1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    CM döneminden beri şubatta çıkan yamalarda, kadrolar güncel halini alır ve ligin başından itibaren bu şekilde başlar. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da bu şekilde olacaktır.
    Bugüne kadar yanlış bir uygulama yapıldıysa bundan sonra da yapılması gerekiyor anlamına gelmez
    Neyse sustum ben zaten ne zaman oyunla ilgili negatif bir eleştiri yapsak hemen savunma durumuna geçiliyor ben daha eleştiri haklı da olsa haklısınız dendiğine rastlamadım.
    Yanlış anlaşılmasın burada kimseden hesap falan sorduğumuz yok zaten ne haddimize hesap sormak.
    Sadece yamayla ilgili fikirlerimizi belirtiyoruz.Zaten eleştiri dediğinizde sadece olumlu yönde olmaz eğer öyle olsaydı onun adı eleştiri değil yağcılık olurdu.

Herkese iyi akşamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by handsomeb View Post
    Bugüne kadar yanlış bir uygulama yapıldıysa bundan sonra da yapılması gerekiyor anlamına gelmez
    Neyse sustum ben zaten ne zaman oyunla ilgili negatif bir eleştiri yapsak hemen savunma durumuna geçiliyor ben daha eleştiri haklı da olsa haklısınız dendiğine rastlamadım.
    Yanlış anlaşılmasın burada kimseden hesap falan sorduğumuz yok zaten ne haddimize hesap sormak.
    Sadece yamayla ilgili fikirlerimizi belirtiyoruz.Zaten eleştiri dediğinizde sadece olumlu yönde olmaz eğer öyle olsaydı onun adı eleştiri değil yağcılık olurdu.

Herkese iyi akşamlar
    Ben durumun yanlışlığıyla ya da doğruluğuyla alakalı bir şey demedim ki? Bu oyun böyle. Nasıl ki başka oyunların kendine göre kuralı var, bu oyunda da bu var. Bu konuda başka eleştiri getirenler de oluyor ama Trabzonspor ile oynayan birisi, Gökhan'a yarım devrede 30 gol attırsa ve devre arası Gökhan elinden ucuz fiyata gitse neler hisseder? Bu duruma eleştiri getirenler daha çok olacaktır.

Benim kimseyi korduğum yok, bir çıkarım yok, daha bu site daha iyi yere gelsin diye özel hayatıma ayırdığım vakitten kısıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bir çıkarım olmadan.

Herkes diyor ki hesap soramayız, eleştiremeyiz ama hiç bakmıyorsunuz hangi mesajlarınız silindi, eğer hakaret yoksa, atılan mesajlar silinmiyor, isteyen de istediği gibi mesaj atıyor.

Benim mesajımı tekrar oku, savunma moduna mı geçmişim yoksa ortada olan bir gerçeği mi yazmışım? İsterse binlerce kişi bunu eleştirsin, bu değişmeyecek bir durum, 10 senedir değişmedi.

Mesajımı şu şekilde yazsaydım, çok farklı bir anlam mı çıkacaktı mesela, "Evet haklısın ama CM döneminden beri....
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri