Quote Originally Posted by lexoqe View Post
newcastle ile 5. sezonum ilk sezon premiere cıkardım...51 bin kişilik kapesitesi war...yani ingiltere takımlarının en büyük 3. stadı....2. sezon uefa'ya kaldım. 3 ve 4. sezon şampiyonluk son sezonu oynuyorum daha hiç bir şekilde stad yapımı hakkında konuşmak istemediler...30 maçlık ortalama seyirci 51 bin aşağıda inmiyor =) yani o kadar kolay değil stad yaptırmak ciddi bir para istiyor...
valla 51 bin kişilik stad olsa yaptırmak istemem zaten bende ama benim anlatmak istediğim benim stadın kapasitesi çok düşük kalıyor artık hani bari yakınlarda kapasite fazla olan bi stada geçsinler ona da razıyım artk yada stad kapasitesi için yer olsa onu şöle bi 15 20 bin olsa 2 3 sene daha idare ederm sonra o sıralara serie A şampiyonluğu fln geitrrsem ozmn yapsınlar yeni stadı ama bu gdişle 7500 kişilk stadda şampiyonlar ligi yarı finali oynucam allahtan sezonluk bilet kombine fiyatlarını yuksek tutuyo yonetimde 3 5 kurus kazanıyoruz serie b de en yuksek sezonluk bilet 600 dolar civariyken ben bin kusurdu