Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

    3 33.33%
  • Ankaragücü

    1 11.11%
  • Berabere

    5 55.56%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Ankaragücü [23.Hafta]

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    514

    Default Gençlerbirliği - Ankaragücü [23.Hafta]


  2. #2

    Default

    Ankara derbisinde puanlar paylaşılır dersem kızar mı bana Ankaragücü taraftarları? kaç hafta oldu beraberlik serisi?

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Bence de yine beraberlik olur hatta yine 0-0 olur mu dersiniz ?

  4. #4

    Default

    Bu Maçta Tribündeyim Bu Sezonki İlk Maçım Olacak Bir Aksilik Olmazsa.


    En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Tam maç 19 Mayıs stadındaymış, giderim derken Fenerbahçe maçının saatiyle çakıştığını gördüm. Gençlerbirliği oynamaya çalışan iyi bir takım, Ankaragücü de yetenekli ayakları harmanlayamamış bir takım; güzel maç olur. Ankaragücü'nün beraberlik serisine son vereceğini ve bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  6. #6
    Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34
    Yaş
    36
    Mesajlar
    14,577

    Default

    Ankaragücü artık yeter diyip bu maçı kazanacak gibime geliyor..

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Galibiyet tek hedef bu maçta. Vassell hafta içi 2 idmana çıkmadı. Koray Sakat. Geremi'nin sakatlığı geçti bu maçta o oynayacak. Ediz oynamayacak galiba geçen haftadan sonra. Lemerre inşAllah yine fantazi yapmaz. bkz: Cihan'dan sol bek yapmak. Doğru oyuncuları doğru yerde kullanır ve şu Beraberlik serisi biter.

  8. #8
    Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir
    Mesajlar
    5,434

    Default

    Maç skoru 2-2 oynarım ben bu maça .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

  9. #9
    sakary Ali Misafir

    Default

    Gençbirliği kazanır..Mustafa Pektemek'in golü var bu maçta.

  10. #10
    Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1,691

    Default

    Gençlerbirliği öncelik olarak savunmaya önem veriyor, hücum güçleri kısıtlı. Yine kontrollü başlıcaktırlar, berabere biterse maç hiç şaşırmam

  11. #11
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    berabere biter

  12. #12
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Vassell Dk11 1-0 Önde Ankaragücü

  13. #13
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Ankaragücü
    1
    Serkan Kırıntılı
    46
    Cihan Haspolatlı
    66
    Muhammet Hanifi
    50
    Hürriyet Güçer
    81
    Jan Rajnoch
    25
    Jerome Rothen
    40
    Kağan Söylemezgiller
    72
    Marek Sapara
    75
    Ndjitap Geremi
    13

    Darius Vassell
    41
    Robert Vittek
    TEKNİK DİREKTÖR
    Roger Lemerre

  14. #14
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    NTV'de altyazı geçiyordu Vassell antremana katılmadığı için noter tespiti yapıldı diye, bu maçta sahada hatta golü bile atmış. NTV'nin haberi umarım yalandır yoksa takım içinde bu huzursuzluk çıkarabilir hem idmana gelmesin hem de yeri garanti olsun takımda.
    "YÜCE ATATÜRK"

  15. #15
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Gerçek Serkan katılmamış idmanlara.

    Bu maçı kaybetse bile takım Kağan'ı görsün artık Lemerre. Müthiş geleceği var Kağan'ın.

  16. #16
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Dk:66 1-0 üstünlük devam ediyo.

  17. #17
    Nesil
    2008
    Yer
    Karabük
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,951

    Default

    O iyi bi olay A.Gücü'nün kazanmasını istiyorum.Beraberlik takımı olup çıktılar o kadro ile umarım galip gelirler

  18. #18
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Özlem bitti 3 puan cepte. Diyarbakır ALTIMIZDA 16. sıraya düştüler



  19. #19
    Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34
    Yaş
    36
    Mesajlar
    14,577

    Default

    Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    Ankaragücü artık yeter diyip bu maçı kazanacak gibime geliyor..
    tahminimi tutturdum mutluyum. Gençlerde bu aralar işler vasat gidiyor..

  20. #20
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Sahaya; Serkan Kırıntılı, Kağan Söylemezgiller, Robert Vittek, Marek Sapara, Geremi Nijitap, Cihan Haspolatlı, Rothen, Jan Rajnoch, Muhammet Hanifi, Hürriyet Gücer, Darius Vassell 11′iyle çıkan sarı-lacivertlilerimiz ilk yarıyı Darius Vassell’in golüyle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Ankaragümüz’ün galibiyetiyle son buldu. Ayrıntılar BİRAZDAN !



    Hemen taraftara koşmasıda güzel.. Çok destek olmuştu taraftar zor zamanlarında.

  21. #21
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Ankaragücü'nün kazanmasına şaşırdım açıkçası...Tebrik ederim.

  22. #22
    sakary Ali Misafir

    Default

    Ankaragücü ne zaman zor duruma düşse Ankara'dan yardım geliyor.

  23. #23
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    2 tane penaltı pozisyonu var , penaltımı yada degil mi biri net olarak söyleyebilir mi _?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  24. #24

    Default

    Son Dakikadaki Çok Net Bir Biçimde Penaltıydı. Gençlerbirliği İlk Yarı 2 Pozisyon Dışında Atak Yapmaktan Çok Acizdi. Çok İsteksizdi. Biraz Bir Yerlerini Kaldırsalar İdi Daha Farklı Olabilirdi. Ankaragücü Çok Hırslı ve İstekliydi Maç Boyunca Çok Transfer Olmasına Rağmen Takım Birbirine Daha Çok Alışmış Gibiydi Gayet Uyumluydular. Bu Arada Vassel'e Koşmaz Koşmaz Diyen Hantal Diyenlere Burdan Bir Çift Sözüm Var Adam Her Yere Işınlandı Yahu Bugün Muhteşemdi İlk Defa Canlı İzledim Ama Adam Fiziğinin Aksine Daha Çok Hareketli ve Çok Akıllı. Hakem'e Gelince Bütün Takdir Haklarını Hep Ankaragücü Lehine Kullandı. Sahada Tam Bir Hakem Fiyaskosu Vardı Ama Yinede Her İki Tarafın İyi Niyetli Olması Tansiyonu Düşürmedi. Tek Kelimeyle Bugün Ankaragücü Galibiyeti Sonuna Kadar Haketti. Gençler Çok Ruhsuzdu. Maçın Kırılma Noktasını Kader Anını Sorarsanız Bence Hurşit Muhteşem Pasında Mustafaydı Sanırım Beceriksizce Kaçırdı İlk Yarıda. Birde Maçın Son Dakikalarında Uzatmalarda Gençler Lehine Verilmeyen Penaltı Kesinlikle Penaltıydı. Maçın Diğer Penaltı İtirazı İse Haksızdı ve de Devam Edilmesi Normaldi Hurşit Aslında Kendini Yere Atmadı Sahanın Azizliğine Uğradı Ama Hakem Sarı Kart Gösterdi Haksızdı.

    Birde Son Sözüm O Sahanın Hali Neydi Yahu Öyle Allahtan Sahayı Dinlendirmişler Dinlendirilmiş Hali Buysa Demekki Daha Beterdi Bu Sahada Koşmak Oyunculara Ayrı Bir Eziyet Oldu. Rothende Bundan Nasibini Aldı Umarım Önemli Birşeyi Yoktur Çıkana Kadar İyi İşler Yapmaya Çalıştı Beğendim. Bu Stadın Halini Sormak Lazım Birilerine Valla Geçen Seneki Suni Çim Çok Daha İyiydi Maçlarda Kıran Kırana Geçiyordu. Bugün Derbi Maçı İzleyek Diye Gittik Maça Ama Hiç Tatmin Olmadım Çok Kısır Bir Maçtı.

    Çok Amatörce Çekmiş Olduğum Bir Kaç Fotoğraf Koyayım Telefonun Kamerasından ve Piksei Düşük Olduğu İçin Kötü Oldu Ama Yinede Ekleyeyim









    En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

  25. #25
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    En sonunda oldu kazandı takım. Ama kazanmasının yanında herşeyi geçtim bu zeminde topmu oynanır ya. Adamlar topa giderken ayakta duramıyolarki zaten. Top düz gitmiyo. Şaka gibi zemin. Vassell koşmuyo demiyo kimse Vassell koşuyo ama bal yapmayan arı gibi. Sürekli sağa sola deplase oluyo ama ona top atmıyolar veya atsalarda olmadık yerlerde geliyo. Dün pozisyonunu bulmuş çokta güzel bırakmış kaleye. Rothen geldiğinden beri herkes çok beğeniyo Rothen'i. Müthiş transfer oldu takım için. Herkes oynamaz bu bitmiş artık diyodu ama adam 2. baharını yaşıyo resmen sahanın her yerinde. Umarım ciddi bişeyi yoktur. Geremi müthiş mücadele ediyo Hürriyet'le beraber. Son dakikada olanda Metin'in eline çarpıyo top. Bilerek bir müdahelesi yok. Top zaten rakibin önüne değil dışarı gidiyodu.

  26. #26
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ekibimiz şu 11’le çıktı; Serkan, Geremi, Rajnoch, Muhammet, Cihan, Kağan, Hürriyet, Sapara (Dk. 75 Bilal), Rothen (Dk. 35 Murat), Vassell (Dk. 60 Metin), Vittek…


    VASSELL ÇOŞTU ÇOŞTURDU…
    10. dakikada geliştirdiğimiz atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Hanifi, topa dokunamayınca, Gençlerbirliği kalecisi Serdar, topa hakim oldu. 11. dakikada Sapara’nın pasıyla ceza alanında topla buluşan Vassell, kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli golcünün vuruşunda Serdar’a çarpan top ağlarla buluştu: 0-1. 17. dakikada Kerem’in pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Sandro’nun sert şutunda, tecrübeli file bekçimiz Serkan, meşin yuvarlağı kornere çeldi. 26. dakikada Rothen’in sol taraftan kullandığı köşe atışında kale alanı içinde iyi yükselen Rajnoch’un kafa vuruşunda top üstten az farkla dışarı gitti. 31. dakikada Ankaragücümüz gole bir kez daha yaklaştı… Kağan’ın ara pasında kaleci Serdar’la karşı karşıya kalan Vassell’in vuruşunda, rakip takım kalecisi gole izin vermedi. 34. dakikada Rothen bir anda sakatlanarak oyundan alındı ve yerine Murat Duruer girdi. 43. dakikada Sapara’nın attığı ara pasa Vassell’den önce kaleci Serdar müdahale etti. 45. dakikada Hurşut’un sağ kanattan getirip ceza alanı içine gönderdiği pasla buluşan Mustafa’nın çaprazdan sert şutunda, kaleci Serkan meşin yuvarlağı yumruklarıyla önledi. Karşılaşmanın ilk yarısı Ankaragücümüz’ün 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


    FARK İÇİN ZORLADIK AMA…
    56. dakikada Ankaragücümüz’ün ani geliştirdiği atakta Sapara, soldan ceza alanına giren Murat Duruer’i gördü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Murat’ın yardımcı hakemin bayrağıyla ofsaytta olduğunu tespit eden Yunus Yıldırım, pozisyonun devam etmesine izin vermedi. 59. dakikada Vassell’in yerine Metin Akan oyuna dâhil oldu. 67. dakikada Sapara’nın sağ taraftan kullandığı köşe atışında ceza alanı içinde iyi yükselen Rajnoch’un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. 75. dakikada Geremi’nin ceza yayı üzerinden kullandığı serbest atışta top az farkla yandan dışarı gitti. 84. dakikada sahanın en iyilerinden tecrübeli file bekçimiz Serkan Kırıntılı, gole yine izin vermedi. Sandro’nun kullandığı serbest atışta arka direğe giden topu sakatlanma pahasına rakipten önce yumruklamayı başardı ve pozisyon sonunda yerde kalarak hafif bir sakatlık yaşadı. 89. dakikada Geremi’nin soldan ceza alanı içine gönderdiği topta oluşan karambolde Vittek’in kafa vuruşunda kaleci Serdar son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi. 90+2. dakikada Sandro’nun sol kanattan yaptığı ortada İlhan göğsüyle topu Mustafa’ya aktardı. Bu futbolcunun sert şutunda top üstten auta çıktı. Mücadele 1-0 Ankaragücümüz’ün üstünlüğüyle son bulurken 90+3. Dakikada kalecimiz Serkan sarı kart gördü.






  27. #27
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

  28. #28
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

  29. #29
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Çok fena adam ya karizmanın önde gideni Armut dibine düşmemiş Yüzyüze konuşma şansımız oldu Denizli'de. Konuşması çok etkili. Çok önemli biriyle anlaştık demişti Denizli'de Geremi'yi açıkladılar 1 hafta sonra : )

    Mehmet abi dün Kağan'ı nasıl buldun ? Bu çocuk süper topçu olacak. Müthiş pres yapıyo pasları yerini buluyo Almanya'da yetiştiği çok belli.

  30. #30
    Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main
    Mesajlar
    3,769

    Default

    Su sahayida düzeltseler 19 mayis stadinda.. yillardir tarla gibi sahada mücadele ediyor millet..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •