Mustafa madem taşlıyorsun , otobüsten inincede bekliceksin kaçmıcaksın.
Maça gelirsek hakem cok kötüydü , ilk yarı resmen bizi dogradı resmen bizim için macı orada bitirdi.
Eskişehirspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Mustafa madem taşlıyorsun , otobüsten inincede bekliceksin kaçmıcaksın.
Maça gelirsek hakem cok kötüydü , ilk yarı resmen bizi dogradı resmen bizim için macı orada bitirdi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Orasına ben karışmam Alican. Ama emin ol ben taşlasam kaçmazdım kardeşim.Yapılan %500 yanlıştır. Ama yanlış dünden başlayan bir yanlış değil ilk yarıdaki maçtan başlayan bir yanlıştır. Sonuç olarak yaralanan kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Ancak 3 sıra önümde patlayan ses bombası içinde diyecek laf bulamıyor o anda verdiğim tepkiye gülüp geçiyorum.
Bu arada attığımız golde hakeme laf söyleyenler dönüp geçen seneki maça bir baksınlar. Baros golü nasıl atmış diye...
I'm back...
Neden bağlanmayacak ki hakem oyuna direkt etki ediyorsa?Koray 2 sarı karttan atılacaktı.Maç 0-0 devam ediyor olacaktı.Olacaktı da olacaktı.Bunlar mazeret olamaz fakat insanın içini acıtıyor bu durum.Hakemler akıllarını başlarına almalı ve hiçbir takıma karşı art niyet taşımamalı ve hiçbir maçta sonuca direkt etki edecek hatalar yapmamalı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abi geçen İstanbul'daki maçta tam orjin sokagıniçine gelmiş sizin şöfor Orjin'in içine girilirmi mac günü.Rakip takım taraftarı isen hele.
Taşlama olayı cok cirkin ben acayip karsıyım ama Bizim taraftarında ilk yarıda sizin taraftarında dün yaptıgı rezillikti ama bu olay bitmeyecek cok doldu Galatasaray taraftarı.
Last edited by Alicanfmfan : 09.Mart.2010 at 21:20
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir