1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmak istiyorum

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu 2 mesaj önce ben ne dedim ? Arkadaş anlamıyor başka türlü bende aynı mesajı yazmak zorunda kaldım Arda böyle birşey demez dedim. "Ama Arda böyle birşey söylemez çünkü Galatasarayda oynayan herkes Gerçek Galatasaraylıdır." dedim
    Siz Anlatamıyorsanız Karşıdaki Doğal Olarak Anlamaz
    İğneyi Kendinize Çuvaldızı Başkalarına Batırın
    Ayrıca Burada Olmamış Bir Olay İçin Arda Öyle Demezdi,Biz Öyle Yapmazdık,Sizde Şöyle Yapardınız Diye Boş Keseden Sallamak Kolay
    Umarım Giden Mesaj'ı Anlayabilmişsinizdir
    Bu Arada Gerçekten Emre'nin Fenerde Oynamasının Ve Başarılı Olmasının Sizde Ne Kadar Büyük Yaralar Açtığını Görmüş Olduk Böylelikle
    Ayrıca Sevindim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk defa bu tip açıklama görüp, şaşırmış numarası yapanlara şaşırıyorum. Bu ülkede Fenerbahçe veya Galatasaray'a transfer olan yabancı oyunculara bile rakip takımla ilgili soru sorulduğunda o maçta gol atmak istiyorum diye açıklama yapıyor. Onu da geçtim; artık bu Fenerbahçe de klasikleşmiş bir söylemdir; Galatasaray maçında gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olma meselesi. Bazıları bunu direkt olarak laf salatasına sokup sorgulamaya kalkmışlar. Bir de tahrik oluyorlarmış. Niye ? bir futbolcu şu maçta gol atmak istiyorum dedi diye. Şaka.

Bir zamanlar oyununa laf atmaya çalışanlar, 1 maç oynar 4 maç yatar diyenler şimdilerde futboluna laf atamadığından farklı yerlerden vurmaya kalkmış. Şaka2.

Emre'nin bu Fenerbahçeli olma meselesiyle ilgili bu 2. açıklaması. 2 senede sadece iki açıklama. İlkini geldiği dönemde söylemişti. O zamanlar Emre'ye tribünlere oynuyor, Galatasaray'da önemli günleri geçmesine rağmen taraftara şirin görünmek için Fenerbahçeliyim diye sallıyor diyenler olmuştu. Ülkemizde modadır; hangi takıma giderse o takımı tuttuğunu söyleyen oyuncular. Ama Hakan Şükür, Hasan Şaş gibi isimler de çıkıp Emre'nin gerçek Fenerbahçeli olduğunu açıklayınca ellerinde Emre'ye sallayacak pek birşey kalmamıştı.

Galatasaray'a gol atsan da atmasan da senin mücadelen, ruhun, hırsın yeter gerçek Fenerbahçeli Emre Belözoğlu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Bu Arada Gerçekten Emre'nin Fenerde Oynamasının Ve Başarılı Olmasının Sizde Ne Kadar Büyük Yaralar Açtığını Görmüş Olduk Böylelikle
    Ayrıca Sevindim...
    Aynen ..

Mesaj Yetkileri