Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 66.67%
  • Berabere biter

1 4.17%
  • Antalyaspor kazanır

7 29.17%
1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Antalyaspor [24.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih'in de herhalde ağlaması gerekiyor 1. forvet olmak için. Efendi efendi oturunca kimse umursamıyor, maç eksiğiyle kötü oynanınca Semih kötü oyuncu oluyor. Mecbur kalınmasa bu maç da yedek kalacaktı. Ben Semih'in yerinde olsam sene sonunda yabancı bir kulüple anlaşır giderdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Semih'in de herhalde ağlaması gerekiyor 1. forvet olmak için. Efendi efendi oturunca kimse umursamıyor, maç eksiğiyle kötü oynanınca Semih kötü oyuncu oluyor. Mecbur kalınmasa bu maç da yedek kalacaktı. Ben Semih'in yerinde olsam sene sonunda yabancı bir kulüple anlaşır giderdim.
    Fenerbahçe'yi federasyona şikayet ettiği için zaten büyük bir olasılıkla isteyen olursa satılacak ki Rıdvan'ın bu konuda yorumu vardı, ona katılarak, satılması hem kendisi için hem de sahada oynayan forvet için iyi olur.

5 sene önce de böyle düşünüyordum, Semih bu takımın 1. forveti olamaz, ne zaman üst üste oynamaya başlasa, bir yerden sonra formunda düşüklük görülüyor. Takımı sırtlayıp götürecek bir isim değil yani, tabi Güiza da değil Kezman da değildi bu isim. Bize Hooijdonk lazım 1 tane.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri