1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demek ki testerları çok iyi seçmek gerekiyor, FM 2010 bize bunu gösterdi. Nasıl test etmişler hayret, oyun oyun demeye bin şahit ister halde ve testerlar gözden geçiriyor.Demek ki çoğu uygun fiyata oyunu alabilmek için tester olmuş,ya da profesyonel değil diye konuyu umursamıyorlar yüzeysel bir test edip bırakıyorlar.

Bu konuda profesyonelleşme şart,tabi yine denilir SI tarafından maliyet kurtarmaz diye, ne yapıyolarsa o ayrı bir konu,oyunun yapılan en önemli araştırmaların çoğu beleşe, futbol araştırmacılarının azmiyle yapılıyor.

İlhancıma tamamen hak veriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Demek ki testerları çok iyi seçmek gerekiyor, FM 2010 bize bunu gösterdi. Nasıl test etmişler hayret, oyun oyun demeye bin şahit ister halde ve testerlar gözden geçiriyor.Demek ki çoğu uygun fiyata oyunu alabilmek için tester olmuş,ya da profesyonel değil diye konuyu umursamıyorlar yüzeysel bir test edip bırakıyorlar.

Bu konuda profesyonelleşme şart,tabi yine denilir SI tarafından maliyet kurtarmaz diye, ne yapıyolarsa o ayrı bir konu,oyunun yapılan en önemli araştırmaların çoğu beleşe, futbol araştırmacılarının azmiyle yapılıyor.

abi tester alınacaksa 1 numaraya seni yazsınlar senin hata bulamadığın olursa zaten herkez alır oyunu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post

Ben bu tester işini 2 yıldır söylüyorum abi. 2 yıldır profesyonel testerlar ile çalışılması gerektiğini söylüyorum. Çok mu zor bir tester'a 200-300 dolar vermek? Adamın yapacağı iş de oyunu bizim gibi oynamak. Biz bunu farkediyorsak tester da farkedebilmeli. Korner hatasını farkedebilmeli. 10.0 için defansın pres olayını farkedebilmeli. Çok değil 1 hafta içinde farkediyoruz biz.

Bu testerlar para alsa işlerine ciddiyetle yaklaşırlar. Sorumluluk yüklenir sonuçta bir nebzede.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri