Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor kazanır

2 11.76%
  • Berabere biter

0 0%
  • Bursaspor kazanır

15 88.24%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Bursaspor [24.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Vay be benim ülkemde bölücü bayrağı açılacak, Milli marşım ıslıklanacak, binlerce insanı katleden haysiyetsizin posterleri gösterilecek ve bende buna kayıtsız kalıp bön bön bakıp alkış tutacağım.

Sizi zaten koyan koymuş saf yerine, bizim koymamıza gerek yok.
    İstiklal Marşı dışında bu söylediğin şeylerin belgesi var mıdır ?

Bu ülkede kendini devlet yerine koyup ne katliamlar zulümler yapıldı haberin var mı ? Polis de Asker de en az taraftar kadar seviyordur bu vatanı değil mi ? O zaman kalksın tel örgüler taraftarlar birbirine girsin Bunu isterdin eminim . Hatta orta noktada anlaşalım . Kayseride tribünleri ikiye bölelim yarı Bursa yarı Diyarbakır girişsinler birbirlerine biz de alkış tutarız Al sana özlediğimiz tablo .

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gago ;

Tamam sen git karşında Milli Marşını ıslıklayıp terör örgütü liderinin posterlerini kaldıranlara alkış tut, biz engellediğimiz için suçlu olalım.

Bu sadece Diyarbakıra öz değildir. Hangi takımın taraftarı Bursa'ya o şekilde gelip o şekilde davranırsa aynı tepkiyi alır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    BJK taraftarı ile çatışıırken,kavga ederken bende kızdım,hata dedim. taraftarlık bilinci böyle olmamalı dedim. taraftar kavga etmemeli dedim.Küfür etmemeli dedim. Hala da böyle. Ama sadece bu tek bir takıma hariç. O takımın taraftarlarının %90inın kim oldugunu biliyoruz. Bunu böyle hafif bir tepki göstermek;Şehitlerimize vatanımaza,bayrağımıza haksızlıktır. Tepkiden tepkiye fark vardır. Ve her tepkiyi aynı keseye koyamazsınız.
    Benim bildiğim kadarıyla Diyarbakırspor o bölgede "devletin takımı" diye adlandırılır Ve ne belediyeden ne de halktan yoğun bir destek alırlar

Ya söylediklerin bana o kadar anlaşılmaz geliyor ki . Şimdi tüm bu olaylardan dolayı Vatana hizmet ettiğini mi düşünüyorsun ciddi ciddi ? Koltuğu söküp yandaki tribüne atıp insanın kafasının gözünün kırılması mı hizmet ?

Çok ciddi bir siyasi sorun var o bölgede . Provakasyonlara son derece açık bir bölge . Tüm bunları düşünürsek olayları sakinleştirmek Sağduyuyu artırmak gerekir . Oysa olayı daha da çıkmaza sokuyoruz . Bir klüp bir terör örgütüyle nasıl eşdeğer tutulur ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Gago ;

Tamam sen git karşında Milli Marşını ıslıklayıp terör örgütü liderinin posterlerini kaldıranlara alkış tut, biz engellediğimiz için suçlu olalım.

Bu sadece Diyarbakıra öz değildir. Hangi takımın taraftarı Bursa'ya o şekilde gelip o şekilde davranırsa aynı tepkiyi alır.
    Benim alkış tuttuğumu hangi mesajdan çıkardın merak ediyorum

Sen engellendiğini mi düşünüyorsun olayları Eğer o gün "engellenseydi" bugün bu konuyu konuşmuyor olurduk .

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Allah Bursaspor taraftarına zeval vermesin. Onlar olmasa bu ülkeyi kim koruyacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arkadaşlar mesajlarınızda sağduyuyu elden bırakmamaya özen gösterelim, lütfen..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

konu siyasete kayıyor. maç ile ilgili sadece ''onlar taş attı, ıslıkladı'' gibi şeyler konuşuldu, konuşulacak. bunları konuşmanın yanında siyaseti konuşmayı da ihmal etmiyorsunuz.

konu kapalı. olağanüstü bir durum olmadıkça da açılmayacak.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İlk önce olayların ne olduğunun farkına bir varın. İki tane Türkiye'nin takımı karşı karşıya geliyor. ve siyasi olaylar yüzünden (diyarbakır belediye başkanından tutun, kapatılan ve hala devam etmekte olan siyasi partileri yüzünden) bir futbol maçı ülke gündemine oturdu.

Burası football manager forumu. Football manager'ı açtığınızda çıkan yazıyı hatırlatayım: Let's Kick Racism Out of Football

Bursaspor taraftarı bana göre yok yere olay çıkarttı ilk maçta. Evet, Diyarbakırsporlu bazı taraftarların amacı belli. Ama ülkeyi savunmak bir futbol maçında Bursasporlulara mı düştü? Bu yaptıklarını sokakta bir eyleme dönüştürselerdi boğazım parçalalana kadar ben de bağırırdım, tepki koyardım.

Bursasporluların yaptığı hata, diyarbakırsporlu futbolcuların işe karıştırılmasıydı. İçlerinde olayla hiç alakası olmayan İngiltere'den yetişme Baki Mercimek bile var yani. Onların günahı ne? Türkiye'nin futbol kulübünde forma giymek mi?

Bu konuda pkk=diyarkabırspor gibi saçmalığın daniskası olan birşeyden tutun, Uğur Dündar'a bile çamur atıldı. mis gibi de atladınız provakatörlerin oltasına. peki siz ne istiyorsunuz? İspanya gibi mi olalım? Ayrılıkçı Bask bölgesi gibi bir bölge mi oluşsun uğruna nice şehitler verdiğimiz topraklarda. Bunu mu istiyorsunuz? Bugün Türkiye'nin takımı olan Bursaspor oyuncularına adeta terör estirenlerin istediği bu. Siz de bunu mu istiyorsunuz?

Yapmamız gereken şey birlik olmak iken saçma sapan laflarla iyice bölündüğümüzün farkına varmıyorsunuz. İstiklal Marşımızın yuhalandığı, ıslıklandığı bir yerde tepki gösterecek kişiler Bursasporlular, Karşıyakalılar, Ankaragücüler, 4 büyükler, 10 büyükler olmalıydı. Ve bu tepkinin yeri de futbol sahası olmamalıydı.

Sahadaki iki kişinin kavgasıyla 25 milyon taraftarı olan külüplerin, o taraftarlarının ne aptal olaylar çıkarttığını biliyoruz. Ama bu olay farklı. Bu olayda ırkçılık var. Bu olayda bölücülük var. Bu olayda provakasyon var. Bu yüzden yazdıklarınıza dikkat edin. Saldırı Bursaspor'a değil. Bütün Türkiye'ye yapılmıştır. Ve şimdi top, "açılım" diye ülkeyi iyice geren, bir nevi şu duruma ortam hazırlayan hükümetin elinde.

Bu iş bir futbol maçı kavgasını geçti. Ülke sorunu haline geldi. Bunu anlamayıp hala saçma sapan şeyler yazan olduğundan dolayı konu kitli kalacaktır. Kusura bakmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Durum öyle bir durum ki, bir tarafta çok sevdiğim arkadaşım Aşkın (Sylar), diğer tarafta da kardeşim bildiğim bir sürü Bursalı arkadaşım var.

Haklı/haksıza sonra geleceğim.

İnsan neyi savunursa savunsun insandır. Kelimelerle tartışılabilir. Herkesin savunma hakkı vardır.

Ama vatan bütünlüğü ve siyaset buralarda tartışılmayacak şeyler.

Diyarbakırsporlu taraftarların, başkanların yaptığı "kısasa kısas" açıklamaları yanlıştır, çirkindir. Biri bir hata yaptı diye bunun 10 katını ona yedirmek ve mazeret olarak da, "Onlar da bize yapmıştı." demek çok yanlıştır. Bu, yapılan yanlışı daha da yanlış kılar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri