1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: "Yorumsuz"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Suç Bursaspor taraftarındaydı dimi????

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Suç Bursaspor taraftarındaydı dimi????
    Sayılır. Bursasporlu futbolcuların günahı neydi bana onu söyler misin? Tribündeki Bursaspor taraftarının aşırı milleyetçilik yapıp, futbola siyaset karıştırmamalıydı çünkü Diyarbakırsporlu taraftarlar bunu zaten milli marşımızı yuhalayarak yapıyorlardı. Ama bunun cevabı futbolda verilmemeliydi. Böyle yapmadılar. Ve bu yüzden Bursasporlu futbolcular ölümden döndü orada. Bunun başka bir açıklaması var mı?

Bursaspor'un Beşiktaş'a olan düşmanlığını anlarım. Rize'ye Bjk yenildiği için Bursa ilk defa küme düşmüştü. Bu yüzden Bursa Beşiktaş'a kin tutmuştur. Beşiktaş'la neredeyse FB-GS taraftarlarının çıkardıkları aptal çatışmalar gibi çatışmalar çıkartırlar. Bu bana aptalca gelse de mantıklı gelir. Ama Diyarbakırspor olayı başka. Şu an futbolu aşan bir düşmanlığın tohumunu ekmiştir bana kalırsa Bursasporlu bir kısım taraftarlar.

Ben hata diyorum buna. Suç ağır bir kavram. Hatanın telafisi yapılır. Ama bu olayların fitilini ateşleyen bana göre bazı Bursaspor taraftarlarıdır. Yaptıkları sayesinde, zaten bölünelim diye can atan kişilerin fink attığı bir şehire malzeme çıkarttılar ve futbolcularının hayatını tehlikeye attılar.

Ben hala devletin bu olaya ne zaman el atacağını merak ediyorum. Federasyon hükmen sayar Bursa'yı falan filan o önemli değil. Bu olayları bir futbol maçı olayı olarak düşünmemek lazım.

Videoyu izlerken o taşı atanlara da bildiğim ne kadar küfür varsa ettim. Sahaya pet şişe yağdırdılar diye Sami Yen 5 maç kapanmıştı. Diyarbakır'a ben sezonluk ceza bekliyorum. 10 maç gibilerinden komik bir ceza vermezler umarım.

Maç konusu kapatıldı. Bu konuyu da kapattıracak şeyler yazmamaya özen gösterelim.

Mesaj Yetkileri