Quote Originally Posted by perpetua View Post
Benzesir Ilhan. Yorgan kullanana kisa olursa ya gogus disarida kalir, ya da ayaklar. Yorgani ceke ceke sadece bir yerdeki zaaf duzelirken, baska bir yerdeki zaaf ortaya cikar. Onemli olan yorgani buyutmek.

Iste bu yuzden beta test yapanlara toz kondurmuyorum. Cunku onlar sadece ayaklar disarida kaldi, gogus disarida kaldi diye soyleniyor. Ya yorgan orulup buyutulecek, ya da cekistirmeye devam edip bir ayak usuyecek, bir gogus.

perpetua size karşı çıkmak istemezdim ama dün gece bu yorumu okuduktan sonra yatağıma yatarken aklıma şu geldi.. Bende şimdi yazma fırsatı buluyorum

Madem yorgan oalyıyla devam edicez;

Bir kere bu yorganı büyütememeleri bizim sorunumuz değil. Onların sorunu. Biz bu oyunu sadece oynuyoruz adamlar yapıyor.. Öncelikle senin de belirttiğin gibi onların bu yorganı büyütmeleri lazım..

Ya da ikinci şık olarak bir battaniye ile ya ayakları ya da göğüs kısmını koruyabilirsin.. Ayakların açıktaysa battaniyeni oraya, göğüs kısmı açıktaysa oraya koyarsın olay biter. Bu Battaniye de bu durumda Testerlar oluyor..

Yani yorganı büyütemiyorsan, battaniye almalısın!

Haaa dersen o da fazla sıcak tutar, bende derim ki en azından üşümezsin... (Çok Yatırım = Kalite )