Rijkaard'ı dün ne diye eleştirebiliriz anlamıyorum elindeki kadroyla ne yapabilirdi ki sizce? Hadi elano-ayhan yerine elano-barış yapardı. Forvette Arda değil de Keita oynardı. Çıkıp da taa sparta dönemlerine dönmek çok saçma ben burdan 8-0 dönemlerine dönerim olay iyice büyür. Rijkaard gittikten sonra arkasından gelen çaylak Guardiola 6 kupa almış. Ve bu yorum sonucu Rijkaard'ın iyi bi menajer olmadığı ima ediliyor bence. Nasıl böyle düşünülebilir ki bu yorumu yaparken objektif değil de biraz kıskançlık olduğunu düşünüyorum.
2 Dünkü maçta durum 1-1 iken penaltı+kırmızı kartı vermeyen hakem maçı bitirmiştir bu bi kesin. Servet agueroya o müdahaleyi yaparken topa vurmak istedi o zaman Chelsea- Arsenal sanırsam FA Cup maçında yıllar önce Terry'i bayıltan oyuncunun futbol hayatı bitmeli Servet orda kesinlikle kırmızı kartı hakketmedi. Penaltı pozisyonunda bence o pozisyonda penaltı yok. Arkada saten adam var ve topu alıcak hatırladığım kadarıyla böyle. Ama o çok tecrübeli(!) perea'nın yaptığı hareket tam bi çirkeflik. Kasti olarak topa yapılan elle müdahale kırmızı kart ve penaltıdır!!!
Aynı yorumda kendinle çelişmişsin biraz. Hem penaltı var hemde penaltı yok..