İbb'nin 2. golünün ofsayt olmadığı kesin. Top adamın önünde. Fenerin sayılmayan golünde de aktif alan olayı var. Topa hareketlenmeye bakıyorlar diye biliyorum. Santos önde ve topa hareketleniyor. Ama son zamanlarda bu kural çorba oldu. Verilse de kimse birşey diyemezdi bence.

Cristian'a kırmızı kart verilmeliydi. Alex'in kırmızısı doğru. İbb'li oyuncuya da son adam diye kırmızı verilmeliydi.

Bunların hepsi benim fikrim size göre başkadır. ama Fırat Aydınus'a sallıyor bazı arkadaşlar. Sonra da doğru olarak yönetime sallıyorlar. Aydınus maça o kadar etki etmedi bana kalırsa. Guiza'nın pozisyonu derseniz, cristian'ın pozisyonu var karşılık olarak. onun dışında verilen kararlar doğru gibi gibi.

Aziz Yıldırım da öğrensin sonunda, maç sonunda hakeme sallamanın, atar yapmanın bir yarar getirmediğini. Hiçbir takımın yöneticisi bunlarla ilgilenmemeli. Aziz Yıldırım "ben hakem konuşmam" diyor ama konuşması için de Nihat Özdemir'i yolluyor her olaylı maç sonrası. Aziz yıldırım "biz kötü oynarız ama hakem de bize yapılanları çalsın" demişti kulüpler birliğini bıraktığını söylediğinde. Burada siz de ona "siz de yöneticilik yapın" derseniz sonuna kadar haklı olursunuz işte.