Stad yapmak için stadı yaptırcak bir otoriten olması lazım arkadaşların dediği büyük başarılar alman lazım ondan sonra bütce kısmını yönetim ayarlıyor
Stad yapmak için stadı yaptırcak bir otoriten olması lazım arkadaşların dediği büyük başarılar alman lazım ondan sonra bütce kısmını yönetim ayarlıyor
iyide şimdi büyük başarı takımdan takıma değişir yani benim aldığım takım serie 2c dydi şimdi serie a ya çıktı daha ne olsunama başkan daha hiiiç niyeti yok gibi stadı yapmaya
son 2 senedir 7500 kişilik stad kapalı giçe oynuyoruz ama düşünen yok şöle bi en azından 30 40bn kişilik bi stad lazım diyen yok
![]()
Notts County'i aldığımda Coca Cola lig 2'deydi.Championship'e kadar 2 sezon şampiyon olarak çıktım.Championship'te ilk sezonda son 2 maç kala playoff'u kaçırdım,bir sonraki sezon son haftada berabere kalarak 2. olarak Premier Lige çıktım.Premier Ligde ilk sezonda 14. oldum fakat FA Cup'ta Chelsea ile final oynadığım için EURO lige katılmaya hak kazandım.Takımı ilk aldığım zaman değeri 14.5 M€ idi şu anda 164 M€. Aldığım oyuncuların toplam değeri 91 M€ sattığım oyuncuların değeri 188 M€ daha ne yapiyim bilmem ki![]()