1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Sega Birkez Daha Düşünmeli

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

60 tl olsun... alacak olan 100 tlye de alır...ama çok geniş bir konu yani 60 tl cok gelir bazılarına az gelir...tartışılır bir konu ne kadar tartışılsada bi sonuca varamayız...ama arkadaşın dediği gibi oyun cıkmasına 1-2 ay kala kenara koyun 1-2 tl sora alın orjinal oyunu...hatayı biraz kendimizde arıyalım...

yani açık ve net olan bi istitastik var, türkiye korsanda 1. numara nere gitsen korsan film korsan oyun korsan müzik internetten indirmeler falan filan...biz alışmışız ucuz ve hazıra konmayı...ben olsam bu durumda kesinlikle türkçe cıkartmazdım...bence cok yönden haklılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    60 tl olsun... alacak olan 100 tlye de alır...ama çok geniş bir konu yani 60 tl cok gelir bazılarına az gelir...tartışılır bir konu ne kadar tartışılsada bi sonuca varamayız...ama arkadaşın dediği gibi oyun cıkmasına 1-2 ay kala kenara koyun 1-2 tl sora alın orjinal oyunu...hatayı biraz kendimizde arıyalım...

yani açık ve net olan bi istitastik var, türkiye korsanda 1. numara nere gitsen korsan film korsan oyun korsan müzik internetten indirmeler falan filan...biz alışmışız ucuz ve hazıra konmayı...ben olsam bu durumda kesinlikle türkçe cıkartmazdım...bence cok yönden haklılar...
    +1

Alacak olan tabikide parasını verip alır ama ben Türkçe dil desteği olmadan oyunu almak istemiyorum, önce hizmet alınacak sonra para verilecek. Şu şeye benziyor:

mc Donalds'a gidiyorsunuz bigmac için ödemenizi yapıyorsunuz ama size karşılığında hiç sevmediğiniz çizburger veriliyor ve deniyorki hmm bu sefer parasını verdin belki bir dahaki sefer paranla bigmac alabilirsin ama garanti değil.

Saçma bir örnek oldu ama idare edin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by moods View Post
    +1

Alacak olan tabikide parasını verip alır ama ben Türkçe dil desteği olmadan oyunu almak istemiyorum, önce hizmet alınacak sonra para verilecek. Şu şeye benziyor:

mc Donalds'a gidiyorsunuz bigmac için ödemenizi yapıyorsunuz ama size karşılığında hiç sevmediğiniz çizburger veriliyor ve deniyorki hmm bu sefer parasını verdin belki bir dahaki sefer paranla bigmac alabilirsin ama garanti değil.

Saçma bir örnek oldu ama idare edin.
    işte bu kadar.. imzamı atarım altına arkadaşım.. güzel özetlemişsin..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

4 senedir oyunu orjinal alıyorum. ama hiçbir şey değişmedi. oyun da değişmedi ve artık sıkıldım. fm 2012'yi de almama rağmen uzun zamandır oynamıyorum. heyecanı kalmadı bu işin. türkçe çıkarmadıkları sürece de oynamak istemiyorum. birçok insan bu oyunları stres atmak, kafa dağıtmak için oynuyor. oyunda ne demek istediklerini anlamaya çalışarak daha fazla kafa yormak istemiyorum. sega da artık kendi bilir. artık birçok oyun türkçe dahil farklı dillerde oynanabiliyor. çağın gerisinde kalmak böyle bişey olsa gerek..

Mesaj Yetkileri