-
@perpetua
alıntı yapınca çok uzun oluyor diye direkt yazmak istedim.
öncelikle gerçekten yazılan her mesaja cevap vermeniz çok güzel..bunun için ben kendi adıma teşekkür ederim..
cevaplara gelecek olursak..
evet sakatlıklar konusunda haklı olabilirsiniz.yani gerçi ben uzun zamandır oynuyorum bu oyunu ve rotasyona da antrenmana da tempoya da dikkat ederim.sorunun bu olmadığını düşünüyorum.ama olabilir.gerçek hayattan bence biraz fazla olsa da bu normal karşılanabilir.hatta kadroyu birkaç kişi artırarak çözülecek bir şey..sadece basit bi sorun olduğunu belirtmek istemiştim..
oyunun matematiği konusunda size katılmıyorum.o olay bence geçmişte kaldı.hani eskiden doom falan vardı.nerden adam çıkacağı falan belliydi.en kötü ihtimalle 2. ya da 3. denemede geçemeyeceğiniz bölüm yok gibiydi.fm nin şu hatalarını ona benzetiyorum ben.yapay zeka dediğimiz şeyin tam bu noktada devreye girip bizim hamlelerimize karşımızda bi başka insan varmış gibi cevap vermesi gerekiyor.tabi şu an mükkemmel bi yapay zeka geliştirilebilmiş değil ama en azından corner hatasını fazlasıyla çözebilecek düzeyde yazılım teknolojisi.
araştırmacıların tutumları konusunda da bence SI bir an önce devreye girmeli.yani madem böyle keyfi bir durum söz konusu..madem isteyen araştırmacı diyalog kurup ortak bi noktada buluşuyor istemeyen kafasına göre takılıyor öyleyse ya oturup bi standart belirler SI (nasıl yapacaklarıyla ilgili mutlaka fikirleri vardır) ya da eğer bu iş araştırmacılara bırakılacaksa diyaloga yanaşmayanlar uzaklaştırılmalı yetkililerce..ancak bu şekilde daha düzgün bir data oluşur.
Mesaj Yetkileri