1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: #1 2010 Bahreyn Grand Prix 1 / 19

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen seneden beri Vettel sempatisi oluştu bende, McLaren'a olan sempatim son 2 senedir azaldı, artık pilot takip edicem. Go Luscious Liz...

Benzinsiz pitstop olayı yarışı nasıl bir hale getirecek acaba, önceleri boş depolarla farkı açıyorlardı artık nasıl bir strateji oluşturacaklar merak ediyorum...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Geçen seneden beri Vettel sempatisi oluştu bende, McLaren'a olan sempatim son 2 senedir azaldı, artık pilot takip edicem. Go Luscious Liz...

Benzinsiz pitstop olayı yarışı nasıl bir hale getirecek acaba, önceleri boş depolarla farkı açıyorlardı artık nasıl bir strateji oluşturacaklar merak ediyorum...
    artık herhalde strateji falan olmaz..

Ben sıralama 2'de dedim ama 1deymiş.Allahtan 12.30'da açmıştım TRT yi

Ferrari bana göre en hızlı takım.Vettel baya iyiydi.Ama tahminlere göre Ferrari'nin yarış temposunda çok iyi olduğu konuşuluyor.Bakalım bekleyip göreceğiz.Massa'nın harika dönüşü çok hoşuma gitti.İnşallah Massa kazanır

Yarış 14.00'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    artık herhalde strateji falan olmaz..

Ben sıralama 2'de dedim ama 1deymiş.Allahtan 12.30'da açmıştım TRT yi

Ferrari bana göre en hızlı takım.Vettel baya iyiydi.Ama tahminlere göre Ferrari'nin yarış temposunda çok iyi olduğu konuşuluyor.Bakalım bekleyip göreceğiz.Massa'nın harika dönüşü çok hoşuma gitti.İnşallah Massa kazanır

Yarış 14.00'de.
    Ali,TRT'nin yanın akışında yarışısın yine 13.00'da olduğunu yazıyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ali,TRT'nin yanın akışında yarışısın yine 13.00'da olduğunu yazıyor
    yok bu sefer F1'in resmi sitesinden baktım onlar programa başlıyacaklar.dünde 12.30 yazıyordu sıralama turları için

Mesaj Yetkileri