vereceğiz ve önümüzdeki yıllara bakacağız'' şeklinde konuştu.

''LİG ŞAMPİYONLUĞU ÖNEMLİ''
    Avrupa kupalarından elenmelerinin ardından, lig şampiyonluğunu elde etmek için olan isteklerine değinen başkan Polat, ''Bu sezon şampiyon olup, gelecek sezonun en azından ikinci yarısında Şampiyonlar Ligi maçlarına yeni stadımızda çıkmak istiyoruz. Bu bizim için çok anlamlı olacak. Bizim için lig şampiyonluğu da bu nedenle bir kere daha fazla önem kazanıyor'' diye konuştu.

Gelinen noktada Galatasaray futbolcularını herhangi bir şekilde eleştirmediğini vurgulayan Polat, ''Sezon başından beri ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz sene 12 sakatla sezon geçti. Tüm erozyon defanstaydı. Kewell'ın bile stoper oynadığı zamanlar yaşadık. Bu sezon ise maalesef sakatlık sorununu golcülerde yaşadık. İnşallah gelecek haftadan itibaren Kewell ve Baros gelecek. Bu süreçleri futbolda yaşıyoruz. Bundan sonrada yaşayabiliriz. Herkes üst düzeyde mücadelesini yapıyor'' şeklinde görüş belirtti.

MALİ GENEL KURUL
    Adnan Polat açıklamasında, yapılacak Mali Genel Kurul Toplantısı'na değinirken, üyelerin katılımını yüksek görmek istediklerine dikkati çekti.

''Mali Genel Kurul, Galatasaray'ın geçmiş 1 senesinin mali ve idari hesap verme günü. Bir de önümüzdeki 1 yılın bütçesi çıkacak'' diyen Polat, ''Galatasaray Kulübü'ne üye olan herkesi, görev ve sorumluluğunu yerine getirme adına kongreye davet ediyorum. Çünkü binlerce kulüp üyesi, milyonlarca taraftarı olan bir kulübün mali kongresi, bin kişiyle olmamalı. Genelde de bin kişiyle başlayıp 150-200 kişiyle bütçe onayı oluyor. Galatasaray'a bu durum yakışmıyor açıkçası'' ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uefa Galatasaray'ı protesto etmesinde , bir kırmızı verilmemiş,bir de penaltı verilebilirdi diye.

Artık önüne bakacaksın. Bir milli takım elendi hakem hatasından bir şey değişti mi değişmedi.

Böyle sayfalar açılırsa hiç bir maç bitmez.

Megatronic 100 serisi çıkarsınlar,hata payı olmayan yeni seri android hakemler.bU işin tek çözümü bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fransa - İrlanda maçından bişey çıkmadıysa dün akşamdan bişey çıkmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar eleştirelim fakat lütfen Hıncal Uluç'a bağlamayalım kendimizi, saçmalamayalım..

Ayrıca kimse ligdeki ezeli rakip takım sırf Avrupa'da oynuyor diye desteklemek zorunda değildir, böyle masalları geçelim lütfen..

Rijkaard'ı sevmeyebiliriz, beğenmeyebiliriz fakat bu kulübün bir yönetim kurulu var başkanı var ıvırı var zıvırı var bu adamı takımın başına getirmek onların kararı ve sorumluluğu, eski defterleri açıp Guardiola ile kıyaslamak, Sparta Rotterdam günlerini mıncıklamak futbolseverlere yakışmaz..

Hakem hataları olmuştur, her zaman da var olacaktır, bunları bi nebze engellemenin yolu video teknolojisinin kullanılmasıdır, basketbolda kullanılabiliyor, hatta futbol maçlarında 1-2 saniye içinde pozisyonların tekrarını görebiliyoruz.. neden kullanılmadığını az biraz kestirir gibiyim.. çok büyük hakem hataları ortaya çıkacak ve bir çok hakem; hakemliği bırakacak derecede zan altında kalacaklar.. fakat böyle olması ile hak yerini bulacak..

Uefa'yı Fifa'yı boykotla, prostesto ile nereye kadar gidilebilir, napıcaksınız? Uefa maçlarına paf takım ile mi çıkacaksınız? saçmalamayalım.. yapılması gereken şey kulüplerin video teknolojisi için federasyonlara, konfederasyonlara baskı yapmasıdır..

Maça gelecek olursak anlayamadığım bir nokta vardı Elano-Ayhan değişikliği bugün Elano'nun sakatlandığı haberi geldi. Beni yine anlam veremiyorum Elano-Ayhan niye değişir? Ayhan niye oynar? Orada oynayacak daha ofansif oyuncu yok mudur? yoksa neden alınmamıştır?..

Evet işin gerçeği bir kaç sezondur transfer hataları yapılıyor, bu sene muthiş transferler yapılmasına rağmen yine hatalı davranıldı.. takımın en çok gol atan oyuncusunu gönderildi.. Bence Delgado'ya yapıldığı gibi Kewell'ın sözleşmesi dondurulabilirdi... Bana göre ikinci hata Türk futbolunda sürekli ortaya çıkan ön libero takıntısı, ön libero olmuyor, iki ön libero oynatıyorsun olmuyor.. sakatlığı yılan hikayesine dönen Linderoth şayet hala futbol anlamında yaşıyor olsaydı bizim için çok faydası olurdu diye düşünüyorum.. en azından risk almayan, görevini layikıyla yerine getiren bir oyuncuydu.. Bugun Ayhan oyuna girdiği zaman ya da Ayhan oyunda ilk 11 başladığı zaman ben takımımı izlemekten zevk almıyorum soğuyorum.. Ayhan Galatasaray'da oynayacak kapasitede bir adam değildir.. Mustafa Sarp'ın mücadelesine bayılıyorum fakat o da yeterli olmamaktadır..Mehmet Topal'la da bir yere kadar.. Bana kalırsa Galatasaray orta sahasına Linderoth gibi, Appiah gibi adamlar lazım.. Leo Franco'nun iki kere topu düzgün aktaramayıp taça atması sonucu gol oldu.. Neill geldi defanstan topla çıkıyoruz dedik bu da yeterli olmadı.. Neill'in önündeki halkaya rahat ve risk yaratmayacak şekilde pas atacak birileri lazım.. TSL'den 10 tane Ayhan bulurum ama Ayhan Galatasaray'ın işine yaramaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet hareketi bilerek yapmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@bjk4ever

Sormak istediğim bir şey var, istediğini düşünüp istediğin şekilde yorumlamak elbette senin hakkın, yalnız anlamadığım neden bu kadar gergin ve sertsin ? Biz Galatasaraylılar hayal dünyasında yaşıyoruz sana göre, Haldun Üstünel balon, transferler fos, takım kötü vs vs. Sen Beşiktaşlısın, bu durum seni neden sinir ediyor? Sürekli sana haklısın denmesini mi istiyorsun ? İsteyen istediği gibi düşünüyor, biz diyoruz ki hakem ile elendik. Sen diyorsun ki hayır, kötüsünüz. Ortada iki farklı görüş var, bu konu 77 sayfa olsa da değişecek mi sonuç, hayır. Elendik işte. Kasma bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Atl. Madrid Galatasaray bütçesinin %25'ine sahipse ben bu konuya bir daha yazmam.!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Atl. Madrid Galatasaray bütçesinin %25'ine sahipse ben bu konuya bir daha yazmam.!
    Arkadaş genel olarak söyledi bence onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Uefa Galatasaray'ı protesto etmesinde , bir kırmızı verilmemiş,bir de penaltı verilebilirdi diye.

Artık önüne bakacaksın. Bir milli takım elendi hakem hatasından bir şey değişti mi değişmedi.

Böyle sayfalar açılırsa hiç bir maç bitmez.

Megatronic 100 serisi çıkarsınlar,hata payı olmayan yeni seri android hakemler.bU işin tek çözümü bu.
    Yanlış düşünüyorsun abi. Bak Marsilya, Atletico Madrid protesto etti hala kaymağını yiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaymağı yiyenine göre değişir abisi kimi Afyon kaymağı yer kimi umduğunuda yiyemez bulduğunuda yiyemez.Ayrıca mesafe ile de alakalı bir konum ,Atletico'nun sahibi el ense yapar karşılığını alır, biz el ense yaparız elimiz havada kalır.

Ne dediğimi bende anlamadım açıklamasını gidin uçan tibet rahiplerine sorun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1. Elano bence çift yönlü bir oyuncudur artık bu andan itibaren eskiden gerektiğinde oynar diyodum ama kesinlikle çift yönlü olduğuna karar verdim...

2. GS'nin transfer politikası hatalıdır ama bu gelen oyuncuların kötü oyuncular olduğunu göstermez

3. Ricardinho ve Kleberson toplamda 52 kez milli takım forması giymiş Elano ise 41 kez ve Elano 2004'den beri bu formayı giyiyor ve o dönemlerde Kaka'nın parladığını Ronaldinho'nun 2 kez Avrupa'nın yada Dünya'nın (tam hatırlamıyorum) en iyi futbolcusu seçildiğini ve Elano'nun o dönemlerde AMC oynadığını herkes biliyordur heralde

4. Burda kimse mağlubiyeti sadece hakeme bağlamıyor kimse de Caner'in yaptığını görmemezlikten gelmiyor ama hakemler o penaltıyı verseydi Caner'de profesyonelsizliğinin sonucu sinirlenmeyecek ve oyundan atılmayacaktı ve bu pozisyon iki takım için kırılma anıydı

5. Tecrübesiz dediğin Guardiola alt yapıda Rijkaard'ın oturttuğu sistemi(!) kullanıyordu ve a takıma geçtiğinden beri defalarca belirttiki bu sistemi Rijkaard oturttu

6. Rijkaard Sparta'dan önce Hollanda milli takımını yönetti ve söylenenlere göre çok iyi oynamalarına rağmen şanssız bi şekilde elenmişler penaltılara kalmışlar yani ayrıca Rijkaard'ın Sparta'dan ders çıkarttığıda Barcelona'da yaptıklarıyla belli olmuştur...

7. FM 2007'den beri uzay yıldızı dediğin Carew'le beğenmediğin Jo'nun kaç kere tercih edildiğini ve kimin daha çok tercih edildiğini bütün FM'ciler biliyor. Hepimizde bal gibi Jo + Vager Love diyip duruyoduk... Ve hala Jo Carew'den daha çok tanınan bir futbolcudur

8. ben dünyaya hiçbir zaman pembe gözlükle bakmadım fanatik bir GS'liyimdir ama her zaman iyi oynayanı tebrik ederim FB'yide BJK'yide yaptıkları transferleri de eğer güzelse onaylarım ki FB bölümünde çok nadir bi kaç yorumum olmasına rağmen hepsi de doğru düzgün yorumlardır ama bjk4ever senin yaptığın resmen kıskançlık ve çirkefliktir

9. Bir oyuncunun dünya yıldızı olduğu için her maç 11 oynamak zorunda değildir ki bkz. Ronaldinho mis gibide yedekte kalıyordu en iyi döneminde, bkz. Messi çok güzel de yedek bekliyebiliyor, Kaka o da yedek bekliyebiliyor. C.Ronaldo'da...

10. Rijkaard'ın Hollanda'da başarısız olması onun Hollanda takımlarından teklif almaması onun iyi hoca olmadığını göstermez... Ben de farklı bir açıdan bakıyım o zaman Rijkaard'ın kendilerine gelmeyeceğini düşündükleri için çağırmamış olabilriler nasıl Ankaragücü, Kayseri, Bursa, Konya gidip şu anda boş olan ve tartışmasız diğerlerine göre dünyanın en çok tanıdığı Türk hoca olan Fatih Terim'e teklif yapmaması gibi...

daha çok yazarımda taraftarlığa da girecek yazacaklarım gereksiz yere ceza almak istemiyorum...

Bu arada mesajım sert yada kurallara aykırıysa çok özür dilerim ama artık patlama noktasına gelmiştim kusura bakmayın...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Rijkaard'ı dün ne diye eleştirebiliriz anlamıyorum elindeki kadroyla ne yapabilirdi ki sizce? Hadi elano-ayhan yerine elano-barış yapardı. Forvette Arda değil de Keita oynardı. Çıkıp da taa sparta dönemlerine dönmek çok saçma ben burdan 8-0 dönemlerine dönerim olay iyice büyür. Rijkaard gittikten sonra arkasından gelen çaylak Guardiola 6 kupa almış. Ve bu yorum sonucu Rijkaard'ın iyi bi menajer olmadığı ima ediliyor bence. Nasıl böyle düşünülebilir ki bu yorumu yaparken objektif değil de biraz kıskançlık olduğunu düşünüyorum.

2 Dünkü maçta durum 1-1 iken penaltı+kırmızı kartı vermeyen hakem maçı bitirmiştir bu bi kesin. Servet agueroya o müdahaleyi yaparken topa vurmak istedi o zaman Chelsea- Arsenal sanırsam FA Cup maçında yıllar önce Terry'i bayıltan oyuncunun futbol hayatı bitmeli Servet orda kesinlikle kırmızı kartı hakketmedi. Penaltı pozisyonunda bence o pozisyonda penaltı yok. Arkada saten adam var ve topu alıcak hatırladığım kadarıyla böyle. Ama o çok tecrübeli(!) perea'nın yaptığı hareket tam bi çirkeflik. Kasti olarak topa yapılan elle müdahale kırmızı kart ve penaltıdır!!!
    Aynı yorumda kendinle çelişmişsin biraz. Hem penaltı var hemde penaltı yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Aynı yorumda kendinle çelişmişsin biraz. Hem penaltı var hemde penaltı yok..
    Arkadaşım penaltı pozisyonunda penaltı yok derken Reyes'in pozisyonu dikkatli olursan sevinirim
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Onunla ilgili herhangi bir şey yokta ondan söyledim ben, tamam..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Evet bende başta öyle düşündüm ancak arkadaşın o kadar mantıksız düşünemeyeceğini anladım ve Reyes'in pozisyonunu diyordur herhalde dedim içimden. Yanılmamışım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Beşiktaşlı oyuncularla niye karşılaştırıyonuz hayır nedir bu her alakasız durumda bile bize sallama isteği be yeter ha.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ahmet abi bir arkadaş geçen yorumlarda bazı sözler sarfetti ondan olsa gerek

dediklerim yanlış anlaşılmasın
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hıncal Uluç da maçın hakemi için AĞIR konuştu: Satılmıştan da satılmış
    Hıncal Uluç, dün akşam oynanan G.Saray - A. Madrid karşılaşmasını yöneten İtalyan hakemi ağır bir dille eleştirdi.

HINCAL ULUÇ'UN YAZISI:

Turu A. Madrid değil, UEFA'nın özel görevlendirdiği İtalyan hakemler atladı.

Dünyanın en satılmış hakemleri dahi ev sahibi takıma böylesine bir ihanete cesaret edemezler. Bu İtalyanlar etti. Çünkü UEFA tarafından özel görevlendirilip gönderilmişlerdi. Bana hiç kimse UEFA'nın bu maçlar için görevlendirdiği 5. ve 6. hakemlerin bir metre önlerindeki cinayeti göremeyecek kadar kör olduklarını anlatmasın. 6'ncı hakem pozisyona bir metre mesafedeydi ve tam cepheden bakıyordu. İspanyol'un topu nasıl kepçeleyerek çeldiğini bal gibi gördü. 'Gördüm' deseydi, penaltı, kırmızı kart... G.Saray 2-1 galip... Atletico 10 kişi olacak ve tur orada bitecekti. Orta hakem sustu, altıncı hakem hiç utanmadan sustu. Bay Platini; UEFA Başkanı olmak için İspanyollar'ın oyuna ihtiyacınız var herhalde. Kupada şampiyon olabilecek bir kadroya sahip G.Saray'ın değil, bu tura nasıl geldiği şüpheli bir İspanyol süprüntüsünün devam etmesini belki de milli menfaatlerinize uygun gördünüz ve başardınız. Kutlarım
    Hıncal Uluç'dan beklemezdim GS'yi kötüler diye tahmin ediyodum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hıncal babaya laf yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hıncal Uluç'un iki özelliği var zaten, birisi sürekli insanları şaşırtması -ki genelde bunu saçmalayarak yapar- ikincisi de herkesin ak dediğine gerçekten ak olduğunu biliyor olmasına rağmen kara diyor olması. He tabii bir de boynuna taktığı rengarenk fularları var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Penaltı açık penaltıydı.. Görmemesi imkansızdı.. Maçtada bir çok kararda Gs aleyhinde kararlar verdi.. Vasat bile değildi hakem.. Bence Polat UEFA'ya körmü bu çizgi hakemi ve orta hakem, diğer 2 hakemi boşuna koymuşsunuz dercesine cd yi göndermeli ki başka maçlarda ona göre yönetsinler..

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri