Notts County ile 5. sezonum Premier Lig'de 20000 kişilik stadım var her maçım kapalı gişe oynuyor fakat bırak yeni stadı kapasite bile arttırmaya yanaşmıyorlar...Sabır....
Notts County ile 5. sezonum Premier Lig'de 20000 kişilik stadım var her maçım kapalı gişe oynuyor fakat bırak yeni stadı kapasite bile arttırmaya yanaşmıyorlar...Sabır....
içim karardı valla şimdi :S valla kendileri bilir olmadı serie A da 2seonumda fln yapmaslarsa yeni stad yada kapasite artırımı (ki yer yok diyolar onların yalancısıyım) veririm ultimatonumu daha iki maç önce denizli yi kovdu bjk bana teklif etti gitmedim giderm başka takıma kafamın tasını attırmasınlar
şaka bi yana hakkikaten kötüymüş ozmn bu stad işi bende biraz para kazanırsam yaparlar herhalde diyodum ama okdr kolay yapmıyolar sanırım bide tabi şöyle bi sorun var yaparlarsa da yaptılarmı sole bi 50bin yapsınlar isterim ben ama verilen orneklere gore şimdi hadi diyelim bi 5 sezon sonra yapıyoruz dediler ben tam sevncem bi bakıorm 12500 kislik fln kafayı yerm herhalde
![]()