Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Son 4 maçta kaybedilen 10 puana rağmen ben sezonu kapatmış kadar karamsar olunmasını anlamıyorum. Yeter ki taraftar, yönetim, takım tek güç olsun. Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.
Çok şey istiyorsun bence. Hamit yedek kalmaya mı gelecek?

Ben Fenerbahçeli yöneticinin Alex'in kırmızı kartına verdiği tepkiyi hayretler içinde izledim. 5 yaşındaki çocuğa göstersen pozisyonu gece rüyasına girer. Yolda birine öyle vursan cinayet sebebidir. Bi de hakeme yükleniyor art niyetli diye. İnsan üzülüyor böyle şeylere. O adam değil de tek sen mi adamsın? Bu adamın çoluk çocuğu namusu yok mu? Maç sonrası heyacanla söylenen sözlermiş, bu palavrayı bıraksınlar artık. Bir insan neyse odur her zaman. Bir insan ağzından bir söz kaçırıyorsa heyecanla, o kişi bir gün sonra özür diler, kusura bakmasın der. Ama o sözleri söyleyen yönetici kesinlike bunu yapacak biri değil. Ben o hakemin abim olduğunu düşündüm, gerçekten çok canımı sıktı bu sözler. İnsan futboldan da, futbol topundan da, çim sahasından da nefret ediyor böyle kişilerin yönetici olduğunu görünce. Bu kişi bir futbol takımına ne verebilir ve futbola neler kaybettirebilir bir düşünelim. Yazık tek kelimeyle, yazık!