Son Dakikadaki Çok Net Bir Biçimde Penaltıydı. Gençlerbirliği İlk Yarı 2 Pozisyon Dışında Atak Yapmaktan Çok Acizdi. Çok İsteksizdi. Biraz Bir Yerlerini Kaldırsalar İdi Daha Farklı Olabilirdi. Ankaragücü Çok Hırslı ve İstekliydi Maç Boyunca Çok Transfer Olmasına Rağmen Takım Birbirine Daha Çok Alışmış Gibiydi Gayet Uyumluydular. Bu Arada Vassel'e Koşmaz Koşmaz Diyen Hantal Diyenlere Burdan Bir Çift Sözüm Var Adam Her Yere Işınlandı Yahu Bugün Muhteşemdi İlk Defa Canlı İzledim Ama Adam Fiziğinin Aksine Daha Çok Hareketli ve Çok Akıllı. Hakem'e Gelince Bütün Takdir Haklarını Hep Ankaragücü Lehine Kullandı. Sahada Tam Bir Hakem Fiyaskosu Vardı Ama Yinede Her İki Tarafın İyi Niyetli Olması Tansiyonu Düşürmedi. Tek Kelimeyle Bugün Ankaragücü Galibiyeti Sonuna Kadar Haketti. Gençler Çok Ruhsuzdu. Maçın Kırılma Noktasını Kader Anını Sorarsanız Bence Hurşit Muhteşem Pasında Mustafaydı Sanırım Beceriksizce Kaçırdı İlk Yarıda. Birde Maçın Son Dakikalarında Uzatmalarda Gençler Lehine Verilmeyen Penaltı Kesinlikle Penaltıydı. Maçın Diğer Penaltı İtirazı İse Haksızdı ve de Devam Edilmesi Normaldi Hurşit Aslında Kendini Yere Atmadı Sahanın Azizliğine Uğradı Ama Hakem Sarı Kart Gösterdi Haksızdı.

Birde Son Sözüm O Sahanın Hali Neydi Yahu Öyle Allahtan Sahayı Dinlendirmişler Dinlendirilmiş Hali Buysa Demekki Daha Beterdi Bu Sahada Koşmak Oyunculara Ayrı Bir Eziyet Oldu. Rothende Bundan Nasibini Aldı Umarım Önemli Birşeyi Yoktur Çıkana Kadar İyi İşler Yapmaya Çalıştı Beğendim. Bu Stadın Halini Sormak Lazım Birilerine Valla Geçen Seneki Suni Çim Çok Daha İyiydi Maçlarda Kıran Kırana Geçiyordu. Bugün Derbi Maçı İzleyek Diye Gittik Maça Ama Hiç Tatmin Olmadım Çok Kısır Bir Maçtı.

Çok Amatörce Çekmiş Olduğum Bir Kaç Fotoğraf Koyayım Telefonun Kamerasından ve Piksei Düşük Olduğu İçin Kötü Oldu Ama Yinede Ekleyeyim