Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bursa taraftarına Diyarbakır yasağı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Yalnız burada bir konuyu herkes atlıyor galiba. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki olaylar tamamen iki takımın aşırı fanatik taraftarlarının çıkardığı aptal saptal olaylardan ibaret. Bu kadar yalın anlatılabilir.

Ama bu sene Bursa ve Diyarbakır arasındaki olaylar ırkçılığa kadar gitti. Aradaki fark bu.

.

Türkiye'yi bölmek isteyen bir terör örgütünün aleyhine bağırmak ne zamandan beri ırkçılık olmuş..Sen dersin Diyarbakır taraftarına yönelik yaptınız bunu.Öyle oldu diyelim onlarda bize katılsaydı o zaman terör örgütünün aleyhine bağırırken.En büyük Türkiye derken onlar niye Diyar diye bağırdı??

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    . Canlı yayın yasagı, .
    Canlı yayın yasağı falan yokki.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bugün ntvsporda izliyodumda Bursaspor'lu bir taraftar o zaman takımda gitmesin,topçular falan da gitmesin dedi sonra Bursa Emniyet müdürüydü sanırım ilk önce ağır şekilde azarlayarak taraftara bağırdı sonrada gözaltında aldırdı.Vay be dedim ne kadar kolaymış böle şeyler.Bu polislerde kendilerini bişi sanmaya başladı son aylarda.Pendik Sakayarspor maçı olsun böle olaylar olsun çok sert müdahaleler yapıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Polisler ne düşünüyor anlamıyorum her türlü taraftar futbola engel mi teşkil ediyor ?Taraftarsız futbolun zevki olacağını düşünmüyorum kesinlikle.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Bugün ntvsporda izliyodumda Bursaspor'lu bir taraftar o zaman takımda gitmesin,topçular falan da gitmesin dedi sonra Bursa Emniyet müdürüydü sanırım ilk önce ağır şekilde azarlayarak taraftara bağırdı sonrada gözaltında aldırdı.Vay be dedim ne kadar kolaymış böle şeyler.Bu polislerde kendilerini bişi sanmaya başladı son aylarda.Pendik Sakayarspor maçı olsun böle olaylar olsun çok sert müdahaleler yapıyorlar.

Taraftara herkes potansiyel suçlu gözüyle baktığı için oluyo herşey. Tamam bazı tribün gruplarının içinden taraftarı almak zordur. Taraftar buna izin vermez. Onların ağırlığı vardır şehirde yönetim içinde stadta heryerde. Ama herkese aynı gözle bakmalarıda saçmalık başka birşey değil. Bu sözleri sarfetti diye taraftarı alan emniyet müdürü acaba gerekçe olarak neyi gösterecek bu taraftar ondan şikayetçi olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Diyarbakırspor taraftarları Bursaspor'un kalacağı otele gelerek oteli basmak istedi. Bunun üzerine Emniyet Müdür yardımcısı Celil Taşkın taraftarları tezahürat yaparak dağıttı.

Diyarbakır'da Bursaspor gerginliği had safhaya ulaştı. Cumartesi günü Diyarbakır Atatürk stadında oynanacak olan Diyarbakırspor Bursaspor maçı için kentte gelecek olan Yeşil-Beyazlı ekibin kalacağı otel olan Dedeman oteline bir grup Diyarbakırsporlu taraftarlar gelerek tepki gösterdi. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı otel çevresinde taraftarlar otele taş atmak istedi.

Bunun üzerine Diyarbakırspor taraftarları kulüap binasına giderek Diyarbakırsporlu futbolculara ve yönetime ile birlikte sevgi gösterilerinde bulundu. Daha sonra tekrar Dedeman oteline giden taraftarlar otele saldırmak istedi. Bunun üzerine Emniyet Müdür yardımcısı Celil Taşkın taraftarlara tezahürat yaparak dağıtmak istedi. Emniyet müdür yardımıcısı Celil Taşkın'ın yaptığı tezahüret sonrası taraftarlarlar dağıldı.
    Hadi Bismillah haftasonuna hazırlanıyo kent.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi böyle olacağı belliydi zaten.Yarın topçulara olası bir saldırı sonucu Bursa'da neler olur aklıma getirmek istemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İsmail abi bence fark yok .Bursaspor bu maçtan tam kadro çıkamaz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Bursa - Beşiktaş maçlarına iki takımda taraftarını getirmiyor peki gerilim azaldı mı ya da değişen birşey var mı 3 senedir yok. Şimdi ortaya Diyarbakır olayı çıkarıldı. Bursalılar, Diyarbakır'a giremez, YASAK ! Eee ne olucak şimdi herşey bitecek mi. Üç - beş kendini bilmezin başlattığı gerilimi sağolsun basınımız aşırı şekilde arttırdı. Burada yaşanan 1 olay Diyarbakır'a 5 yansıdı. Doğal olarak ortam haddinden fazla gerildi. Sonuç olarak Bursaspor taraftarları tribünlere alınmıyor. Buradan, deplasmana gidecek olan 500 kişiye güvenlik sağlanamayacak mı ?

Bursasporlu tek bir oyuncunun kılına zarar gelemez o stadta kimsenin şüphesi olmasın. Aksini düşünemiyorum.

NOT :Türkiye'de ölümler en fazla trafik kazalarında oluyor. Trafikte güvenlik zaafiyeti var bir zahmet trafiği durdursunlar. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

böyle saçma birşey olmaz sen eger Bursa taraftarını koruyamıyorsan niye adın güvenlik gücü ? Başbakan oraya giderken korumayı biliyorsun taraftar gidince mi koruyamıyorsun ? madem yapamıyorsun bırakın taraftar kendini korur zaten merak etmeyin..bu maç için söylemiyorm ama olayların çogu polis yüzünden çıkıyor bu tribünlerde..en basitinden burada Bursalı arkadaşlara polisin yaptıgını bizzat gördüm..keza bizim Eskişehir polisinden gördüğümüz amaçsız nedensiz şiddet..Birde Teksas lideri Selim'e Emniyet Müdürünün azarı var varki sormayın gitsin adam resmen Başbakan Cumhurbaşkanı falan edasında..Selim Abi evlenmiş çoluk çocuga karışmış da durulmuş biraz yoksa şimdi Emniyet Müdürüne saldırmaktan içerdeydi...Kazasız,belasız,olaysız bir maç olsun diyeceğim ama hiç zannetmiyorum..tek korkum ise çevre illerden münferit olarak deplasman yapacak adamlara 1e 100 şeklindeki saldırılardır..Zannediyorum deplasman tarafı Bursa emniyetinin yasagına ragmen açık olacakmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çevre illerden özellikle Gaziantep'ten bu maça gidecek olanlar Ankaragücü taraftarları var. Bursa emniyeti çıkarmayacak belki ama ANkara'dan gidenler var. Zaten olayları göze almayan maça gitmez. 1-100'de olsalar deplasman tayfası 10 kişi görevi görür

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yetkilileri tekrar tebrik ediyorum.Çok yerinde bir karar verdiler.Olan olayları görüyoruz.Bursa seyirciside gitse ne olurdu acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Seneye bakalım Diyarlı taraftarları Bursaya alacaklar mı? .(:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mantıklı bir karar olduğunu bugünde gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Topu topu 30 kişilik küçük bir otobüs bile doğru düzgün korunamadı. Allah korusun, izin verilmiş olsaydı; Bursa'dan 9-10 otobüs kaldırılsaydı, sadece tek otobüsü doğru düzgün koruyamayan Diyarbakır emniyeti o otobüsleri nasıl koruyacaktı ? Kaldı ki sonuçta futbolcular kendilerine yapılanlara da karşılık vermeyecek insanlar. Oysa ki oraya taraftar gitseydi, herhangi bir saldırıda otobüslerden inilebilirdi ve çok büyük olaylar çıkabilirdi. Kararı ilk gördüğümde uygulama konusunda pek taraf değildim ama bugün küçük bir otobüsün bile doğru düzgün korunamadığını gördükten sonra çok yerinde bir karar olduğu konusunda herhalde birçoğumuz hemfikir duruma geldik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Seneye bakalım Diyarlı taraftarları Bursaya alacaklar mı? .(:
    seneye diyarbakır olmaz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunların gereği yok bence. Biri çıkıpta

"vurmanıza, gelmenize gerek yok zaten öylesiniz"