-
Oyunun kurulduğu ekranda, ilk sezon transfer bütçesi verilmesin diye bir seçenek var, bu seçildiğinde çok düşük miktarda transfer bütçesi veriliyor. 2. sene normal bütçe verilerek oyun devam ediyor.
Kulüpler hem kadrolarını doldurmuş hem de parasız olunca mecburan transfer yapamıyorlar ama kadro hem doluyken, transfer parası da verilince, oyun transfer yapmalıyım mantığıyla daha ilk sezon, ilk transfer döneminde saçıyor paraları.
Tabi 2. sezon, yüksek bütçeler verildiğinde de yüksek bedelli teklifler gelebilir ama, oyun takımların belli şablonlarını görüp, eksikliklerini bildiği için, bu daha az gerçekleşir, tamamen düzelmez diye düşünüyorum.
Sakatlık olayı benim de başıma geliyor, hazırlık döneminde 2 oyuncum sakatlanmıştı, sezon içerisinde de sakatlıklar oluyor ama geniş kadro kurarak, bu şekilde sıkıntıya düşerek oynamak daha keyif veriyor bana, oyunun her sıkıntısı böyle olsa keşke.
Aşırı penaltı var yorumları yapılmıştı, 20 tane maç yaptım hazırlık maçları hariç, ne bana ne de rakibime hiç penaltı çalınmadı daha. Ben Fenerbahçe'yim belki ondan çalmıyorlardır.
Kart olayında da, sarı kartlar olması gerektiği gibi, bir maçta 3-4 oyuncu kart görebiliyor, bazı maç kimse görmüyor, kırmızı kart da direk olmadı hiç, 1 defa çift sarıdan atıldı oyuncum.
Karşı karşıya kaçan gollerin bu sefer gol olduğu söyleniyor ama ben yine de kaçırıyorum. Güiza gerçi forvetim ama yine de öyle girilen her pozisyon gol oluyor diye bir durum yok, kaleci inanıulmaz toplar çıkarabiliyor.
Verdiğim taktiklerin maç motorunda eskiye göre daha iyi uygulandığını gördüm, ileride pres, pas türü vs değişikliğinde bunları net olarak görebiliyorsunuz. Uzaktan şutlarla yine zaman zaman goller bulabiliyorsunuz. Uzatma dakikalarında da hem atıp kazandığım hem de yiyip kaybettiğim maçlar oldu.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yükleyip yüklememe konusunda kararsız kalan arkadaşlara fikir verebilir diye yazdım.
Mesaj Yetkileri