Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

12 38.71%
  • Berabere biter

2 6.45%
  • Galatasaray kazanır

17 54.84%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [24.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bakıyorumda Gene Hakem Hataları Konuşuluyor Bu Hafta Fener Maçında da Vardı Bu Muhabbet. Yav Artık Bir Gün de Hakeme Laf Atmayın Allah Aşkına. Madem Çok Süpersinizde Niye Elendik Avrupa Kupalarından. Orda Yokmuydu Hatalar Hemde Burdanda Beter. Yeter Artık Yav Kendimizi Bu Kadar Dev Aynasında Görmenin Anlamı Ne. Arkadaşın Birisi Demiş Yabancı Hakem Diye. Sen Önce Bizim Takımlara Bak Çok mu Düzgün Allah Aşkına 3 Büyükler Diyoruz ya 3üde Çok Dengesiz ve Eksik Takımız İşte. Yorum Yapıyoruz Ama Yorum Yapmak İçinde Yorum Yapmayalım. Önce Kendimize Bakalım.

Söylediklerine bir noktaya kadar katılıyorum; bir fenerbahçe taraftarı olduğum için Galatasaray kadrosunun kalitesi, yeterliliği veya zaafları noktasında yorum yapmak ve onları eleştirmek bana düşmez kanaatindeyim.. Galatasaray yönetiminin bileceği iş ve notlarını vermek Galatasaraylı arkadaşlara düşer.. Ancak diğer noktadan benim yorumuma yönelik "çıkış noktası doğru olan" eleştirilerini haketmediğimi düşünüyorum.. Bu forumda sezonun ilk haftasından itibaren, hatta sekizde sekizle başladığımız günlerde bile Fenerbahçe yönetimini ve futbolu çok iyi bildiğini sanan başkanını; "dahi" olduğu iddia edilen Daum'u ve kadro kalitesini en ağır dille eleştirenlerden biriyim.. Konunun yeri burası değil, ama ben sizin ifadenizle "bizim takımların çok düzgün olmadığının" farkında olanlardan biriyim..

Ama takımlarımızın kötü olması hakemlerin yetersizliğine bir mazeret ve sus payı olamaz ki.. Eleştirmek için eleştirmek ne kadar anlamsızsa, savunmuş olmak için hakemleri savunmakta o kadar lüzumsuz.. Kimse bindiği dalı kesmez.. Kolay kolay artniyetli düdükler çalacaklarına inanmam.. Ama şunu kabul edelim ki, sahada verilen mücadeleden daha kötüler, daha gerideler.. Bunun sebepleri şu veya bu olabilir; hakemlerin haklı mazeretleri vardır.. Ayrı mesele.. Ama bu onların yetersizliğini ört bas etmenin mazereti olamaz.. başbakanların, Cumhurbaşkanlarının, Yargıtay Başkanlarının, Anayasa mahkemesinin, Genelkurmay başkanının tartışıldığı ve eleştirildiği ülkede hakemler de tartışılacak.. Kimse dokunulmaz değil..

Dün izlediğim eskişehir-galatasaray maçının hakemi çok ama çok kötüydü.. Kimsenin bu kadar kritik bir maçta böyle kötü yönetim göstermeye hakkı yok.. İki takımın taraftarı yerinde de olmak istemezdim.. İlla yabancı hakem gelsin demiyorum.. gerekirse tartışılsın, bir alternatif olarak cepte dursun, artıları eksileri listelensin..

Yorumun için teşekkürler.. Ama inanın kulüplerimizin ne kadar kötü yönetildiğinin siz kadar farkındayım.. Son bir aydır, hatta sezon başından beri yazdığım yorumlar ortada..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Skoru Bursaspor açısından düşünüyorum ve bizim çok iyi oldu.Olası Kasımpaşa galibiyeti halinde lider olacağıaz.Tebrikler Es Es.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mustafa madem taşlıyorsun , otobüsten inincede bekliceksin kaçmıcaksın.

Maça gelirsek hakem cok kötüydü , ilk yarı resmen bizi dogradı resmen bizim için macı orada bitirdi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Maça gelirsek hakem cok kötüydü , ilk yarı resmen bizi dogradı resmen bizim için macı orada bitirdi.
    Penaltı uydururken de doğradı mı?Tamam hakem çok kötüydü hatta rezildi ama doğradı demek yanlış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Eskişehir'in kazanacağını düşünüyorum.

Skor tahminim ise 2-1 Arda'nın golü var yine.
    Penaltıyı Arda kullansa onu da bilmiş olacaktım ama olmadı

Tebrikler ESES'e.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hakem kötüydü ama o kötü performansla durumları eşitledi.Eskişehirspor un ilk golünde el ile oynama vardı , Galatasaray'ın penaltısı penaltı değildi.Yine ilk yarıda pası kim verdi bilmiyorum ama ara topunda el ile kesti Eskişehirli oyuncu.Adem Sarı'nın bir pozisyonu ofsayt diye kesildi vs.Hakem çok kötüydü ama iki takımada kötüydü.Eskişehir çok mu iyi oynadı hayır.Ama çok mücadele ettiler.Tebrikler Eskişehir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tek yorumum var eskişehir mahalle takımı gibi. top nerde hepsi orda.zaten teknik taktikle oynasa kazanamazdı.büyük takımlara karşı mahalle takımı gibi oynuycaksın ki kazanacaksın.gerçe bu sahanın neresinde pas yapacaksın oda belli değil.maçın hakkı beraberlikti diyorum.2 takımda kötüydü.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dos Santos'un pozisyonuna baktımda adam resmen kendini atıyor.O pozisyona penaltı verecek insan bulamam yani..Hakem çok felaketti hem Eskişehir açısından hem bizim açımızdan..İlk yarı Eskişehir'e çalıştı ikinci yarıda bize..Ama bu sonuç değiştirmezdi..Hadi penaltıyı vermese Eskişehir'inde bi golünü vermese yine bir şey değişmezdi ikinci gole laf etmeleyim gerçekten çok güzel bir gol attı Koray..Herkesin bir belalısı vardır FB'nin İBB,Bizim Eskişehir vs vs..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey bir yana ben Eskişehir taraftarına hastayım yahu. Sırf o Bandoyu dinLemek için bir gün Eskişehir maçına gidicem. OnLarı izLerken kendimi River-Boca maçLarında gibi hissediyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Herşey bir yana ben Eskişehir taraftarına hastayım yahu. Sırf o Bandoyu dinLemek için bir gün Eskişehir maçına gidicem. OnLarı izLerken kendimi River-Boca maçLarında gibi hissediyorum
    bende maç boyunca es-es bandoyu bekledim.gerçekten çok güzeller eskişehir maçına gidesim geldi o an

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Jo çok kez atılmaktan yırttı.Penaltıda penaltıdeğildi bu penaltıysa Gençlerin bizden yediği gol öncesindeki pozisytonda penlatıydı ki zaten penaltı.Hakem herkese kötü hakeme sığınmıcaksın kardeşim sen dünya para harcayıp para döküosan ben şampiyonluğa oynuyorum diyosan yeneceksin hakemi bahane etmicen gidip hakem mi attı topu gs kalesine.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kesinlikle katılıyorum ya.Mükemmel bir taraftar.Birgün Eskişehir'de maç seyretmeyi çok isterim bende .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Orasına ben karışmam Alican. Ama emin ol ben taşlasam kaçmazdım kardeşim. Yapılan %500 yanlıştır. Ama yanlış dünden başlayan bir yanlış değil ilk yarıdaki maçtan başlayan bir yanlıştır. Sonuç olarak yaralanan kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Ancak 3 sıra önümde patlayan ses bombası içinde diyecek laf bulamıyor o anda verdiğim tepkiye gülüp geçiyorum.

Bu arada attığımız golde hakeme laf söyleyenler dönüp geçen seneki maça bir baksınlar. Baros golü nasıl atmış diye...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    tek yorumum var eskişehir mahalle takımı gibi. top nerde hepsi orda.zaten teknik taktikle oynasa kazanamazdı.büyük takımlara karşı mahalle takımı gibi oynuycaksın ki kazanacaksın.gerçe bu sahanın neresinde pas yapacaksın oda belli değil.maçın hakkı beraberlikti diyorum.2 takımda kötüydü.
    İyi baya kolaymış büyük takımlara karşı kazanmak...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

tas atma olayini savunmak cahilcedir.. ne galatasaray'li taraftarlarin yaptigi dogrudur ne eskisehir'li taraftarlarin yaptigi dogrudur.. yani illa taraftari oldugum takimin taraftarini savunacagim diye sacma sapan birseyi savunuyorsunuz ben ona sasiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Bu arada attığımız golde hakeme laf söyleyenler dönüp geçen seneki maça bir baksınlar. Baros golü nasıl atmış diye...
    İyide yanlış yanlışla örtülmez ki.Her sene böyle olacaksa her sene birileri geçen seneyi hatırlatıp duracak ve bu ülkede hakem hatalarının sonu gelmeyecek.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    tas atma olayini savunmak cahilcedir.. ne galatasaray'li taraftarlarin yaptigi dogrudur ne eskisehir'li taraftarlarin yaptigi dogrudur.. yani illa taraftari oldugum takimin taraftarini savunacagim diye sacma sapan birseyi savunuyorsunuz ben ona sasiyorum..
    Ben savunmadım eğer sözünüz bana ise. Zaten bunuda belirttim...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    İyide yanlış yanlışla örtülmez ki.Her sene böyle olacaksa her sene birileri geçen seneyi hatırlatıp duracak ve bu ülkede hakem hatalarının sonu gelmeyecek.

O zaman mağlubiyeti hakeme bağlamayacak yolunuza devam edecekseniz. Zira büyük kulübüz diyorsanız 1-0'dan daha uzatmalarla birlikte 50-55 dakika varken maçı çevireceksiniz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O zaman mağlubiyeti hakeme bağlamayacak yolunuza devam edecekseniz. Zira büyük kulübüz diyorsanız 1-0'dan daha uzatmalarla birlikte 50-55 dakika varken maçı çevireceksiniz.
    Neden bağlanmayacak ki hakem oyuna direkt etki ediyorsa?Koray 2 sarı karttan atılacaktı.Maç 0-0 devam ediyor olacaktı.Olacaktı da olacaktı.Bunlar mazeret olamaz fakat insanın içini acıtıyor bu durum.Hakemler akıllarını başlarına almalı ve hiçbir takıma karşı art niyet taşımamalı ve hiçbir maçta sonuca direkt etki edecek hatalar yapmamalı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Neden bağlanmayacak ki hakem oyuna direkt etki ediyorsa?Koray 2 sarı karttan atılacaktı.Maç 0-0 devam ediyor olacaktı.Olacaktı da olacaktı.Bunlar mazeret olamaz fakat insanın içini acıtıyor bu durum.Hakemler akıllarını başlarına almalı ve hiçbir takıma karşı art niyet taşımamalı ve hiçbir maçta sonuca direkt etki edecek hatalar yapmamalı.

Tamam kardeşim tamam ben ne desem boş sana. Dünde geçmiştir geçen senede geçmiştir. Dün ile geçen senenin arasında bugünden itibaren hiç fark kalmamıştır...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu arada bir Elazığlı olarak Eskişehirspor taraftarına teşekkür ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maç demeye bin şahit ister.

Burada Fenerbahçe hakkında " 2 haftadır hakkımız yeniyor,penaltımız verilmiyor"diyenler! Burası kendi blogunuz değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Maç demeye bin şahit ister.

Burada Fenerbahçe hakkında " 2 haftadır hakkımız yeniyor,penaltımız verilmiyor"diyenler! Burası kendi blogunuz değil.
    Nasıl yani kimse penaltımız verilmiyor hakkımız yeniyor diyemeyecek mi?Birşey anlamadım yazdığınızdan...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Nasıl yani kimse penaltımız verilmiyor hakkımız yeniyor diyemeyecek mi?Birşey anlamadım yazdığınızdan...
    Tabii ki diyeceksiniz.Burada Eskişehirspor - Galatasaray maçı konuşuluyor.Araya Fenerbahçe'ye böyle oldu diyenlere diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Orasına ben karışmam Alican. Ama emin ol ben taşlasam kaçmazdım kardeşim. Yapılan %500 yanlıştır. Ama yanlış dünden başlayan bir yanlış değil ilk yarıdaki maçtan başlayan bir yanlıştır. Sonuç olarak yaralanan kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Ancak 3 sıra önümde patlayan ses bombası içinde diyecek laf bulamıyor o anda verdiğim tepkiye gülüp geçiyorum.

Abi geçen İstanbul'daki maçta tam orjin sokagıniçine gelmiş sizin şöfor Orjin'in içine girilirmi mac günü.Rakip takım taraftarı isen hele.

Taşlama olayı cok cirkin ben acayip karsıyım ama Bizim taraftarında ilk yarıda sizin taraftarında dün yaptıgı rezillikti ama bu olay bitmeyecek cok doldu Galatasaray taraftarı.
    Last edited by Alicanfmfan : 09.Mart.2010 at 21:20

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben diyim Bursa Bjk olayına döner bu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alican senle o şeylerin olacağını konuşmadık mı? Sende taşlama Allah'ın emri demedin mi? Ben seni uyardım dostum söyledim. Şimdi gelelim diğer bir konuya. Bizim tribüne ses bombaları atan Sütten çıkmış ak kaşık mı? Kesinlikle değilsiniz dostum kusura bakma. Milletin içine ses bombası atmakta nedir? Ya maçtan sonra yaptıklarınız? Ordan bizim tarafa geçseniz ne olacak? 10.000 kişiye mi kafa tutacaksınız? Siz öyle yaparsanız poliste sıkar biber gazını acımaz. Adamlar birşey olsada sıksak diye bekliyo zaten.

İsot ya sana ne demeli? Ankaragücü'de Bursa'da AntiBizans diyo İstanbul'da görüyoruz el ele kol kola geziyosunuz? Kasımpaşa ile kardeşiz var mı itirazın? Ankaragücü tarafarı çok mu normal. Eskişehir deplasmanına gelirken yanınızda neyle geldiniz? Madem kardeşlik için geliyonuz, olay çıkmayacak diye geliyonuz bunlar nedir bana izah edebilir misin?

http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=97769&cid=11

http://www.internethaber.com/maca-de...i--217537h.htm

İşiniz gücünüz sanaldan atar gider zaten...
    Alican ı uyarmıstım.Ayrıca Alican bu olayları Es Es taraftar grubuna bağlamayın bence...Kafası güzel olan herkes bi seyler atar,fırlatır...

Mustafaya katılıyorum bu tür olaylar her yerde oluyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu haftadan sonra ve özelikle bu maçtan sonra görüşüm netleşti , lige tekrar renk getirdi hakemlerimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Koray'ın elleri durmak bilmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ağzı da durmak bilmiyor, dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Ayıp diye bir şey var ama bu voleybolcu, pardon futbolcu arkadaşın haberi yok herhalde..

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri