1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Veya 10.2'de bu korner taktigini zaten kullanan ve uygun derecede basarili olan birisi, 10.3'de ayni taktigi kullanmaya devam ettiginde olaganustu bir durum ile karsilasiyor.

Bu kisi beta test ekibinde olsa, bu sorun olmadan cikacak oyun. Ama baska bir yerde sorun olacak.

Yorgan ornegini tekrar veriyorum.

Bir yerden cekersen, diger taraf acik kalir. Beta test yapan bir acigi bulur ve kisa yol ile duzeltilirse, baska yer acik kalir.

Eninde sonunda yamanin cikartilma zamani gelir ve yine bir yer acik kalir.

Yorgan orulmeye devam ettigi surece de boyle olur.

Ben sana eksikligi, zaafi anlatiyorum. Sen bana beta test iyi yapan, parali yapan olursa diyorsun. Onlar da var. Sega'da da var, SI'in icinde de var. Ama sorun beta test degil. Sorun zamanin kisitli olmasi ve bazi durumlarda yorgani ormek yerine cekistirmenin gerekmesi.
    Kökten bir değişikliğe gitmeye lüzum yok korner taktiği için. Benim 10.2'de uyguladığım taktik 10.3'te de aynı oranda başarılı. Ama bu 2007'deki hata hortlamış. SI'ın en çok başını ağrıtan şey değil mi bu korner taktikleri, bu korner exploit'leri? Yamayı yap o zaman, 4 hafta süre ver, iki tane de sırf kornerlere bakan adam ver ve bunlarla iletişimde olacak kodcuları belirle. Korner testçileri mevcut tecrübelerini (eskiden görülmüş ama düzeltilmiş, geçtiğimiz yılllarda) uygulasın.

Ben senin demek istediğin şeyi anladım Ömer. En başından anladım. Ama yorganı başıma çekince ayaklarım açılıyorsa ayaklarım kadar büyük yorgan lazım bana. Yahu bu korner hatasını test etmek çok mu güç?

Sana bir senaryo vereyim:

Diyelim ki 5 martta çıkacak yama. Miles erteletti bunu. 12'si dedi. 1 hafta daha verdi korner testçilerine. Sence bu bir hafta içinde korner testçileri bu hatayı bulur mu, bulamaz mı? Bence bulur. Hah, buldu, sonra da bunu düzelteceklere ver süreyi. Düzelttiler. Sonra biraz daha süre ver testçilere. Baksınlar tekrar eski tecrübelerine. Var mı hata, diyelim ki 2008'deki hortlamış bu sefer de. Düzelt onu, ama 2007'deki hortlamayacak şekilde. Test et, düzelt, test et, düzelt. Taa ki bu hatalar ortaya çıkmayıncaya kadar. En azından, daha önceki yıllarda tecrübe ettiğin hatalar çıkmayıncaya kadar.

Ben razıydım beklemeye. Gerçekten razıydım. Nisana kadar beklerdim. Ben olsam Şubat başında data update yayınlar, bu diğer şeylerin düzeltildikleri için de uğraşırdım sonuna kadar(gerekirse Nisan ayına kadar). Sonra da bir hafta içinde korner hatası ortaya çıkmazdı.
    Last edited by Ilhan : 10.Mart.2010 at 13:33
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri