1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Yeni Stad Yapımı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stad yapmak için stadı yaptırcak bir otoriten olması lazım arkadaşların dediği büyük başarılar alman lazım ondan sonra bütce kısmını yönetim ayarlıyor

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Stad yapmak için stadı yaptırcak bir otoriten olması lazım arkadaşların dediği büyük başarılar alman lazım ondan sonra bütce kısmını yönetim ayarlıyor
    iyide şimdi büyük başarı takımdan takıma değişir yani benim aldığım takım serie 2c dydi şimdi serie a ya çıktı daha ne olsun ama başkan daha hiiiç niyeti yok gibi stadı yapmaya son 2 senedir 7500 kişilik stad kapalı giçe oynuyoruz ama düşünen yok şöle bi en azından 30 40bn kişilik bi stad lazım diyen yok

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by samasti View Post

Notts County'i aldığımda Coca Cola lig 2'deydi.Championship'e kadar 2 sezon şampiyon olarak çıktım.Championship'te ilk sezonda son 2 maç kala playoff'u kaçırdım,bir sonraki sezon son haftada berabere kalarak 2. olarak Premier Lige çıktım.Premier Ligde ilk sezonda 14. oldum fakat FA Cup'ta Chelsea ile final oynadığım için EURO lige katılmaya hak kazandım.Takımı ilk aldığım zaman değeri 14.5 M€ idi şu anda 164 M€. Aldığım oyuncuların toplam değeri 91 M€ sattığım oyuncuların değeri 188 M€ daha ne yapiyim bilmem ki

Mesaj Yetkileri