1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Mevcut yapılan benim tavsiye ettiğim ile aynı olsaydı bugünkü korner hatası 3 sene önceki ile benzeşmezdi.
    Benzesir Ilhan. Yorgan kullanana kisa olursa ya gogus disarida kalir, ya da ayaklar. Yorgani ceke ceke sadece bir yerdeki zaaf duzelirken, baska bir yerdeki zaaf ortaya cikar. Onemli olan yorgani buyutmek.

Iste bu yuzden beta test yapanlara toz kondurmuyorum. Cunku onlar sadece ayaklar disarida kaldi, gogus disarida kaldi diye soyleniyor. Ya yorgan orulup buyutulecek, ya da cekistirmeye devam edip bir ayak usuyecek, bir gogus.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Benzesir Ilhan. Yorgan kullanana kisa olursa ya gogus disarida kalir, ya da ayaklar. Yorgani ceke ceke sadece bir yerdeki zaaf duzelirken, baska bir yerdeki zaaf ortaya cikar. Onemli olan yorgani buyutmek.

Iste bu yuzden beta test yapanlara toz kondurmuyorum. Cunku onlar sadece ayaklar disarida kaldi, gogus disarida kaldi diye soyleniyor. Ya yorgan orulup buyutulecek, ya da cekistirmeye devam edip bir ayak usuyecek, bir gogus.
    Benim test yapanlarla alakalı bir problemim yok. Testing olayının eksik kaldığını belirtiyorum. Bir yama yapılıyor ve maç motoru iyi test edilmiyor. İyi test edilse bu korner hatası olmazdı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Benim test yapanlarla alakalı bir problemim yok. Testing olayının eksik kaldığını belirtiyorum. Bir yama yapılıyor ve maç motoru iyi test edilmiyor. İyi test edilse bu korner hatası olmazdı.
    Bir gun beta test yapma firsati bulursan eksik kaliyor mu, kalmiyor mu gorursun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir gun beta test yapma firsati bulursan eksik kaliyor mu, kalmiyor mu gorursun.
    Ömer tamam, bu adamların yaptıkları işi gördün, onlara toz kondurtmam diyorsun, benim derdim bu arkadaşlarla değil. Onlar FM oynamayı seviyor ki bu işi isteyip yapıyorlar. Ama ya bu işi eksik yapıyorlar, ya da yöntemleri yanlış. Yani onlardan istenen yöntem yanlış. 1 hafta sürdü sadece yama çıktıktan sonra normal bir kullanıcının bug tespiti.

Şimdi ben SI'ı bundan dolayı sorumlu tutarım. Sebebini de iyi test edilmediğine yorarım. İsterse gece gündüz rapor teslim etsinler.

Her zaman daha iyisi vardır. Her zaman daha çok çalışanı vardır. Her zaman bir kişi veya kurum daha iyisini yapabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

perpetua size karşı çıkmak istemezdim ama dün gece bu yorumu okuduktan sonra yatağıma yatarken aklıma şu geldi.. Bende şimdi yazma fırsatı buluyorum

Madem yorgan oalyıyla devam edicez;

Bir kere bu yorganı büyütememeleri bizim sorunumuz değil. Onların sorunu. Biz bu oyunu sadece oynuyoruz adamlar yapıyor.. Öncelikle senin de belirttiğin gibi onların bu yorganı büyütmeleri lazım..

Ya da ikinci şık olarak bir battaniye ile ya ayakları ya da göğüs kısmını koruyabilirsin.. Ayakların açıktaysa battaniyeni oraya, göğüs kısmı açıktaysa oraya koyarsın olay biter. Bu Battaniye de bu durumda Testerlar oluyor..

Yani yorganı büyütemiyorsan, battaniye almalısın!

Haaa dersen o da fazla sıcak tutar, bende derim ki en azından üşümezsin... (Çok Yatırım = Kalite )
    Sentugo.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    perpetua size karşı çıkmak istemezdim ama dün gece bu yorumu okuduktan sonra yatağıma yatarken aklıma şu geldi.. Bende şimdi yazma fırsatı buluyorum

Madem yorgan oalyıyla devam edicez;

Bir kere bu yorganı büyütememeleri bizim sorunumuz değil. Onların sorunu. Biz bu oyunu sadece oynuyoruz adamlar yapıyor.. Öncelikle senin de belirttiğin gibi onların bu yorganı büyütmeleri lazım..

Ya da ikinci şık olarak bir battaniye ile ya ayakları ya da göğüs kısmını koruyabilirsin.. Ayakların açıktaysa battaniyeni oraya, göğüs kısmı açıktaysa oraya koyarsın olay biter. Bu Battaniye de bu durumda Testerlar oluyor..

Yani yorganı büyütemiyorsan, battaniye almalısın!

Haaa dersen o da fazla sıcak tutar, bende derim ki en azından üşümezsin... (Çok Yatırım = Kalite )
    Battaniye ornegi bence dogru olmamis.

Beta testerlar battaniye olamaz cunku beta test yapanlarin oyun koduna direkt bir etkisi yok. Etki dolayli yoldan. Yani ustu acilip usuyunce sadece usudum diyor beta test yapanlar.

Battaniye ortmeyi, bir diger kodcunun projeye dahil olmasi gibi dusunebiliriz. Teorik veya ampirik bulgular (en azindan benim okuduklarim), zaten baslamis bir projeye kodcu eklemenin isleri hizlandirmayacagini ve hatalari cogalatacagini ongoruyor. Bu da demek ki battaniye isindiriyor ama yorgani ormeye devam etmek, battaniye ortmekten daha hizli isindiriyor.

Mesaj Yetkileri