-
Maç Motoru
Kornerlerden falan bahsedilmiş ama gözden kaçan başka konularda var:
-Top oyuncunun sırtına veya topuğuna çarpıp geri dönüyor!
Pas koşan bir oyuncunun önüne atılırsa bu olayın ciddi diye tabi edilebilecek sıklıklarla yaşandığını gördüm.
-Kaleciler karşı karşıya pozisyonlarda hiç bir hamle yapmıyor!
Blhassa cepheden gerçekleşen kontralarda karşılaştığım bi sorun kaleci dimdik duruyor.İyi bir kaleciniz var forvet!! oyuncusu kalecinin üzerine vuruyor yoksa plase ile gol oluyor.Çapraz pozisyonlarda karşı karşı durumlarda kaleciler kaleci gibi davranıyor.
-Basın toplantılarının gerçekten takım motivasyonuna etki ettiği konusundan şüphelerim var!
Birminghamla oynuyorum şampiyon kim sorusuna man.utd cevabı verdim ve oyuncularım bana tepki göstedi.Ama bizim şampiyon olamayacağımız aşikar.No comment diyerek geçiyorum artık.Biraz da motivasyon konusuna değinelim.Aldığım bir çok zafer niteliğinde ki galibiyetten sonra basın toplantısı şansı verilmiyor.Yenilirsek basın mensuplarının sorularından gına geliyor.Buna gerçekçi diyenler olacaktır ama denge için galibiyetlerden sonrada basın toplantısı yapılması gerekmez mi?
Hemen hemen aynı konu olduğu için devam ediyorum.Futbol dünyasında menejerlerin birbirini övmeleri çok sık rastlanan bir durumdur hatta bir Fair-Play jestidir.Ben başka bi menejeri övünce 2007den beri oyuncularım buna anlam veremiyor!
-Son olarak toplamda yaptığım yaklaşık 100 maçta 15 kereye yakın taç poziyonlarında takılmalar var.Oyuncu sürekli sallanıyor diğer oyuncularda oldukları yerde adım atıyorlar kabaca %15 durumunda ortaya çıkan bi durum açıksası 10.2 de olan bi sorundu bu yamada azaltılmış gibi.
-Şunuda ekliyim tam olsun oyuncuların pozisyon icabı çizgi dışına çıktıklarını hiç görmedim full maç izlediğim zamanlarda oldu.hızını almış giden bir oyuncu korner cizigisinde topu kaybedince duvara çarpmış gibi duruyor.
Mesaj Yetkileri