Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Antalyaspor kazanır
Maç bitti... Fb 1-0 kazandı...tebrik ederiz....![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bakalim bu mac fenerbahcenin yukselise gecis maci olucakmi , futbol olarak acikcasi hic umit vermedi fenerbahce ama bazen boyle 1 galibiyet yeterli oluyor takimin kendine guveni acisindan
Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu ve kazandı. Tebrikler.. Rakibe pek pozisyon vermedik.
Ancak eğer puan kaybı yaşasaydık acaba ne olacaktı. Ligin bu sezon en çok penaltı veren hakemi penaltı olan pozisyonu es geçiyor. Nedense Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçe rakip ceza sahasında ise hakemler ASLA penaltı çalmıyorlar. Yazık bakalım haftaya hangi hakem yönetecek maçımızı merak içindeyim.
Lugano'nun dönüşüyle savunma hattı bu hafta daha derli toplu idi. Maçın yıldızı tabi ki Emre idi. Çok koştu isabetli paslar attı. Asist yaptı,verilmese de penaltı yaptırdı eğer karşı karşıya golü de atsaydı bu başarılı futbolunu süslemiş olacaktı.
Bir Dost
Hellbells
Evet penaltıydı.. Geçmiş pozisyonları konuşmayı sevmem ama o pozisyona penaltı değil diyecek çok kişi olacağını sanmam forumda da..
İkinci yarı rezil oynadık ama nolursa olsun gol yemeden kazanmak ileriki haftalar için ilaç gibi gelecektir. Şubat laneti bitti buna seviniyorum en çok. 3 puan hayırlı olsun takımımıza.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
İyi oynayıp kazanamamaktansa, böyle kazanmak daha iyi.
Daum gol yemeden önce müdahale yaptı bu sefer, hep bunu diyorduk, savunmaya çekilse de en azından eski maçlara göre gol yedikten sonra değişiklik yapmadı.
İdeal savunma dörtlüsü oynadı ve rakibe net pozisyon vermeden maçı tamamladık. Yanında Lugano olunca Bilica'nin fantezileri de pek göze batmıyor.
Emre bu sezonun en iyisi kesinlikle, hırsını daha da oyununa yansıtabilse çok daha verimli olur. Gol atmayı haketmişti ama atamadı.
Çok üst düzey kalitede bir maç olmadı, pek yazacak bir şey yok aslında, takımda sürekli bazı oyuncuların sakat olmasıyla, yeterli idman yapamadıkları için fiziksel açıdan da iyi durumda değiliz, son bölümde bu açığı geriyi sağlam tutarak kapatmaya çalıştılar. Gol yemeden maç tamamlamak da, uzun zaman sonra sevindirici.
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Fenerbahce'm..Onemli olan kazanmakti ve bunu basardik.Emre ve Lugano cok iyilerdi.Deivid'i de begendim.Guiza yine ayniydi.Sahada gezindi durdu.Gokhan niye oyuna girmedi anlamadim.Daum'un artik oynatmasi lazim Gokhan'i..
Lugano'nun yaninda Bekir'in oynamasi lazim artik.Lugano yokken formayi hakettigini gosterdi Bekir.Ikisi oynamalilar.Selcukta ayri bir alem.Son dakikada onun yuzunden gol yiyecektik.Faul oylemi kullanilir yahu.Resmen adama pas verdi saka gibi..
Bence Santos da emre kadar iyi bu sene.. Özellikle Carlos'un yerinde oynamaya başladığından beri attığı gollerin maşallahı var![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bilica'nın kritik dakikalarda ceza çizgisi üzerinde yaptığı faul affedilir birşey değil. Hele birde ceza alanının içinde Necati'ye girişi vardı ki.. Az kalsın penaltı hediye edecekti rakibe.. Defansının göbeğinde böyle bir mayın tarlası varken nasıl geleceğe umutla bakacaksın ki?
Guiza'ya gelince.. Artık sinirlerim koptu, ters tepki vermeye başladı.. Artık kızmıyorum, kahkahalarla gülüyorum.. Sadece gülüyorum..
Bu arada Christian bugün takım adına ne yaptı, gören,bilen var mı? Rakip hücumlarda önde mi bastı, çok yerinde kademelere mi girdi, alan mı daralttı, canını dişine takarak pres mi yaptı, defans hattı ile hücum oyuncularımız arasında köprü görevi mi gördü.. Yani belki benim farkedemediğim birşeyler vardır.. Christian bugün olumlu olarak ne yaptı..
Bu takımın neyine güvenerek şampiyonluk sözü verdiler.. Deivid'e mi, kenardan gelen "milli kurtarıcı" Selçuk'a mı, Önder'e mi, kime güvenerek şampiyonluk sözü verdiler..
Bu sene yanılıp şaşar ve şampiyon olursak bile kimse aldanmasın.. Bu takım şampiyonluk potansiyeli olan bir kadro değil.. Emre, Lugano, Gökhan Gönül dışında herkesin ama herkesin alternatifi araştırılmalı, daha iyisi bulunursa değişir, işine gelmezse değiştirmezsin.. Ama köklü bir revizyon şart.. Artık bu takım miadını çoktan doldurdu..
Bu arada Semih oyundan alınınca tepki göstermek için mi soyunma odasına gitti, anlamadım.. Yanlış birşey söylemiyeyim.. Ama öyleyse buna hakkı olmadığını bilsin.. Ne oynadı ki, neye tepki gösteriyor..
Tabii "dahi daum"un Emre'yi oyundan alması ayrı bir facia.. Bugün kulübede tasını tarağını toplamış bir yolcu gibi relaxtı..
Ofsayt çizgisi çekti diye , lig tv yanlı oldu vay be.
Ayrıca Antalya yine golü az adamla yakalanılarak yedi tıpki Semih'in son dakikada attıgı gol gibi Antalya'da .
Tebrik ederiz kazanan tarafı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çizgiyi çekmiş de ne zaman? Top ayaktan çıkmış gitmiş durdurup çizgi çekmiş.O anda da ofsayt olmuş
Bir Dost
Hellbells
Maçtan güzel iki kare.Favorim ilk resim.Dede süperdi.Hakeme itiraz da ediyordu
Bir Dost
Hellbells
Fenerbahçe camiasının büyük taraftarı, Antalyaspor ile oynadığımız Süper Lig maçında tribünlere koşarak, takımımızı son dakikaya kadar coşkuyla desteklemiş ve galibiyet sevincimize ortak olmuştur.
12. Adam, her zaman takımı için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Fenerbahçe taraftarına tüm kalbimizle teşekkür ederiz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Umut abi bu dede ile nineyi her mac görüyorum , müdavimi gibi birşey![]()
Olabilir yanlıslık yahu herkes yapabilir bu çizgi hatasını yani cok iyi hatırlıyorum bizim maçlarda anca olaydan 30-40 dakika sonra gösreiliyordu çizgiyi çekip.
Ben de o dede gibi olmak istiyorum ilerdenineyi de buluruz artık
En güzeli de dede bi pozisyonda antalya'lının eline çarpınca top " EL EL EL " diye bağrıyordu, nine de dedeye baktı baktı 1 kere EL dedi sustu ahah niyeyse çok hoşuma gitti
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Semih'in de herhalde ağlaması gerekiyor 1. forvet olmak için. Efendi efendi oturunca kimse umursamıyor, maç eksiğiyle kötü oynanınca Semih kötü oyuncu oluyor. Mecbur kalınmasa bu maç da yedek kalacaktı. Ben Semih'in yerinde olsam sene sonunda yabancı bir kulüple anlaşır giderdim.
11. golü olmuş, Güiza'yı geçti herhalde.
Emre de oyundan çıktığında soyunma odasına gitti, Semih'in de kasten gittiğini sanmıyorum.
Semih koşuyor mücadele ediyordu, Güiza yapmıyor yorumuna da katılmıyorum, Güiza'nın belki de yaptığı tek şey koşup mücadele etmek. Güiza'yı yermek için Semih'i göklere çıkarmaya gerek yok çünkü bugün Semih de çok üstün bir performans sergilemedi.
Emre o dakikalarda çok sinirliydi, herhalde atılmasından korktu Daum. Daum bugün kaybetmekten korkuyordu aslında, en azından gelecek maçlar için, takımın kaybetme korkusu yaşamaması adına galibiyet gerekliydi.
Lig TV'nin top ayaktan çıktıktan sonra çektiği çizgi de hoş olmamış, tam ayaktayken yakalayamadıysanız, hiç koymamanız daha iyi olurdu.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'yi federasyona şikayet ettiği için zaten büyük bir olasılıkla isteyen olursa satılacak ki Rıdvan'ın bu konuda yorumu vardı, ona katılarak, satılması hem kendisi için hem de sahada oynayan forvet için iyi olur.
5 sene önce de böyle düşünüyordum, Semih bu takımın 1. forveti olamaz, ne zaman üst üste oynamaya başlasa, bir yerden sonra formunda düşüklük görülüyor. Takımı sırtlayıp götürecek bir isim değil yani, tabi Güiza da değil Kezman da değildi bu isim. Bize Hooijdonk lazım 1 tane.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerin pozisyonu penaltı necatininde pozisyonu penaltı ayrıca vedersonun eli yüzünden ikinci sarıdan atılması lazımdı tebrikler fener kazanması gerekiyordu kazandı..