Aziz Yıldırım'ın istifası bir takımın şampiyonluğunu bile gölgeleyecek kadar önemli bir hareket oluyorsa bu, Aziz Başkan'ın Fenerbahçe ve Türk futbolu için ne kadar önemli bir isim olduğunu gösterir. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ''ben bırakıyorum'' demediği sürece kolay kolay onu kimse yıkamaz. Aziz Yıldırım futbol harici tüm alanlarda bu kulübe çağ atlatmış bir başkandır. Futbolda da öyle medyanın abarttığı kadar büyük bir başarısızlık yok ama Aziz Yıldırım ve taraftarın omuzomuza vererek büyüttükleri maddi gücün tam manasıyla karşılığının alınamaması var. Dünyada ekonomisi en iyi 20 takım arasına giriyorsak Lyon'un Fransa'da ve Avrupa kupalarında yaptığını bizim de Türkiye'de ve Avrupa kupalarında yapmamız gerekirdi. Kendi ligini domine etmiş, her sezon şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı başarabilmiş, takımdan en önemli oyuncuları bile ayrılsa onları aratmayan bir takım. Örneğin; Tuncay mı gitti ? Hemen yeni bir Tuncay keşfedilmeliydi. Aurelio mu gitti ? Hemen yeni bir Aurelio bulunmalıydı. Gereksiz piyangolarla oyalanmaya hiç gerek yoktu. Yönetimin bir diğer yanlışına gelecek olursak; bir takımın teknik direktörü transfere ihtiyaç var diyorsa, transfere ihtiyaç olmasa dahi teknik direktörün isteği yerine getirilmelidir. Çünkü yarın bir başarısızlıkta yönetim Daum'a, ''Hoca niye Deniz sağ açık oynuyor?'' dediğinde; Daum çıkar der ki; ''Ben en kötü olasılıkları düşünürek(fazla sakat,cezalı oyuncular) ofansif bir oyuncu istedim. Siz isteğimi yerine getirdiniz mi ?'' Ha bana kalırsa devre arası acil transfer ihtiyacımız yoktu, bu kadar fazla sakatlık olmasa gayet durumu götürebilecek oyuncularımız vardı ama vurgulamak istediğim konu; teknik direktörün isteği konusudur.

Son 4 maçta kaybedilen 10 puana rağmen ben sezonu kapatmış kadar karamsar olunmasını anlamıyorum. Yeter ki taraftar, yönetim, takım tek güç olsun. Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.