bakın sayın arkadaşım,
yazıları birbirine karıştırmayalım. kişiliğine hakaret ettiğini düşündüğün kişi ben değilim ancak buna rağmen başka bir yazarla benim söylediklerini birleştirip karşında sana saldıran bir cephe yaratmaya çalışıyorsun.
tekrar ediyorum: demagoji yapılacaksa alasını yaparım. ama yapmıyorum çünkü amacım, ucuz zaferler kazanmak değil tartışmanın sounda daha net aydınlık bir fikre sahip olmak ve verimli olmasını istediğim eleştirilerde bulunmaktır.
ben sizin takımınıza karşı bir eleştiride bulunmadım, bir başkasının da bu son tartışmalarda eskişehirspor adına herhangi bir eleştirisi olmadı, ancak siz bambaşka bir şeyden bahsediyor olduğum halde tutup benim yazdıklarımın üzerine şu tepkiyi verdiniz:
bu tepkiniz saçma sapandı ve eminim ki yazılanları adam gibi okumadığınızdan kaynaklanıyordu. çünkü ben yine gayet nazik, aklıbaşında bir tavırla işin nasıl yürüdüğüne dair fazla fikrim olmadığını dolayısıyla sorunların Türkiye sorumlularıyla ilgili olduğunu düşünmekten kendimi alamadığımı belirtmiştim.
bir başka husus da şudur: karşılaştırma yapacaksanız doğrular üzerinden yapacaksınız; yanlışlar üzerinden değil:
manchester united'ın bilmemkimi alması benim zerre umrumda değil. elbette sorunlar, yanlışlar olacaktır herkes bunun farkında, ancak daha evvel görülmediği kadar gerçek dışı transferler oluyorsa burada bir yanlış var demektir. ben de haliyle "geçmişte oyun neydi şimdi ne olduya" bakıyorum ve arada derin bir fark görüyorum, üstelik sadece burada değil sanal, gerçek her türlü ortamda bununla ilgili bir sürü şikayetin olduğunu okuyorum dinliyorum paylaşıyorum. sebebini makul şartlarda soruyorum eleştirilerimi dile getiriyorum.
iloveyouhagi nickli arkadaşın oyunla ilgili yazdıklarına tamamen katılmakla beraber yazısının sonunda vurguladığı sigames official forumunda benzer soruların cevaplarının aranması durumunu ise mantıklı buluyorum. sorup araştırmış olan varsa merak ediyorum.