Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
İstanbul Büyükşehir Bld.
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Şampiyonluk gelirse Aziz Yıldırım devam eder, gelmezse ve belki kupa alınırsa çalkantılı dönem olur yine devam eder, sezon kupasız kapatılırsa, 3 sene şampiyonluk sözü hatırlatılır ki Fenerbahçe'de muhalefet var ama Aziz Yıldırım'ın yaptıkları için karşısına güçlü aday çıkarmıyorlar, O'nu zorlamıyorlar. Ama Ali Şen ilk günden verilen 3 sene şampiyonluk sözünün başına dert açacağını söylemişti, hep muhalif görünse de son seçimlerde fazla ön plana çıkmadı Ali Şen, şimdi daha ciddi desteklediği isimler olabilir.
Tabi, illa muhalefetin başa geçmesi gerekmiyor, artık bir değişim gerekli diyerek Aziz Yıldırım da kenara çekilip, kendi desteklediği bir adayla olağanüstü kongre kararı alabilir. Aziz Yıldırım zaten başkanlığı bıraktığı gün bu kulübün onursal başkanı olacaktır, kendisi vermiyor ama yeni yönetim tesislerin bazılarına O'nun ismini verip yaşatacaktır.
Ama ben hala Lugano, Özer ve Mehmet'in takıma dönmesiyle daha mücadeleci ve ileride de daha etkili bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum. Alex'in yokluğunda oynanacak 2 maç var, çift forvet deneyecektir. Oynanacak derbiler var, takım olma duygusu ortadan kalkmazsa ben hala yarıştan ümitliyim.
Mesaj Yetkileri