1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Mutu'yu Bedava Bile Satamama Olayına Bir Açıklık Getirmeniz Mümkün Mü Acaba?
    Mutu Gibi Bir Oyuncuyu 0 Bedelle Önerdim Sadece Denemek İçin Bırakın Teklifi İzleme Listesine Bile Alan Takım Olmadı.Bu Arada İlk Sezonda Transfer Bütçesi Açıktı Yani Çatır Çatır Transferler Yapılabiliyordu...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Mutu'yu Bedava Bile Satamama Olayına Bir Açıklık Getirmeniz Mümkün Mü Acaba?
    Mutu Gibi Bir Oyuncuyu 0 Bedelle Önerdim Sadece Denemek İçin Bırakın Teklifi İzleme Listesine Bile Alan Takım Olmadı.Bu Arada İlk Sezonda Transfer Bütçesi Açıktı Yani Çatır Çatır Transferler Yapılabiliyordu...
    Istedigi maasi karsilayabilecek kulupler onu istemiyordur.
    Istedigi maasi karsilayamayacak kulupleri de Mutu istemiyordur.

Bu tip durumlarda teklif yapilip oyuncunun anlasamamasi yerine, oyunda hic teklif yapilmiyor. Bunu ilgilenme ihtimali olan takimlarin menajeri ile gorusup, teklif yapma konusunda karar vermesi gibi de dusunebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Istedigi maasi karsilayabilecek kulupler onu istemiyordur.
    Istedigi maasi karsilayamayacak kulupleri de Mutu istemiyordur.

Bu tip durumlarda teklif yapilip oyuncunun anlasamamasi yerine, oyunda hic teklif yapilmiyor. Bunu ilgilenme ihtimali olan takimlarin menajeri ile gorusup, teklif yapma konusunda karar vermesi gibi de dusunebilirsiniz.
    Desenize Elimizde Kaldı
    10.2'de 35 Milyon'a Satabiliyordum Mutu'yu...
    Bu Hem Bütçemi Rahatlatıyordu Hemde Sevmediğim Bir Oyuncudan Kurtuluyordum...
    Ne Yapacağım Şimdi Ben
    İstemiyorum Bu Adamı Takımımda
    Bu Arada Cevap İçin Teşekkür Ederim

Mesaj Yetkileri