Sayfa 15 / 80 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Abiler bu site de neyin nesi yuhhhhhh...!!!!! Ronaldinho dan sonra fernando torres sonra beckham sonra shevy sonra arjen robben sonra etoo........bunun sonu gelmez .. belki yedek olarak ta crespo yu alirlar... nerden buldunuz bu siteyi cok merak ettim.....

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    http://www.msbnews.net/news/1913?124900002 [fotomaç 2]

Artık yorum yok
    arkadaşlar haber sitesi zaten asparagas haber sitesi olmalı.ana sayfada el zerkavi öldü diyor ama başka yerde bulamadım.dalga geçme amaçlı bir site sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

zerkavi öldü ama gerçekten

ronaldinho'ya ne gerek var canım Alex varken çok gereksiz bir transfer olur yapmasınlar böyle bir hata

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende esprili bi cevap veriyim. şanımızı dünya duydu daha siz duymadınız

hahahaha çok güldüm ya bide ciddi ciddi haber yapmışlar 56mn euro haftalık 150bin oldu canımın içi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Fenerbahçe
    Fenerbahçe Kulübü Resmi Açıklaması:

Son zamanlarda basında yer alan Ronaldinho ile ilgilendiğimiz haberleri tamamen asılsızdır. Kulübümüzün veya herhangi bir yöneticimizin bahsi geçen oyuncu için hiçbir girişimi olmamıştır. Kamuoyuna duyurulur.

Volkan Ballı
    Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri

Fenerbahçe bu sene basında yer alan bütün transferleri resmi sitesinden yalanladı.Yarın böyle bir yazı gördüğümüzde şaşırmamamız gerek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Siz gülün gülün adam geldi arkadaşlar şu an türkiyede bu haber gerçek!!!
    birazdan gerekli bilgileri aktarıcam
    hadi yaaa bak gördünmü hiç istemiyodum çok kötü oldu bu takım için

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hayırlı olsun abi ne diyelim...

adam transfer olup golünü bile atmış ne hız bee maşallahh

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Default Ayhan'ın kafası karışt!

F.Bahçe Ayhan'ın kafasını karıştırdı!
    09 Haziran 2006 07:30

G.S resmi sitesi yapılan açıklamada Ayhan ile sözleşme yenilendiği duyurulmuştu. Ancak Ayhan Akman dün yaptığı açıklamalarla Cimbom'da adeta şok etkisi yarattı.

G.Saray kulübü tarafından anlaşma sağlandığı açıklanan Ayhan, "Henüz imza atmadım. Fener'den cazip teklif var. Tatil dönüşü karar vereceğim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray resmi sitesi tarafından bir açıklama yayınlanarak Ayhan Akman ile 2+1 yıllık sözleşme yenilendiği duyurulmuştu. Ancak Ayhan Akman dün yaptığı açıklamalarla adeta şok etkisi yarattı.

Şu an Bodrum'da ailesiyle birlikte tatilde bulunan Ayhan, Galatasaray'a henüz imza atmadığını söyledi. Telefonla görüştüğümüz tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı kulüp ile tatil öncesi prensip anlaşmasına vardıklarını belirtirken "Sezon bittiğinde bir araya gelip konuştuk. Ancak herhangi bir imza atmadık. Fenerbahçe'den de teklif aldım.

Gerçekten çok cazip bir rakam önerdiler. Bunu da düşünüyorum. Şu an tatildeyim ve bu transfer konusunu çok fazla düşünmüyorum. Sadece tatil yapıyorum" diye konuştu.

İMZA TATİL DÖNÜŞÜ
    Galatasaraylı olduğunu vurgulayan orta saha oyuncusu, "Ben önceliği kulübüme vermek istiyorum. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonluk benim için çok anlamlıydı. Ancak hepimiz profesyoneliyiz. Tatil dönüşü yöneticilerimiz ile tekrar bir araya gelip görüşeceğiz ve büyük bir aksilik olmazsa anlaşacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu. Ancak gelen haberlere göre, Ayhan'ın F.Bahçe'nin yaptığı teklif karşısında kararsız kaldığı ve bu nedenle henüz G.Saray'a imza atmadığı öğrenildi.

Kaynak: Sabah
    Haber: Yaşar Yalçın

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    inanmayanlar ahanda Ronaldinho işte karşınızda FB formasıyla yüzyılın transferi

İşte eylence budur!!!

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Ayhan filan demeyin be ... Insanin moralini bozmayin.. Ayhan gibi kisiliksiz bi futbolcu gelmesin Fenerbahce ye. Bi Tumer i aldik pek hoslanmazdim simdide hic sevmedigim Ayhan gelirse Fener e cok uzulurum. Hadi Tumer yine ii futbolcu da. Ayhan robot gibi bisey her mac ayni. Her hareketi bir digerinin ayin. Basit ve agresif bi futbolcu. Ins. Gelmez....

Hakan: "Vieri Fenerbahçe'de"

Fenerbahçe taraftarına sevindirici haber Galatasaraylı Hakan Şükür’den geldi: Christian Vieri F.Bahçe’de. Lig TV’ye açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, Inter’den takım arkadaşı olan yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli kulüple anlaştığını söyledi. Hakan, Vieri hakkındaki düşüncesini şöyle açıkladı: “Benim duyduğuma göre Fenerbahçe, Vieri transferini bitirdi. Vieri her şeyden önce çok iyi bir profesyonel. Eğer kendini oyuna verirse Türkiye’de inanılmaz iş yapar. Vücudunu harika kullanır. Tutulması çok zor bir forvet.” Vieri’nin sol ayağı tartışmasız dünyanın en iyileri arasında olduğunu belirten Hakan, İtalyan golcünün ayak içi vuruşlarını da mükemmel yaptığını ayrıca hava hâkimiyeti problemi de olmadığını söyledi.
    Selçuk: Başkan dönecektir
    F.Bahçeli Selçuk Şahin, ‘Misyonumu tamamladım. Ayrılıyorum, artık yeni yüzler görev almalı.’ diyen Aziz Yıldırım’ın döneceğini iddia etti. “Başkan, 100. yılda görevi kimseye bırakmaz.” diyen Selçuk, “Yakın gelecekte tekrar başımızda olacaktır.” sözleriyle taraftarın yüreğine su serpti
    Christian Vieri kimdir?
    1989'da Prato'da futbola başlayan Christian Vieri, 16 yıllık kariyerinde toplam 12 takım değiştirdiği için savruk bir oyuncu olarak tanınıyor. Çoğunlukla İtalya'da forma giyen oyuncu, iki kez başarısız geçen yurtdışı deneyimi yaşadı. Birinde A.Madrid'de görev yapan Vieri, şimdi de Monaco'da mücadele ediyor.

09.06.2006

Nesil
    2005
    Yer
    Hatay-Antakya-Harbiye-Biz

bence yazı hatalı:

1.bi kere hasan şaş bizi isrese bile biz onu istemeyiz.

2.Emre Türki'yeye gelmek istemiyor.

3.R.Carlos Chelsea ile anlaşmak üzere.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Malik
    bence yazı hatalı:

1.bi kere hasan şaş bizi isrese bile biz onu istemeyiz.

2.Emre Türki'yeye gelmek istemiyor.

3.R.Carlos Chelsea ile anlaşmak üzere.

1. hasan'ın fener yönetimi bana teklif yaptı açıklamasına herhangi bir yalanlama gelmedi bildiğimkadarı ile

2. benim görüşüme göre Adnan POLAT'ı kırmamak için öyle bir açıklama yapmak zorunda kaldı fenerde onu alacak para var

3.İşte buna katılıyorum bende çok isterdim bir CARLOS'u türkiye liginde görmeyi ama imkansız

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Hakan: "Vieri Fenerbahçe'de"

10 senelik nickimi değiştirecek transfer helal olsun ne diyeyim.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    ev

FENER'liler içiniz rahat olsun AYHAN yine bize kaldı

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, kulübüyle yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladığını belirtirken, resmi imzayı önümüzdeki hafta atacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Ayhan, daha önce yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına ulaştıktan sonra tatile çıktığını belirterek, “Bu anlaşma sağlanmıştı.

Halen tatildeyim. Önümüzdeki hafta İstanbul'a dönüyorum ve kulübümle olan sözleşmemi de resmen imzalayacağım” dedi.

VieRi iş Yaparmı sizce ?

Öyle bir iş yaparki !!

Anelka da kalırsa, Avrupa'da Fenerbahçe baya bir gol atar, bir de sağlam defans olursa neler yapmaz ki !!

Bu arada Vieri; senin adına üzüldüm
    -

Nesil
    2005
    Yer
    ev

harbiden iyi iş yapar eski günlerine döner yalnız fenerin bir huyu var yıldız futbolcuları çabuk tüketiyor umarım vieri gelirse böyle birşey yaşanmaz

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

vieri biraz hayvani bir santrafor iş yapar tabi
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gelmesın vıerı falan genc adam alsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

vieri artik yürümeyi bilmiyor ya iki adim atiyor yoruluyo gol atamiyo eski süper vieriden eser kalmamis zaten su anda monaco gibi bir takimdada her macta oynamiyor.vieri fenere giderse yazik olur fenere...

Vieri ölmüş, hiçbir şey yapamaz.

Mustafa abi, sen GS'lisin galiba, Vieri gelirse nickimi değiştiririm falan diyorsun

Fenerbahçe forması Ronaldinho'ya yakışmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

her türlü türkiyeyi sallar,ölüsü yeter.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Sayfa 15 / 80 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon

Mesaj Yetkileri