1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: CA mı ? Pa mı ? Yoksa Scout mu ?

Hybrid View

Quote Originally Posted by uniwherecity View Post
    Ama senin mantiğina göre oynadıgın zaman oyun daha bi değişik oluyor . Kimi oyuncu Tek ligde tek takımla oynamayi sever kimi oyuncuda her 2 senede bir başka takımla . İkisinide tatmış birisi olarak söylüyorum . ikisininde ayrı bir sevki var . Ama senin yaptığın daha bi heyecanli oluyor her zaman farkli yüzler farkli oyuncular farkli bi taktik
    Genelde dusuk takimlardan basliyorum. Yavas yavas takim degistirip yukseliyorum. En son bi dunya devinin basina gecip 1 sezon bitirince kapatiyorum Takim degisince guzel oluyor, takima alisana kadar dusmeler cikmalar falan. Bide kadromda fazla oyuncuya yer vermeyi sevmiyorum. SImdiye kadar en fazla kadromda 18 kisi bulundurmusumdur sakatliklardan sorun yasasamda yedeklerin hepsini cift mevki yonu yuksek oyunculardan olusturdugum icin fazla sorun yasamiyorum Yedek bekletmiyorum takimda bide genc mi alacagim

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Genelde dusuk takimlardan basliyorum. Yavas yavas takim degistirip yukseliyorum. En son bi dunya devinin basina gecip 1 sezon bitirince kapatiyorum Takim degisince guzel oluyor, takima alisana kadar dusmeler cikmalar falan. Bide kadromda fazla oyuncuya yer vermeyi sevmiyorum. SImdiye kadar en fazla kadromda 18 kisi bulundurmusumdur sakatliklardan sorun yasasamda yedeklerin hepsini cift mevki yonu yuksek oyunculardan olusturdugum icin fazla sorun yasamiyorum Yedek bekletmiyorum takimda bide genc mi alacagim

Ohooo sen direk yen çık tatktiği uyguluyorsun Merdiven hesabi Kadro yapin benim tam tersim . Benim takimimda mutlaka ama mutlaka en az 3 tane 19 yaş altı futbolcu bulunmak zorundadir son dakikalar oyuna aliyorum veya ülke kupa maçlarında oynatiyorum. Ve kadromda en az 22 oyuncu bulunduruyorum . Mesela şu anda galatasaray kariyerindeyim ilk sezonun sonuna geldim kadromda 24 futbolcu var en kötüsü murat akça 5 maç oynamıştır Galatasaray türkiye kupasina önem vermediği için full genç takimla çıkıyorum . murat akça,serdar eyilik , berkin arslan, emre çolak , cem sultan vs ... bana görede böyle güzel geliyorum fm . ama senin taktiğide arada yapiyorum küme düşmeye oynayan bir takimdan barcelonaya

Mesaj Yetkileri