1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

@perpetua
    Arda'ya 2 Tane Natural Mevkii Veremediğinizi Yazmışsınız da Aklıma Birşey Takıldı...
    Ben Oyunda 2 Tane Natural Mevkii de Oynayan Adamlar Gördüm Acaba Onlar 18-19 Değer Aldıkları İçin Diğeride Mi Natural Gözüküyor du?
    Yoksa Ben Mi Yanlış Hatırlıyorum(Regen Oyuncularda da Görmüş Olabilirim.Hatta Regenlerde Kesinlikle Gördüm.Bu Konuda Eminim.Ancak Normal Oyuncularda Gördüm Mü Onu Hatırlayamadım Şimdi.)
    Bir Oyuncuya 2 Tane Natural Mevkii Vermek Yasak Mı?
    Bu Konuda Beni Aydınlatırsanız Sevinirim...
    Teşekkürler...

Quote Originally Posted by vuque View Post
    @perpetua
    Arda'ya 2 Tane Natural Mevkii Veremediğinizi Yazmışsınız da Aklıma Birşey Takıldı...
    Ben Oyunda 2 Tane Natural Mevkii de Oynayan Adamlar Gördüm Acaba Onlar 18-19 Değer Aldıkları İçin Diğeride Mi Natural Gözüküyor du?
    Yoksa Ben Mi Yanlış Hatırlıyorum(Regen Oyuncularda da Görmüş Olabilirim.Hatta Regenlerde Kesinlikle Gördüm.Bu Konuda Eminim.Ancak Normal Oyuncularda Gördüm Mü Onu Hatırlayamadım Şimdi.)
    Teşekkürler...
    Oyunda cok var. Ben karsilasmistim. Ornek bi oyuncu Regende degil.

Nesil
    2003

@perpetua
    Teşekkürler...
    Bizden istenilen, oyunculara sadece tek bir naturel mevki verilmesi. Bu kurali uygulayan arastirmacilar da var, uygulamayan arastirmacilar da var.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bizden istenilen, oyunculara sadece tek bir naturel mevki verilmesi. Bu kurali uygulayan arastirmacilar da var, uygulamayan arastirmacilar da var.
    Cevap İçin Teşekkür Ederim
    Bu Arada Bir Üstteki Mesaj'da Beta Tester Olarak Katılıp Türk Ligi'ni İnceleyebileceğimizden Bahsetmişsiniz.Ben Açıkcası Katılmak İsterim.Elimden Gelen Yardımıda Yaparım.Neler Yapmam Gerekiyor Acaba?
    SI Forumlarına Girip Başvuru Yapsam Yeterli Olur Mu?

Nesil
    2003

Cevap İçin Teşekkür Ederim
    Bu Arada Bir Üstteki Mesaj'da Beta Tester Olarak Katılıp Türk Ligi'ni İnceleyebileceğimizden Bahsetmişsiniz.Ben Açıkcası Katılmak İsterim.Elimden Gelen Yardımıda Yaparım.Neler Yapmam Gerekiyor Acaba?
    SI Forumlarına Girip Başvuru Yapsam Yeterli Olur Mu?
    Genelde SI forumlarinda beta test yapacaklar cimbiz ile seciliyor. Ozellikle oyun ile ilgili yapici elestiri yapan, yazdiklari ile analitik dusunce sahibi oldugunu gosteren kisiler seciliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Genelde SI forumlarinda beta test yapacaklar cimbiz ile seciliyor. Ozellikle oyun ile ilgili yapici elestiri yapan, yazdiklari ile analitik dusunce sahibi oldugunu gosteren kisiler seciliyor.
    Simdiden SI Forumlarında Takılmaya Başlasak Ve Düşüncelerimizi Söylesek;Sizinde Desteğinizle Fm 2011 İçin Beta Tester Olabilirmiyiz ki

Mesaj Yetkileri