Arkadşlar , ben fm'de bazen tamamen aldatıldıgımız düşünüyorum. Sebebini söyleyeyim , sanki sezon başlamadan herşey yazılıyor ve biz onu oynuyoruz sadece.
Ömer abide bu konu hakkında maça girmeden daha maç sonucunun belli oldugunu , ancak yaptıgımız hamleler ve müdahaleler ile sonucu değiştirdiğimizi söylemişti.
Ancak ben buna çok dikkat ettim, geçtimiğiz aylarda Beşiktaş ile bir kariyer yapıyordum ve , önüme geleni deviriyordum. Manchester , Barça deplasmanlarında farklı kazanan takım , ertesi hafta Ankaragücüne 3-0 mağlup oldu. Neyse ben tekrar kaydetmeden aynı oyuna girdim, Ankaragücü ile tekrar oynadım , yine mağlup oldum 2-1. Bu kez işi inada bindirdim ve birdaha girdim kayıtlı oyuna , yine sonuç değişmedi 1-0 yenildim. Sonra o oyunu bırakmıştım.
Bugün yine Bursa ile oynadıgım oyunumda , ligi domine ediyorum , açık ara liderim , Trabzonu , Fenerbahçeyi yendim. Ancak Manisaya 2-0 yenildim. Denemek için yine aynı oyuna girdim , yine aynı skor ile yine Ergin Keleşin Ronaldolaşması ile yenildim. Bu kez hemen pes etmedim. Yine girdim , maçın sonucu yine aynı 2-1 mağlup oldum. Son kez denemeye karar verdim , bu kez farklı bir taktik ve kadro ile çıktım , yine 1-0 mağlup oldum.
Ben bunun birçok kişiye olmuş olacağını fakat dikkat etmedikleri için hatırlamadıklarını düşünüyorum. Bu sanki o maçların ne olacağı belli gibi , ne yaparsak yapalım değişmiyor bazı maçların sonuçları.
Bu konuya bir açıklık getirilmesi düşüncesindeyim. Belki başına gelen birsürü kişi olabilir. Eğer bu bir rastlandı değilse (!) , inanılmaz derecede saçma bir olaydır.

Dumur eden durum
 Dumur eden durum

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla 

Bu kadar karamsar oLma yahu, sıkma canını. ELbet bir çözüm vardır.
 Bu kadar karamsar oLma yahu, sıkma canını. ELbet bir çözüm vardır.
				 Originally Posted by oguzhanozbek
 Originally Posted by oguzhanozbek