Bursaspor taraftarı en başında yanlış yaptı, olayı başlattı. Zaten Diyarbakır'daki bazı kendini bilmezler bu duruma hazır. Birileri bir şey söylese yada yapsada ortalığı iyice karıştırsak derdindeler.

Diyarbakırspor'un düşürülmesi bence çok ağır bir karar olur. İstiklal Marşına saygıları sadece bu maçta değilde genelde yok zaten, bunun için söylenecek sözde yok. Yani ben bu durum için küfürsüz cümle kuramıyorum. Ama onun dışında her maçları da böyle taşlı falan değildir herhalde.

Bu hükmen galibiyet olayı da şahsen benim garibime gitti biraz, Diyarbakır'da bugün olanlar tamamen yanlış, insanlık dışı, saçma sapan, mantıksız ama bu olayı başlatan, fitili ateşleyen spora siyasi mevzuları karıştıran bir Bursaspor taraftarı var. Bunun adı tahriktir. Biliyorum kural ve talimatlar gereği hükmen mağlup oluyor Diyarbakırspor ama yine de maçın sonucu sahada belirlenmeliydi.