Bana 10.3 yaması için 2 hafta süre ve 200 euro verselerdi, sabah akşam oynar, çeşit çeşit taktikleri maç motorunda dener, ve bulurum. Hata bulmak çok da zor değil. Deneyerek zaten bulursun. Tek input da yamanın ta kendisi. Zaten keyif alıyorsun, bir de yanında aldığın parayla sana sorumluluk da yükleniyor.
Ya, ben herhalde anlayışı kıt bir insanım. Yama çıkalı kaç gün oldu, hemen bulduk korner taktiğini. Bu kadar mı zor testerlık?
Bunu Woodg ile paylaştığımda (bilen bilir) bir test ekibinin olduğunu ancak profesyonel olmadığını, başvuru yapan kişilerden ekip kurduklarını belirtti. Bunun kesinlikle profesyonelleşmesi gerektiğini belirttim.
Utopik falan değil bu mesele. 400 euro vereceksin 2 kişiye, sadece maç motorunu test etmeleri için ve bitecek. Zaten korner hataları 1 haftada bulunuyor. Diğer düzenlenecek rutin eyler de istatistikler versus gerçek hayat istatistikleri ile karşılaştırılır.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi